Gå videre til hovedindholdet

Blogidentitetskrise!

Ja eller måske identitetskrise generelt!? Jeg kan ihvertfald slet ikke få mig selv til at passe ind i min blog i øjeblikket. Den er for rodet både grafisk og indholdsmæssigt...
Måske hænger det sammen med min nylige status som mor - ja okay, knægten er lige blevet 7 mdr., men tiden flyver jo afsted - der gør, at Clemme ikke rigtig er min dominerende personlighed længere. Jeg er "bare" mor det meste af tiden!
Misforstå mig ikke, jeg ELSKER min mor-status. Jeg har verdens dejligste søn (og ikke at forglemme verdens dejligste mand), og med hans ankomst har jeg fået adgang til en eksklusiv "klub", som jeg tidligere kun har været tilskuer til.
Men Emil fylder stort set alt for tiden, og sådan synes jeg også, at det skal være - i en periode!
Men nu når enden på barslen pludselig kan anes i det fjerne, føler jeg, det er på tide, at jeg får fundet Clemme frem fra skuffen og støvet hende lidt af. Jeg er overbevist om, at jeg er en bedre mor, kæreste/kone, veninde, søster, medarbejder, når der er balance i tingene, og jeg også tager mig tid til IKKE at være mor!

Jeg har besluttet ikke at starte en ny blog. Og jeg har også besluttet, at jeg ikke vil ændre titlen. Det der har været, er en del af mig, og fremadrettet bliver indholdet nok ikke mindre rodet. Det afspejler jo mit liv :)

Men jeg skal have ændret udseendet på bloggen, og derfor vil der fortsat nok jævnligt være en del grafiske ændringer.

Til gengæld håber jeg inderligt, at det vil gøre, at jeg vender tilbage til blogland på fuld kraft. For selvom jeg er ret aktiv på Pinterest og Instagram, og for nylig også har stiftet bekendtskab med Vine, så er der nu noget særligt ved blogland, og det har jeg savnet :)

Håber vi ses der ude!

Kommentarer

 1. :-) Du vil aldrig blive den samme Clemme igen, og det skal du heldigvis heller ikke. Nu er du Mor Clemme ;o)
  Ny klub, nye indblik, det er vist sådan det skal være. Mor :-)
  (mig, der ikke har blogget det sidste halve år..hmmm)

  SvarSlet
 2. Det gør vi - altså ses ;-)
  Du bliver aldrig den samme, uanset hvor hårdt du prøver - du skal istedet finde din nye identitet som både er som Mor, kæreste, veninde og hvad der ellers er af roller, som du kan være stolt af.
  Jeg kan uden tvivl nikke genkendende til din identitetskrise - og nu hvor Bastian er 2 år kan jeg stadig være snotforvirret omkring hvor jeg(!) er i det hele.... og det er jo bestemt ikke fordi jeg ikke storelsker min rolle som mor til jordens dejligste dreng (sådan tænker alle mødre, vel) for det gør jeg og jeg vil ikke byte for noget - men min rolle som Louise, altså hende der kunne sidde til langt ud på natten foran symskinen eller hækle non-stop en hel weekend hende kan jeg savne! Men jeg har nu indset at hun ALDRIG kommer tilbage. Jeg er blevet Mor, og det har ændret mine holdninger, værdier og behov for evigt :-)

  SvarSlet
 3. Kender alt til fornyelsestrang efter børn... Her er det garderoben, der er blevet udskiftet og håret klippet.
  Der bliver tid til selvforkælelse igen inden så længe, men prioriteringerne har ændret sig.

  SvarSlet
 4. Sådan er det jo nok altid. Især børn kan få en til at se på verden på en ny måde, og så er der ting der skal ændres. Skriver du med hjertet skal folk nok læse det uanset hvordan din blog ser ud, eller hvad du skriver om :-)

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

For mange valgmuligheder!

Den beslutning er jeg slet slet ikke i stand til at træffe endnu :)

Stinestregen er boligløs!

Stine fra StineStregen bliver hjemløs fra 1. maj - kender du nogen, der udlejer en lejlighed i Århus C? Så kontakt Stine. Læs mere her.