Clemmes Rasmus Klump-pandekager:
500 g mel blandes med 1 tsk salt og 1 spsk sukker.
8 æg røres sammen med 7 dl mælk.
Mel og æggeblanding røres sammen.
Tilsæt 5 spsk. smagsneutral olie - evt. rapsolie.
Hvis du synes dejen er for tyk, kan dejen sagtens trække et par deciliter mælk mere.
Steg pandekagerne i lidt smør.
Clemme saftige gulerodsmuffins
3,5 dl rapsolie røres sammen med 150 g stødt melis og 200 g brunt farin.
5 små æg tilsættes et af gangen. Rør godt.
300 g mel blandes med 2 tsk kanel, 1 tsk salt, 2 stk salt og 3 tsk kakao. Melblanding tilsættes olieblanding, og der røres godt igennem igen.
Til sidst vendes 400 g revet gulerod og 100 g mandler i.
Fordeles i omkring 40 muffinforme og bages i 15-20 min ved 200 grader.
Pynt evt. med frosting rørt af 200 g friskost, 350 g flormelis, 40 g blødt smør. Smag til med vanille og citron efter smag.
500 g mel blandes med 1 tsk salt og 1 spsk sukker.
8 æg røres sammen med 7 dl mælk.
Mel og æggeblanding røres sammen.
Tilsæt 5 spsk. smagsneutral olie - evt. rapsolie.
Hvis du synes dejen er for tyk, kan dejen sagtens trække et par deciliter mælk mere.
Steg pandekagerne i lidt smør.
Clemme saftige gulerodsmuffins
3,5 dl rapsolie røres sammen med 150 g stødt melis og 200 g brunt farin.
5 små æg tilsættes et af gangen. Rør godt.
300 g mel blandes med 2 tsk kanel, 1 tsk salt, 2 stk salt og 3 tsk kakao. Melblanding tilsættes olieblanding, og der røres godt igennem igen.
Til sidst vendes 400 g revet gulerod og 100 g mandler i.
Fordeles i omkring 40 muffinforme og bages i 15-20 min ved 200 grader.
Pynt evt. med frosting rørt af 200 g friskost, 350 g flormelis, 40 g blødt smør. Smag til med vanille og citron efter smag.