Gå videre til hovedindholdet

Strik

Clemmes simple pulsvarmere
Garn: 50 g Navia købt hos Bindestuen
Pinde: Strømpepinde 3,5
Opskrift: 
Slå 38 masker op på strømpepinde og strik rib (2 ret 2 vrang) rundt til stykket er 16 cm langt. Her efter strikkes frem og tilbage til stykket er i alt 24 cm langt. Sy de øverste 4 cm sammen, så der efterlades hul til tommelfingeren. Strik én magen til :) 

Kommentarer

  1. Hej. Hvorfor er der 38 masker, så der både startes med 2 ret og sluttes med 2 ret? Når man strikker rundt resulterer det i, at der er 4 ret ved siden af hinanden et sted.

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

Give away hos Fruens Syslerier

Se lige en lækker taske man kan vinde ved at kigge forbi Fruens Syslerier :)

Rigtig glædelig jul!

December kom og gik uden jeg nærmest nåede at blinke. Jeg nåede en smule krea, blandt andet i form af denne hue til min lille nisselømmel og en endnu mindre til en lille nisse, der var sat til at komme til verden i morgen :) Men bloggen er igen blevet forsømt :( Det må der laves om på i det nye år, hvor jeg også håber at kunne få reorganiseret lidt på bloggen, så jeg forhåbentlig genfinder lidt tid og inspiration til blogland... Indtil da ønsker jeg jer alle en rigtig glædelig jul :)