Gå videre til hovedindholdet

Strik

Clemmes simple pulsvarmere
Garn: 50 g Navia købt hos Bindestuen
Pinde: Strømpepinde 3,5
Opskrift: 
Slå 38 masker op på strømpepinde og strik rib (2 ret 2 vrang) rundt til stykket er 16 cm langt. Her efter strikkes frem og tilbage til stykket er i alt 24 cm langt. Sy de øverste 4 cm sammen, så der efterlades hul til tommelfingeren. Strik én magen til :) 

Kommentarer

  1. Hej. Hvorfor er der 38 masker, så der både startes med 2 ret og sluttes med 2 ret? Når man strikker rundt resulterer det i, at der er 4 ret ved siden af hinanden et sted.

    SvarSlet
  2. Når jeg har strikket frem og tilbage til tommelfingeren og synes hullet er stort nok, fortsætter jeg med at strikke rundt og slipper for at skulle sy sammen.

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

Håber ikke han bliver bange...

Jeg har endelig fået monteret ham her til min (stadig ufødte - sagde hun noget utålmodigt!) nevø. Her er han nymonteret og uvasket, lidt spids i hovedet og med lånehalstørklæde: Og her er han så vasket og sød og rund og blød og meget slasket. Men hvis han nu får et rødt halstørklæde, mon så ikke han bliver lidt mere rank i nakken :) Jeg har faktisk allerede knyttet mig til ham, så må vist hellere snart få ham afleveret til de kommende forældre, så separationen ikke bliver for hård for mig, hehe. Jeg håber dog ikke nevøen bliver bange for bamse, for han er faktisk 2-3 gange større end en baby! Meeeen, mon ikke der snarere bliver tale om en bedstebamse :) Opskrift: Bamse fra Britta WilfertGarn: Et eller andet dyrt og lækkert fra Wilferts - har pt. fjumset mærket væk! Pind: 7 Størrelse: Han findes kun i stor :) Ny teknik: Tja, hvis det tæller at skulle "brodere" øjne, næse og mund! Bemærkninger: Super at han kan tåle at ryge i maskinen, når han forventeligt kommer til at funger

Give away hos Fruens Syslerier

Se lige en lækker taske man kan vinde ved at kigge forbi Fruens Syslerier :)