Gå videre til hovedindholdet

Ribbede blade


Det her tørklæde, er nok det projekt jeg har været gladest for i lang tid.


Mønsteret er designet af Ditte Larsen, og garnet er købt i Sommerfuglen i København. Det er 100 % cashmere og virkelig blødt, lækkert og varmt - og så var det tilmed sjovt at strikke :)

Men jeg har nu en lille kritik af opskriften - eller nok især af det billede der følger med opskriften. Det er nemlig meningen, at man kan nøjes med et enkelt nøgle garn - hvilket er rart, når det koster knap 200 kroner - og det fremgår også meget fint af opskriften, at man i så fald får et 92 cm langt tørklæde. Det gjorde jeg også ret præcist, men det kan man altså ikke binde om halsen (som billedet insinuerer)! Jeg ved godt, jeg kunne have tænkt lidt mere over målet på tørklædet, inden jeg gik i gang. Men det gjorde jeg nu en gang ikke, da jeg havde hæftet mig ved knuden på billedet. Så det var en lidt flad fornemmelse, at nå til vejs ende med garnet og så stå med en lille fjollet butterfly :) Projektet kom faktisk i karantæne et par uger på den konto, indtil jeg bed i det sure æble og investeret i endnu et kostbart nøgle garn. Men jeg vil nu sige, at det har været det værd. Jeg er virkelig glad for mit grønne tørklæde, og jeg glæder mig næsten til efteråret, hvor det igen vil være køligt nok til, at jeg kan holde ud at gå med det.

Kommentarer

  1. Hej Clemme, kan se du har været med et halvårs tid uden at være "opdaget", velkommen :-)

    Det er sådan et lækkert tørklæde og så er det en skam, at man nærmest skal "lokkes" til at købe et nøgle garn mere!

    Cashmere tørklæder er bare det bedste og jeg er sikker på, du får glæde af det i mange år

    SvarSlet
  2. Lækkert tørklæde.
    Ej hvor er det snyd med det tørklæde. Men cashmere er lækkert og en rigtig hverdagsforkælelse

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

Håber ikke han bliver bange...

Jeg har endelig fået monteret ham her til min (stadig ufødte - sagde hun noget utålmodigt!) nevø. Her er han nymonteret og uvasket, lidt spids i hovedet og med lånehalstørklæde: Og her er han så vasket og sød og rund og blød og meget slasket. Men hvis han nu får et rødt halstørklæde, mon så ikke han bliver lidt mere rank i nakken :) Jeg har faktisk allerede knyttet mig til ham, så må vist hellere snart få ham afleveret til de kommende forældre, så separationen ikke bliver for hård for mig, hehe. Jeg håber dog ikke nevøen bliver bange for bamse, for han er faktisk 2-3 gange større end en baby! Meeeen, mon ikke der snarere bliver tale om en bedstebamse :) Opskrift: Bamse fra Britta WilfertGarn: Et eller andet dyrt og lækkert fra Wilferts - har pt. fjumset mærket væk! Pind: 7 Størrelse: Han findes kun i stor :) Ny teknik: Tja, hvis det tæller at skulle "brodere" øjne, næse og mund! Bemærkninger: Super at han kan tåle at ryge i maskinen, når han forventeligt kommer til at funger

Give away hos Fruens Syslerier

Se lige en lækker taske man kan vinde ved at kigge forbi Fruens Syslerier :)