Gå videre til hovedindholdet

Jeg bukker mig i støvet!

Jeg elsker at synge! Jeg har ikke noget særligt sangtalent, og har bestemt ikke en solo-stemme, men jeg har siden jeg var barn haft flere perioder, hvor jeg har sunget i kor. Da jeg sidste år igen var helt dårlig for at komme til at synge - andet end over opvasken - startede jeg sammen med en kollega/ven et kor på mit arbejde. Vi er i dag omkring 25 faste kormedlemmer (med vidt forskellig erfaring i at synge), og vi synger fast hver anden tirsdag. Uanset hvor træls en dag jeg har haft, og uanset hvor træt jeg er, når jeg møder til kor, smiler jeg altid efter to timer i godt selskab og med en masse sang. For man blir' glad i knolden af at synge :)

Men nok er "mit" kor blevet ganske gode på blot 1½ år, men jeg bukker mig i støvet, når jeg hører de talentfulde unger i PS22. Hvem der bare havde en brøkdel af deres talent.

Jeg er helt vild med den her video, har set/hørt den 30-40 gange de seneste uger. Forsangeren er ufattelig talentfuld, men endnu bedre, så tjek lige glæden hos ungerne i baggrunden, det er sgu da f** fantastisk :)Og så lige et nummer der gav mig kuldegysninger over hele kroppen og tårer i øjnene, da jeg lyttede til det første gang:Deres lærer har virkelig fat i den lange ende. I mine øjnene er disse versioner altså bare lige en tand bedre end originalnumrene :)

Kommentarer

 1. Hej Clemme!

  Jeg kan også godt lide at synge. Man bliver glad inden i. Jeg udøver det KUN hjemme for mig selv. Noget andet.......... Hvordan har du fået sne på din blog?
  God onsdag aften.

  SvarSlet
 2. Hej Clemme!
  Jeg har også sunget i kor flere år, men er stoppet nu. Det er fantastisk dejligt at synge, nu nyder jeg min yngste datter går til kor.

  SvarSlet
 3. Elsker også korsang og har sunget i årevis. Husk, du har en kalendergave hos mig!

  SvarSlet
 4. Hvis der er et talent jeg vil have i mit næste liv så skal det være at synge, jeg synger hver dag men jeg er røv dårlig til det ;)
  Knus

  SvarSlet
 5. Randi: Jeg gik på google og søgte på "snow effect html blogspot" - så kom der en masse muligheder hvor jeg kunne stjæle kode fra :) (kan desværre overhovedet ikke komme i tanke om, præcis hvilken side det var jeg endte med at bruge)

  Margith: Hvor godt at din datter går til kor nu :)

  Lavendel: Jeg har sendt dig en mail :)

  Pernille: Det har jeg hørt mange sige, men de fleste kan faktisk sagtens lære at synge i kor alligevel - også uden at det lyder røv dårligt ;) Men fedt at du synger alligevel :)

  SvarSlet
 6. Uh ja- det er skønt at synge. Man bliver i så godt humør- især hvis det er rytmisk musik. Det bliver jeg specielt glad for.

  SvarSlet
 7. Karin: Det er lige præcis rytmisk jeg synger med "mit" kor, og vi har en super dygtig underviser :)

  SvarSlet
 8. Sang gør glad. Helt enig. Kan godt forstå, du blev begejstret.
  Jeg har lagt en lille film af min yngste datter på min blog. Jeg blev så stolt af hende. I morgen er det den mellemste, der skal give koncert i kirken.Og jeg glæder mig;0)

  SvarSlet
 9. Fantastiske kor-videoer! Den musiklærer må altså ha verdens bedste job!!! Hvor er de bare dygtige og SØDE, de børn!!

  SvarSlet
 10. En seen kommentar: Jo! Det er noget der rører, den anden video.

  SvarSlet
 11. Imponerende! Det er vild smukt og sikken en fantastisk lærer, jeg tror man skal lede længe efter sådan et engagement, det er helt vildt at han kan få de børn i den alder til at være så meget med, uden tant og fjas, det tror jeg ikke var lykkedes her i landet:) Super, tak for en dejlig oplevelse.

  SvarSlet
 12. Hold da op de børn er bare dygtige og så engagerede. Ligesom dig blev jeg helt rørt, da jeg hørte dem:-)De er fantastiske!

  SvarSlet

Tilføj en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

Status på mit Christel Seyfert sjal :)

På fem dage mellem jul og nytår nåede jeg faktisk hele 43 cm på mit sjal (minus den nederste blomst, som jeg jo strikkede i sommer). Det er jeg faktisk helt tilfreds med, og jeg er HELT VILD med farverne :) Men som I kan se på midten, har jeg haft lidt problemer med, at jeg strammer tråden på bagsiden lidt for meget. Det er gået op for mig, at det sker, når jeg bør skifte til en længere rundpind, hvilket også er årsagen til, at jeg ikke er kommet videre. Men nu har "min Pia" skaffet mig en rundpind på 100 cm, så nu er der faktisk ingen undskyldning for ikke at komme videre.... ....så det må jeg hellere komme snart, pt. har jeg bare liiiige gang i et par småprojekter, som jeg gerne vil have færdige :)

Vildt lækre Villum :)

I torsdags blev jeg endelig faster, og her ser I min dejlige længe ventede nevø Villum. Han er en rigtig lille kraftkarl med en fødselsvægt på 4670 g, hvilket er super ironisk, da min svigerinde under hele graviditeten er blevet fulgt af to ekstra læger, da de i starten af hendes graviditet frygtede, at Villum ville komme ud som en lille fugleunge. Ved sidste jordmoderbesøg var hans vægt dog helt ok, selvom den blev skudt ET HELT KILO under den vægt han kom ud med - så kvajekage var vist ikke for meget forlangt :) Selvom han har skønne tykke kinder, har han nu ikke ret mange elastikker om arme og lår. Men kampvægten er også fordelt ud over hele 58 cm, så på højden ligner han i høj grad sin far, selvom han ellers er som snydt ud af næsen på sin smukke mor. Jeg er helt vild med Villum (det lyser vist også langt ud af mig på billedet herunder), og jeg er meget stolt af min nye titel som faster :)