Gå videre til hovedindholdet

Styr på garnet!

Nu har jeg endelig helt styr på garnet. (Og nej, her hentyder jeg ikke til min lange hestehale, den har sgu sit eget liv!).

For snart længe siden fik jeg en mindre hjerneblødning og registrerede over tre aftener alt mit garn i et excel-ark. Ganske anvendeligt, at kunne søge på type, løbelængde, anbefalet pindestørrelse osv. Jeg halter dog en aaaaanelse med at holde det ajour, må altså lige få inviteret hende der frk. Selvdisciplin hjem på et tidspunkt - snart!

Men men men... min til tider MEGET pernifne veninde (hun ved UDEMÆRKET selv hvem hun er!) syntes jo overhovedet ikke, at jeg havde været grundig nok i min sortering af garnet, så en aften tog fanden ved hende, og så blev der ellers ryddet op i kurvene :)

Hendes indsats er meget værdsat, det ved hun også godt, og vi havde i øvrigt en super hyggelig aften, men jeg manglede at få styr på en detalje. Nemlig alle mine rester. De lå i en stor Ikea-pose under min seng, hvilket gjorde det totalt uoverskueligt at se, hvor meget der var af hvad - og af en eller anden grund flyttede ledningsfesten over i den pose, efter jeg kylede den ud af ledningskassen, grrrr!
Så en løsning skulle der findes - især set i lyset af mit 2010-projekt, som går ud på at få mængden af rester kørt i bund - og pludselig dukkede den op. Midt i Netto...i form af gennemsigtige skoæsker.
Se det er da smart, ikk' :)

Kommentarer

 1. Wow , super godt gået ... det ser godt ud :-)

  SvarSlet
 2. Det er nemlig da supersmart, og meget inspirerende at man stadig kan se garnfarverne. Elsker også orden:-)

  SvarSlet
 3. Lækkert!! Men pas nu på det ikke tager overhånd med al den orden ;-)

  SvarSlet
 4. Det er en fin løsning. Måske jeg skulle en tur omkring netto til alt mit stof??

  Men som Mette ovenfor siger: pas på med orden ;)

  SvarSlet
 5. Det ser dælme godt ud. Kan man hyre jer ? ;o)

  SvarSlet
 6. Hey... ku du ikke lige sende hende den pernifne forbi min kælder??? Der er MASSER af garn hun kan gå amok på - og nøj, hvor kunne det godt trænge til en forårs-oprydning.

  Smart med de der kasser. Så kan man jo både beundre sit garn - og holde det støvfrit ;)

  SvarSlet
 7. Nøj, det er smart det system! :-)

  Nu har jeg været rigtig langt tilbage i din blog – du laver jo de skønneste ting. Kunne slet ikke stoppe igen – ældre indlæg, ældre indlæg, ældre indlæg... :-)

  Faldt bl.a. over denne vest: http://hjemmehosclemme.blogspot.com/2009/09/et-lynprojekt.html

  Kunne du måske lokkes til at strikke sådan en på bestilling? Den ser ud til at sidde super godt! Håber det er okay jeg spørger... Send mig evt. en mail på tinetang(snabela)gmail(punktum)com

  Kh. Tine – detbedstejegved.blogspot.com

  SvarSlet
 8. Kender det så godt. Har også pænt fået mit lager talt op, men er ikke for god til at få det holdt opdateret :-(

  SvarSlet
 9. Hehe, der er ingen fare for at ordenen tager overhånd, det er jo mig vi taler om for pokker, det kommer kun til mig i mindre portioner :D

  Det er et stykke tid siden, at Netto havde de skokasser, men mon ikke man kan kan få nogen der minder om andre steder. Jeg har i hvert fald nogen - som rent faktisk bliver brugt til sko - som er købt i Ikea :)

  Tine: Tusind tak, fedt at du kan li' mine ting :) Og jeg er rigtig glad for at du spørger om jeg vil lave en vest på bestilling, det er jo et kompliment :) Jeg er dog ikke så god til det der med bestillinger, da jeg er humør-strikker og derfor ikke altid er super god til at blive ved ét projekt. Men jeg skal have dig i baghovedet hvis jeg mangler "et lynprojekt" en dag :) (har du et farveønske jeg også bør have i baghovedet ?)Måske skal jeg se om jeg kan få lavet et par stykker af de veste til min shop på amio.dk....ja, det vil jeg faktisk se om jeg kan få gjort over sommeren, tak for idéen :)

  SvarSlet
 10. Godt du tager det som et kompliment, for det var netop også ment sådan. :-)

  Kender godt det der med bestillinger – man vil helst gøre det når man selv har lyst, ellers kan det være en træls tjans.
  Men hvis du bare vil ha' mig i baghovedet, så er jeg glad! Står heller ikke lige og mangler en vest, det var bare fordi jeg synes det kunne være fedt med en Clemme-vest. ;-)

  Mht. farver, så nok alt andet end rød... Jeg er meget til farver, men rød står ikke altid så godt til resten af min garderobe. Og mht. garnkvalitet, så er jeg slet ikke vanskelig. Har slet ikke forstand på det, så det skal bare være noget der ser pænt ud og er til at arbejde med for dig.

  Som du nok kan læse, har jeg ikke de store krav. Jeg ville bare blive glad hvis jeg engang fik mig en Clemme-vest. Men intet pres herfra, det var blot en forespørgsel. :-)

  Dejligt at det gav dig en idé til Amio-shoppen!

  Kh. Tine

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

Håber ikke han bliver bange...

Jeg har endelig fået monteret ham her til min (stadig ufødte - sagde hun noget utålmodigt!) nevø. Her er han nymonteret og uvasket, lidt spids i hovedet og med lånehalstørklæde: Og her er han så vasket og sød og rund og blød og meget slasket. Men hvis han nu får et rødt halstørklæde, mon så ikke han bliver lidt mere rank i nakken :) Jeg har faktisk allerede knyttet mig til ham, så må vist hellere snart få ham afleveret til de kommende forældre, så separationen ikke bliver for hård for mig, hehe. Jeg håber dog ikke nevøen bliver bange for bamse, for han er faktisk 2-3 gange større end en baby! Meeeen, mon ikke der snarere bliver tale om en bedstebamse :) Opskrift: Bamse fra Britta WilfertGarn: Et eller andet dyrt og lækkert fra Wilferts - har pt. fjumset mærket væk! Pind: 7 Størrelse: Han findes kun i stor :) Ny teknik: Tja, hvis det tæller at skulle "brodere" øjne, næse og mund! Bemærkninger: Super at han kan tåle at ryge i maskinen, når han forventeligt kommer til at funger

Give away hos Fruens Syslerier

Se lige en lækker taske man kan vinde ved at kigge forbi Fruens Syslerier :)