Gå videre til hovedindholdet

Styr på garnet!

Nu har jeg endelig helt styr på garnet. (Og nej, her hentyder jeg ikke til min lange hestehale, den har sgu sit eget liv!).

For snart længe siden fik jeg en mindre hjerneblødning og registrerede over tre aftener alt mit garn i et excel-ark. Ganske anvendeligt, at kunne søge på type, løbelængde, anbefalet pindestørrelse osv. Jeg halter dog en aaaaanelse med at holde det ajour, må altså lige få inviteret hende der frk. Selvdisciplin hjem på et tidspunkt - snart!

Men men men... min til tider MEGET pernifne veninde (hun ved UDEMÆRKET selv hvem hun er!) syntes jo overhovedet ikke, at jeg havde været grundig nok i min sortering af garnet, så en aften tog fanden ved hende, og så blev der ellers ryddet op i kurvene :)

Hendes indsats er meget værdsat, det ved hun også godt, og vi havde i øvrigt en super hyggelig aften, men jeg manglede at få styr på en detalje. Nemlig alle mine rester. De lå i en stor Ikea-pose under min seng, hvilket gjorde det totalt uoverskueligt at se, hvor meget der var af hvad - og af en eller anden grund flyttede ledningsfesten over i den pose, efter jeg kylede den ud af ledningskassen, grrrr!
Så en løsning skulle der findes - især set i lyset af mit 2010-projekt, som går ud på at få mængden af rester kørt i bund - og pludselig dukkede den op. Midt i Netto...i form af gennemsigtige skoæsker.
Se det er da smart, ikk' :)

Kommentarer

 1. Wow , super godt gået ... det ser godt ud :-)

  SvarSlet
 2. Det er nemlig da supersmart, og meget inspirerende at man stadig kan se garnfarverne. Elsker også orden:-)

  SvarSlet
 3. Lækkert!! Men pas nu på det ikke tager overhånd med al den orden ;-)

  SvarSlet
 4. Det er en fin løsning. Måske jeg skulle en tur omkring netto til alt mit stof??

  Men som Mette ovenfor siger: pas på med orden ;)

  SvarSlet
 5. Det ser dælme godt ud. Kan man hyre jer ? ;o)

  SvarSlet
 6. Hey... ku du ikke lige sende hende den pernifne forbi min kælder??? Der er MASSER af garn hun kan gå amok på - og nøj, hvor kunne det godt trænge til en forårs-oprydning.

  Smart med de der kasser. Så kan man jo både beundre sit garn - og holde det støvfrit ;)

  SvarSlet
 7. Nøj, det er smart det system! :-)

  Nu har jeg været rigtig langt tilbage i din blog – du laver jo de skønneste ting. Kunne slet ikke stoppe igen – ældre indlæg, ældre indlæg, ældre indlæg... :-)

  Faldt bl.a. over denne vest: http://hjemmehosclemme.blogspot.com/2009/09/et-lynprojekt.html

  Kunne du måske lokkes til at strikke sådan en på bestilling? Den ser ud til at sidde super godt! Håber det er okay jeg spørger... Send mig evt. en mail på tinetang(snabela)gmail(punktum)com

  Kh. Tine – detbedstejegved.blogspot.com

  SvarSlet
 8. Kender det så godt. Har også pænt fået mit lager talt op, men er ikke for god til at få det holdt opdateret :-(

  SvarSlet
 9. Hehe, der er ingen fare for at ordenen tager overhånd, det er jo mig vi taler om for pokker, det kommer kun til mig i mindre portioner :D

  Det er et stykke tid siden, at Netto havde de skokasser, men mon ikke man kan kan få nogen der minder om andre steder. Jeg har i hvert fald nogen - som rent faktisk bliver brugt til sko - som er købt i Ikea :)

  Tine: Tusind tak, fedt at du kan li' mine ting :) Og jeg er rigtig glad for at du spørger om jeg vil lave en vest på bestilling, det er jo et kompliment :) Jeg er dog ikke så god til det der med bestillinger, da jeg er humør-strikker og derfor ikke altid er super god til at blive ved ét projekt. Men jeg skal have dig i baghovedet hvis jeg mangler "et lynprojekt" en dag :) (har du et farveønske jeg også bør have i baghovedet ?)Måske skal jeg se om jeg kan få lavet et par stykker af de veste til min shop på amio.dk....ja, det vil jeg faktisk se om jeg kan få gjort over sommeren, tak for idéen :)

  SvarSlet
 10. Godt du tager det som et kompliment, for det var netop også ment sådan. :-)

  Kender godt det der med bestillinger – man vil helst gøre det når man selv har lyst, ellers kan det være en træls tjans.
  Men hvis du bare vil ha' mig i baghovedet, så er jeg glad! Står heller ikke lige og mangler en vest, det var bare fordi jeg synes det kunne være fedt med en Clemme-vest. ;-)

  Mht. farver, så nok alt andet end rød... Jeg er meget til farver, men rød står ikke altid så godt til resten af min garderobe. Og mht. garnkvalitet, så er jeg slet ikke vanskelig. Har slet ikke forstand på det, så det skal bare være noget der ser pænt ud og er til at arbejde med for dig.

  Som du nok kan læse, har jeg ikke de store krav. Jeg ville bare blive glad hvis jeg engang fik mig en Clemme-vest. Men intet pres herfra, det var blot en forespørgsel. :-)

  Dejligt at det gav dig en idé til Amio-shoppen!

  Kh. Tine

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

Status på mit Christel Seyfert sjal :)

På fem dage mellem jul og nytår nåede jeg faktisk hele 43 cm på mit sjal (minus den nederste blomst, som jeg jo strikkede i sommer). Det er jeg faktisk helt tilfreds med, og jeg er HELT VILD med farverne :) Men som I kan se på midten, har jeg haft lidt problemer med, at jeg strammer tråden på bagsiden lidt for meget. Det er gået op for mig, at det sker, når jeg bør skifte til en længere rundpind, hvilket også er årsagen til, at jeg ikke er kommet videre. Men nu har "min Pia" skaffet mig en rundpind på 100 cm, så nu er der faktisk ingen undskyldning for ikke at komme videre.... ....så det må jeg hellere komme snart, pt. har jeg bare liiiige gang i et par småprojekter, som jeg gerne vil have færdige :)

Tilbage som aktiv blogger :)

Sådan en blog her gør én (læs: MIG) voldsomt opmærksom på, at tiden til tider bare racer afsted, uden at jeg så meget som når at få sat en fod ned. Og jo længere tid bloggen ligger stille, jo sværere er det at få gang i den igen - det problem tror jeg mange bloggere kender til. Men nu må det være slut, og jeg melder mig hermed tilbage under blogger-fanen :) Jeg har faktisk ikke været helt væk, for jeg har fulgt med hos jer andre, og til tider er det da også blevet til en kommentar. Nu håber jeg bare, at der stadig er nogen der læser med her hos mig. Jeg kan sagtens forstå, hvis nogen er blevet trætte af vente på et pip, så derfor er jeg også så meget mere taknemmelig for, at jeg på forunderligvis har fået flere læsere, mens jeg har ligget brak. Tak for det :) For brak var vel egentlig nærmest det der skete i januar og februar. J og jeg har nemlig endelig meldt os ind i de voksnes rækker, og venter vores første barn til august. Og nu tør jeg endelig råbe ud til verden, at jeg skal