Gå videre til hovedindholdet

Styr på garnet!

Nu har jeg endelig helt styr på garnet. (Og nej, her hentyder jeg ikke til min lange hestehale, den har sgu sit eget liv!).

For snart længe siden fik jeg en mindre hjerneblødning og registrerede over tre aftener alt mit garn i et excel-ark. Ganske anvendeligt, at kunne søge på type, løbelængde, anbefalet pindestørrelse osv. Jeg halter dog en aaaaanelse med at holde det ajour, må altså lige få inviteret hende der frk. Selvdisciplin hjem på et tidspunkt - snart!

Men men men... min til tider MEGET pernifne veninde (hun ved UDEMÆRKET selv hvem hun er!) syntes jo overhovedet ikke, at jeg havde været grundig nok i min sortering af garnet, så en aften tog fanden ved hende, og så blev der ellers ryddet op i kurvene :)

Hendes indsats er meget værdsat, det ved hun også godt, og vi havde i øvrigt en super hyggelig aften, men jeg manglede at få styr på en detalje. Nemlig alle mine rester. De lå i en stor Ikea-pose under min seng, hvilket gjorde det totalt uoverskueligt at se, hvor meget der var af hvad - og af en eller anden grund flyttede ledningsfesten over i den pose, efter jeg kylede den ud af ledningskassen, grrrr!
Så en løsning skulle der findes - især set i lyset af mit 2010-projekt, som går ud på at få mængden af rester kørt i bund - og pludselig dukkede den op. Midt i Netto...i form af gennemsigtige skoæsker.
Se det er da smart, ikk' :)

Kommentarer

 1. Wow , super godt gået ... det ser godt ud :-)

  SvarSlet
 2. Det er nemlig da supersmart, og meget inspirerende at man stadig kan se garnfarverne. Elsker også orden:-)

  SvarSlet
 3. Lækkert!! Men pas nu på det ikke tager overhånd med al den orden ;-)

  SvarSlet
 4. Det er en fin løsning. Måske jeg skulle en tur omkring netto til alt mit stof??

  Men som Mette ovenfor siger: pas på med orden ;)

  SvarSlet
 5. Det ser dælme godt ud. Kan man hyre jer ? ;o)

  SvarSlet
 6. Hey... ku du ikke lige sende hende den pernifne forbi min kælder??? Der er MASSER af garn hun kan gå amok på - og nøj, hvor kunne det godt trænge til en forårs-oprydning.

  Smart med de der kasser. Så kan man jo både beundre sit garn - og holde det støvfrit ;)

  SvarSlet
 7. Nøj, det er smart det system! :-)

  Nu har jeg været rigtig langt tilbage i din blog – du laver jo de skønneste ting. Kunne slet ikke stoppe igen – ældre indlæg, ældre indlæg, ældre indlæg... :-)

  Faldt bl.a. over denne vest: http://hjemmehosclemme.blogspot.com/2009/09/et-lynprojekt.html

  Kunne du måske lokkes til at strikke sådan en på bestilling? Den ser ud til at sidde super godt! Håber det er okay jeg spørger... Send mig evt. en mail på tinetang(snabela)gmail(punktum)com

  Kh. Tine – detbedstejegved.blogspot.com

  SvarSlet
 8. Kender det så godt. Har også pænt fået mit lager talt op, men er ikke for god til at få det holdt opdateret :-(

  SvarSlet
 9. Hehe, der er ingen fare for at ordenen tager overhånd, det er jo mig vi taler om for pokker, det kommer kun til mig i mindre portioner :D

  Det er et stykke tid siden, at Netto havde de skokasser, men mon ikke man kan kan få nogen der minder om andre steder. Jeg har i hvert fald nogen - som rent faktisk bliver brugt til sko - som er købt i Ikea :)

  Tine: Tusind tak, fedt at du kan li' mine ting :) Og jeg er rigtig glad for at du spørger om jeg vil lave en vest på bestilling, det er jo et kompliment :) Jeg er dog ikke så god til det der med bestillinger, da jeg er humør-strikker og derfor ikke altid er super god til at blive ved ét projekt. Men jeg skal have dig i baghovedet hvis jeg mangler "et lynprojekt" en dag :) (har du et farveønske jeg også bør have i baghovedet ?)Måske skal jeg se om jeg kan få lavet et par stykker af de veste til min shop på amio.dk....ja, det vil jeg faktisk se om jeg kan få gjort over sommeren, tak for idéen :)

  SvarSlet
 10. Godt du tager det som et kompliment, for det var netop også ment sådan. :-)

  Kender godt det der med bestillinger – man vil helst gøre det når man selv har lyst, ellers kan det være en træls tjans.
  Men hvis du bare vil ha' mig i baghovedet, så er jeg glad! Står heller ikke lige og mangler en vest, det var bare fordi jeg synes det kunne være fedt med en Clemme-vest. ;-)

  Mht. farver, så nok alt andet end rød... Jeg er meget til farver, men rød står ikke altid så godt til resten af min garderobe. Og mht. garnkvalitet, så er jeg slet ikke vanskelig. Har slet ikke forstand på det, så det skal bare være noget der ser pænt ud og er til at arbejde med for dig.

  Som du nok kan læse, har jeg ikke de store krav. Jeg ville bare blive glad hvis jeg engang fik mig en Clemme-vest. Men intet pres herfra, det var blot en forespørgsel. :-)

  Dejligt at det gav dig en idé til Amio-shoppen!

  Kh. Tine

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Nem broccoli/sellerisuppe med lakridsrapsolie (opskrift)

Her til aften fik jeg pludselig lyst til at prøve noget nyt til aftensmad, så jeg gik på jagt i køleskabet, og resultatet blev denne ret vellykkede suppe (hvis jeg selv skal sige det!). Den gled nu også fint ned hos både manden og den lille baryler :)


Ingredienser:
- 2 store løg
- rapsolie til stegning
- 1 knoldsellerihoved
- 1,5 L vand
- 1 broccolihoved
- 1 grøntsagsbouillonterning
- urtesalt (jeg sværger til den grønne Herbamare, det har jeg lært af min søde stedmor :)
- muskat, salt  & peber efter smag
- evt. lakridsrapsolie (eller trøffelolie som min mand er vild med, men som jeg ikke kan fordrage)
- evt. kød og/eller melboller

Fremgangsmåde:
Løgene skæres i grove stykker og svitses i en stor gryde. Knoldsellerien renses og skæres i tern og svitses kort sammen med løget. Vandet hældes over og bringes i kog. Broccolien skæres i stykker og tilsættes sammen med en grøntsagsboillonterning. Det hele koges godt mørt, hvorefter det blendes med en stavblender direkte i gryden. Herefte…

Jeg bukker mig i støvet!

Jeg elsker at synge! Jeg har ikke noget særligt sangtalent, og har bestemt ikke en solo-stemme, men jeg har siden jeg var barn haft flere perioder, hvor jeg har sunget i kor. Da jeg sidste år igen var helt dårlig for at komme til at synge - andet end over opvasken - startede jeg sammen med en kollega/ven et kor på mit arbejde. Vi er i dag omkring 25 faste kormedlemmer (med vidt forskellig erfaring i at synge), og vi synger fast hver anden tirsdag. Uanset hvor træls en dag jeg har haft, og uanset hvor træt jeg er, når jeg møder til kor, smiler jeg altid efter to timer i godt selskab og med en masse sang. For man blir' glad i knolden af at synge :)

Men nok er "mit" kor blevet ganske gode på blot 1½ år, men jeg bukker mig i støvet, når jeg hører de talentfulde unger i PS22. Hvem der bare havde en brøkdel af deres talent.

Jeg er helt vild med den her video, har set/hørt den 30-40 gange de seneste uger. Forsangeren er ufattelig talentfuld, men endnu bedre, så tjek lige glæden h…

Zái jian Danmark ni hao Kina

Nej det er ikke bare en ferie... d. 4/3-2016 rykkede vi vores firkløver fra lille trygge Smørum op ved rødderne og rykkede til det uendeligt store, utroligt anderledes, vildt spændende, voldsomt komplicerede og ufatteligt støvede Kina. Mere præcis til industribyen Tianjin, syd-øst for Beijing, der indeholder så mange mennesker, at jeg bliver helt forpustet bare ved tanken. Hele 13 mio. mennesker!

Årsagen til hele balladen var et spændende jobtilbud til J, og da vi efter blot et halvt år med to fuldtidsjobs og to fuldtidsinstitutionsbørn allerede var ved at få nok at altid at have travlt og aldrig have tid til hinanden eller noget som helst, så var det en oplevelse vi simpelthen ikke havde lyst til at lade vores næser gå forbi.

Siden jeg for alvor aktivt brugte min blog er 'Hjemme hos Clemme' jo mere blevet til 'Hjemme hos hende der laver mad og vasker tøj!'. Først blev jeg gift med manden i mit liv, så fik vi Emil august '12 og efterfølgende kom Felix til juni …