Gå videre til hovedindholdet

Billedet siger alt !

Faldt lige over dette sjove billede af mit skønne gudbarn...mon hun syntes, det var ved at være lidt træls...

...at være med ude og se på brudekjole med mor, storesøster, mormor og gudmor ? :)

Kommentarer

 1. Ha ha ha, det ser ikke ud som om hun synes det er særligt underholdene det der brudekjoleshopping :o)
  KH Jytte

  SvarSlet
 2. Skønt!! Min datter er engang faldet i søvn i en skål med suppe! Farligt, men også lidt sødt!

  SvarSlet
 3. Nååhhhh :-)

  Jeg skal ellers love for, at du har mange knapper ;-)

  SvarSlet
 4. Hei Clemme !!

  Du har vunnet mitt fuglehus.
  GRATULERER !!
  Send meg din adresse cilipus@gmail.com
  Ha en skjønn weekend !!

  Kh Cecilie

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

Give away hos Fruens Syslerier

Se lige en lækker taske man kan vinde ved at kigge forbi Fruens Syslerier :)

Rigtig glædelig jul!

December kom og gik uden jeg nærmest nåede at blinke. Jeg nåede en smule krea, blandt andet i form af denne hue til min lille nisselømmel og en endnu mindre til en lille nisse, der var sat til at komme til verden i morgen :) Men bloggen er igen blevet forsømt :( Det må der laves om på i det nye år, hvor jeg også håber at kunne få reorganiseret lidt på bloggen, så jeg forhåbentlig genfinder lidt tid og inspiration til blogland... Indtil da ønsker jeg jer alle en rigtig glædelig jul :)