Gå videre til hovedindholdet

Billedet siger alt !

Faldt lige over dette sjove billede af mit skønne gudbarn...mon hun syntes, det var ved at være lidt træls...

...at være med ude og se på brudekjole med mor, storesøster, mormor og gudmor ? :)

Kommentarer

 1. Ha ha ha, det ser ikke ud som om hun synes det er særligt underholdene det der brudekjoleshopping :o)
  KH Jytte

  SvarSlet
 2. Skønt!! Min datter er engang faldet i søvn i en skål med suppe! Farligt, men også lidt sødt!

  SvarSlet
 3. Nååhhhh :-)

  Jeg skal ellers love for, at du har mange knapper ;-)

  SvarSlet
 4. Hei Clemme !!

  Du har vunnet mitt fuglehus.
  GRATULERER !!
  Send meg din adresse cilipus@gmail.com
  Ha en skjønn weekend !!

  Kh Cecilie

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

Give away hos Fruens Syslerier

Se lige en lækker taske man kan vinde ved at kigge forbi Fruens Syslerier :)

Verdens dyreste garn

En kollega var for nylig i Grønland og var så sød at købe det her skønne nøgle garn med hjem til mig. Det dyreste nøgle jeg nogensinde har købt, men man er vel strikker med stort s...og t...og r og i og.....så det skulle jo prøves :) Det er faktisk ret spændende at læse om Moskusgarn. Jeg har fundet en god side her , med en masse spændende facts. Nu har jeg bare et problem, for skal jeg strikke noget af mit dyrebare nøgle - og i så fald hvad - eller skal det "bare" ligge til pynt ?? - Posted using BlogPress from my iPhone