Gå videre til hovedindholdet

Minder holder evigt :)

Duften og synet af syrener vil altid få mig til at tænke på min mor med et smil :)
Kastanjer i lys får mig derimod til at tænke på min gamle kloge morfar :)
Så på denne tid af året er mine daglige cykelture fyldt med dejlige minder :)

Kommentarer

  1. Syrener minder mig om min farmors have og dejlige sommerminder derfra...god søndag til dig!

    SvarSlet
  2. Glæder mig også til duften af syrener for så er det nemlig rigtig sommer:)

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

Give away hos Fruens Syslerier

Se lige en lækker taske man kan vinde ved at kigge forbi Fruens Syslerier :)

Verdens dyreste garn

En kollega var for nylig i Grønland og var så sød at købe det her skønne nøgle garn med hjem til mig. Det dyreste nøgle jeg nogensinde har købt, men man er vel strikker med stort s...og t...og r og i og.....så det skulle jo prøves :) Det er faktisk ret spændende at læse om Moskusgarn. Jeg har fundet en god side her , med en masse spændende facts. Nu har jeg bare et problem, for skal jeg strikke noget af mit dyrebare nøgle - og i så fald hvad - eller skal det "bare" ligge til pynt ?? - Posted using BlogPress from my iPhone