Gå videre til hovedindholdet

Og pludselig var alt anderledes...

Jeg ved knap nok, hvor jeg skal begynde ! Jeg havde jo egentlig lige så godt gang i bloggen, og havde planer for de næste mange mange indlæg, men sådan blev det bare slet ikke... Vi tog afsted på sommerferie i juli og computeren var med. Det plejer den ellers ikke at være, men jeg havde jo bækkenløsning og kunne ikke komme så meget rundt, så jeg skulle bl.a. hygge mig med en masse kreative projekter og drengeindlæg i forbindelse med Frk. Turkis' Boys Month, hvor Christine gør et kæmpe arbejde med at sprede inspiration til alle os med helt særlige drenge i vores liv :)

Virkeligheden blev, at min graviditet bare blev så skide besværlig, og min krop blev så fyldt med væske, at mine hænder slet ikke ville makke ret, og jeg helst bare ville sove, når jeg havde en ledig stund. Så de planer gik helt fløjten :/ Til gengæld havde vi alligevel en rigtig dejlig sommerferie, hvor vi fik set en masse venner og familie, som vi desværre ikke så tit har lejlighed til at tilbringe så meget tid sammen med...

Tilbage i det lille hjem var babyen i maven blevet så stor, at de på hospitalet sagde, at jeg skulle sættes i gang et par dage før termin, hvis jeg ville undgå kejsersnit. Det endte med at blive fem dage i helvede med et mislykkedes igangsættelsesforløb, der alligevel endte ud i akut kejsersnit, da min lille søn stod helt skævt :(

Efterfølgende har livet været ret rodet, og vores elskede skønne søn har haft en uretfærdig hård start på livet.

Den korte version af den historie er, at vi efter seks uger endelig kom til en kiropraktor, der vidste hvad hun talte om, og det viste sig, at min lille skat havde låsninger i sit bækken, nederst i ryggen, mellem skulderbladene, i begge sider af nakken og så har han i forbindelse med kejsersnittet brækket begge sine kraveben :( Jamen så tro da pokker, at vi kom hjem med et barn, der skreg konstant, ikke ville sove, ikke ville ligge og havde ondt i maven - stakkels lille fyr :(

Jeg er skide vred på både hospitalet, sundhedsplejersken, den første kiropraktor jeg var hos og vores læge (og ikke mindst er jeg dybt ulykkelig og har så dårlig samvittighed over for min søn), fordi de ikke har set det, og fordi de har fejet mig af med, at det skal være hårdt at blive forældre, og at alle børn skriger og har problemer med søvnen og maven! Ja, men bare ikke så meget vel ! Men hvad fanden gør man, når man står der som førstegangsforælder og føler sig usikker, og såkaldte rutinerede folk hentyder, at man er pylret ??

Nå, men nok om det, det arbejder vi på at lægge bag os, og de seneste tre uger - efter fem besøg hos den dygtige kiropraktor - er det langsomt begyndt at vende. For første gang i mine ni uger som mor, har jeg haft en formiddag helt uden skrig og skrål, og den lille lækre fyr ligger lige så sødt helt for sig selv og har sovet så dygtigt i snart fire - ja fire fanme, det er aldrig sket før - timer i (næsten) træk - jeg er SÅ stolt af ham :)

Og nu fik jeg så endelig hul på bloggen igen, og så skal jeg tilbage til mit savnede inspirerende blogland, så lad mig fluks komme ud og se hvordan det går hos alle jer andre :)

Og PS. - tak og velkommen til de nye læsere jeg har fået, mens jeg har været væk, jeg håber, at både I og mine såkaldte "gamle" læsere stadig hænger på :)

Kommentarer

 1. Allerførst STORT TILLYKKE med den lækre guldklump :-)

  Og så - for helvede! Hvor er det uretfærdigt at så mange professionelle, på det groveste har fejet jer af! Godt at I stod fast og lyttede til jeres egen intuition ;-) og dejligt at der nu kan ses fremgang.
  Og ved du hvad, den der dårlige samvittighed - den skal du kaste ud af vinduet, for du/i har gjort alt det rigtige - det er de andre der har fejlet. Jeg er sikker på at I er verdens allerbedste forældre for jeres lille Emil.

  Tillykke med ham ;-) Og velkommen i MOR klubben :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Den der mor-klub er faktisk ret sej :)

   Slet
 2. Tillykke med Emil :-) Den dårlige samvittighed dropper du, du har stolet på din intuition. Det er sundhedspersonalet, der har svigtet. Det er rystende hvor lidt støtte man egt får som nybagt mor til amning, besøg af SP mm. Ved nr 2 er det endnu mindre vi ser sp 3 gange i løbet af 7 mdr og det er alt.

  Den store ville helst kigge til den ene side, da hun var 3 mdr tog vi til kiropraktor og så var det problem løst efter et par gange. Nr 2 kom til kiropraktor 1 mdr gammel bare lige til er "servicetjek". Det er noget det offentlige burde tilbyde alle nyfødte eller i det mindste dem taget ved KS, kop etc. Ville også forbygge alle de skæve og flade baghoveder. (Ups min kæphest)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er rørende enig i at "servicetjekket" burde være en fast del af "babypakken" fra det offentlige. Hvis jeg en gang får overskud, laver jeg et læserbrev omkring mit forløb. Min læge anbefalede at jeg laver en klage til hospitalet, men det kan jeg slet ikke se hvad jeg skal kunne få ud af...

   Slet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Nem broccoli/sellerisuppe med lakridsrapsolie (opskrift)

Her til aften fik jeg pludselig lyst til at prøve noget nyt til aftensmad, så jeg gik på jagt i køleskabet, og resultatet blev denne ret vellykkede suppe (hvis jeg selv skal sige det!). Den gled nu også fint ned hos både manden og den lille baryler :)


Ingredienser:
- 2 store løg
- rapsolie til stegning
- 1 knoldsellerihoved
- 1,5 L vand
- 1 broccolihoved
- 1 grøntsagsbouillonterning
- urtesalt (jeg sværger til den grønne Herbamare, det har jeg lært af min søde stedmor :)
- muskat, salt  & peber efter smag
- evt. lakridsrapsolie (eller trøffelolie som min mand er vild med, men som jeg ikke kan fordrage)
- evt. kød og/eller melboller

Fremgangsmåde:
Løgene skæres i grove stykker og svitses i en stor gryde. Knoldsellerien renses og skæres i tern og svitses kort sammen med løget. Vandet hældes over og bringes i kog. Broccolien skæres i stykker og tilsættes sammen med en grøntsagsboillonterning. Det hele koges godt mørt, hvorefter det blendes med en stavblender direkte i gryden. Herefte…

Jeg bukker mig i støvet!

Jeg elsker at synge! Jeg har ikke noget særligt sangtalent, og har bestemt ikke en solo-stemme, men jeg har siden jeg var barn haft flere perioder, hvor jeg har sunget i kor. Da jeg sidste år igen var helt dårlig for at komme til at synge - andet end over opvasken - startede jeg sammen med en kollega/ven et kor på mit arbejde. Vi er i dag omkring 25 faste kormedlemmer (med vidt forskellig erfaring i at synge), og vi synger fast hver anden tirsdag. Uanset hvor træls en dag jeg har haft, og uanset hvor træt jeg er, når jeg møder til kor, smiler jeg altid efter to timer i godt selskab og med en masse sang. For man blir' glad i knolden af at synge :)

Men nok er "mit" kor blevet ganske gode på blot 1½ år, men jeg bukker mig i støvet, når jeg hører de talentfulde unger i PS22. Hvem der bare havde en brøkdel af deres talent.

Jeg er helt vild med den her video, har set/hørt den 30-40 gange de seneste uger. Forsangeren er ufattelig talentfuld, men endnu bedre, så tjek lige glæden h…

Zái jian Danmark ni hao Kina

Nej det er ikke bare en ferie... d. 4/3-2016 rykkede vi vores firkløver fra lille trygge Smørum op ved rødderne og rykkede til det uendeligt store, utroligt anderledes, vildt spændende, voldsomt komplicerede og ufatteligt støvede Kina. Mere præcis til industribyen Tianjin, syd-øst for Beijing, der indeholder så mange mennesker, at jeg bliver helt forpustet bare ved tanken. Hele 13 mio. mennesker!

Årsagen til hele balladen var et spændende jobtilbud til J, og da vi efter blot et halvt år med to fuldtidsjobs og to fuldtidsinstitutionsbørn allerede var ved at få nok at altid at have travlt og aldrig have tid til hinanden eller noget som helst, så var det en oplevelse vi simpelthen ikke havde lyst til at lade vores næser gå forbi.

Siden jeg for alvor aktivt brugte min blog er 'Hjemme hos Clemme' jo mere blevet til 'Hjemme hos hende der laver mad og vasker tøj!'. Først blev jeg gift med manden i mit liv, så fik vi Emil august '12 og efterfølgende kom Felix til juni …