Gå videre til hovedindholdet

Og pludselig var alt anderledes...

Jeg ved knap nok, hvor jeg skal begynde ! Jeg havde jo egentlig lige så godt gang i bloggen, og havde planer for de næste mange mange indlæg, men sådan blev det bare slet ikke... Vi tog afsted på sommerferie i juli og computeren var med. Det plejer den ellers ikke at være, men jeg havde jo bækkenløsning og kunne ikke komme så meget rundt, så jeg skulle bl.a. hygge mig med en masse kreative projekter og drengeindlæg i forbindelse med Frk. Turkis' Boys Month, hvor Christine gør et kæmpe arbejde med at sprede inspiration til alle os med helt særlige drenge i vores liv :)

Virkeligheden blev, at min graviditet bare blev så skide besværlig, og min krop blev så fyldt med væske, at mine hænder slet ikke ville makke ret, og jeg helst bare ville sove, når jeg havde en ledig stund. Så de planer gik helt fløjten :/ Til gengæld havde vi alligevel en rigtig dejlig sommerferie, hvor vi fik set en masse venner og familie, som vi desværre ikke så tit har lejlighed til at tilbringe så meget tid sammen med...

Tilbage i det lille hjem var babyen i maven blevet så stor, at de på hospitalet sagde, at jeg skulle sættes i gang et par dage før termin, hvis jeg ville undgå kejsersnit. Det endte med at blive fem dage i helvede med et mislykkedes igangsættelsesforløb, der alligevel endte ud i akut kejsersnit, da min lille søn stod helt skævt :(

Efterfølgende har livet været ret rodet, og vores elskede skønne søn har haft en uretfærdig hård start på livet.

Den korte version af den historie er, at vi efter seks uger endelig kom til en kiropraktor, der vidste hvad hun talte om, og det viste sig, at min lille skat havde låsninger i sit bækken, nederst i ryggen, mellem skulderbladene, i begge sider af nakken og så har han i forbindelse med kejsersnittet brækket begge sine kraveben :( Jamen så tro da pokker, at vi kom hjem med et barn, der skreg konstant, ikke ville sove, ikke ville ligge og havde ondt i maven - stakkels lille fyr :(

Jeg er skide vred på både hospitalet, sundhedsplejersken, den første kiropraktor jeg var hos og vores læge (og ikke mindst er jeg dybt ulykkelig og har så dårlig samvittighed over for min søn), fordi de ikke har set det, og fordi de har fejet mig af med, at det skal være hårdt at blive forældre, og at alle børn skriger og har problemer med søvnen og maven! Ja, men bare ikke så meget vel ! Men hvad fanden gør man, når man står der som førstegangsforælder og føler sig usikker, og såkaldte rutinerede folk hentyder, at man er pylret ??

Nå, men nok om det, det arbejder vi på at lægge bag os, og de seneste tre uger - efter fem besøg hos den dygtige kiropraktor - er det langsomt begyndt at vende. For første gang i mine ni uger som mor, har jeg haft en formiddag helt uden skrig og skrål, og den lille lækre fyr ligger lige så sødt helt for sig selv og har sovet så dygtigt i snart fire - ja fire fanme, det er aldrig sket før - timer i (næsten) træk - jeg er SÅ stolt af ham :)

Og nu fik jeg så endelig hul på bloggen igen, og så skal jeg tilbage til mit savnede inspirerende blogland, så lad mig fluks komme ud og se hvordan det går hos alle jer andre :)

Og PS. - tak og velkommen til de nye læsere jeg har fået, mens jeg har været væk, jeg håber, at både I og mine såkaldte "gamle" læsere stadig hænger på :)

Kommentarer

 1. Allerførst STORT TILLYKKE med den lækre guldklump :-)

  Og så - for helvede! Hvor er det uretfærdigt at så mange professionelle, på det groveste har fejet jer af! Godt at I stod fast og lyttede til jeres egen intuition ;-) og dejligt at der nu kan ses fremgang.
  Og ved du hvad, den der dårlige samvittighed - den skal du kaste ud af vinduet, for du/i har gjort alt det rigtige - det er de andre der har fejlet. Jeg er sikker på at I er verdens allerbedste forældre for jeres lille Emil.

  Tillykke med ham ;-) Og velkommen i MOR klubben :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Den der mor-klub er faktisk ret sej :)

   Slet
 2. Tillykke med Emil :-) Den dårlige samvittighed dropper du, du har stolet på din intuition. Det er sundhedspersonalet, der har svigtet. Det er rystende hvor lidt støtte man egt får som nybagt mor til amning, besøg af SP mm. Ved nr 2 er det endnu mindre vi ser sp 3 gange i løbet af 7 mdr og det er alt.

  Den store ville helst kigge til den ene side, da hun var 3 mdr tog vi til kiropraktor og så var det problem løst efter et par gange. Nr 2 kom til kiropraktor 1 mdr gammel bare lige til er "servicetjek". Det er noget det offentlige burde tilbyde alle nyfødte eller i det mindste dem taget ved KS, kop etc. Ville også forbygge alle de skæve og flade baghoveder. (Ups min kæphest)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er rørende enig i at "servicetjekket" burde være en fast del af "babypakken" fra det offentlige. Hvis jeg en gang får overskud, laver jeg et læserbrev omkring mit forløb. Min læge anbefalede at jeg laver en klage til hospitalet, men det kan jeg slet ikke se hvad jeg skal kunne få ud af...

   Slet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

Håber ikke han bliver bange...

Jeg har endelig fået monteret ham her til min (stadig ufødte - sagde hun noget utålmodigt!) nevø. Her er han nymonteret og uvasket, lidt spids i hovedet og med lånehalstørklæde: Og her er han så vasket og sød og rund og blød og meget slasket. Men hvis han nu får et rødt halstørklæde, mon så ikke han bliver lidt mere rank i nakken :) Jeg har faktisk allerede knyttet mig til ham, så må vist hellere snart få ham afleveret til de kommende forældre, så separationen ikke bliver for hård for mig, hehe. Jeg håber dog ikke nevøen bliver bange for bamse, for han er faktisk 2-3 gange større end en baby! Meeeen, mon ikke der snarere bliver tale om en bedstebamse :) Opskrift: Bamse fra Britta WilfertGarn: Et eller andet dyrt og lækkert fra Wilferts - har pt. fjumset mærket væk! Pind: 7 Størrelse: Han findes kun i stor :) Ny teknik: Tja, hvis det tæller at skulle "brodere" øjne, næse og mund! Bemærkninger: Super at han kan tåle at ryge i maskinen, når han forventeligt kommer til at funger

Give away hos Fruens Syslerier

Se lige en lækker taske man kan vinde ved at kigge forbi Fruens Syslerier :)