Jeg har været så heldig, at få "hjemmedyrket" honning af en kollega. Faktisk er det hendes mand, der "dyrker" det - han så bare ikke lige, at hun stak af med lidt af høsten :)
Glasset på toppen er det helt nyslyngede, det nederste til højre er et glas fra sidste år, som jeg endnu har til gode at få spist. MEN SE LIGE DET NEDERSTE TIL VENSTRE! Er det ikke bare helt ubeskriveligt fantastisk :) Det er helt hvidt og ligner nærmest marmor. Jeg nænner næsten ikke at tage hul på det, men samtidig kan jeg næsten ikke vente med at smage på det.
Efter sigende skulle det være et tilfælde at honningen er blevet hvid, det er bierne selv, der bestemmer, hvad de vil "spise". Men jeg forestiller mig nu stadig en lille bestemt kommandør-bi, der har stået og råbt "højre, venstre, venstre, højre, nej højre for pokker, den anden højre!", når bierne er kommet tilbage til staderne med pollen :D
Glasset på toppen er det helt nyslyngede, det nederste til højre er et glas fra sidste år, som jeg endnu har til gode at få spist. MEN SE LIGE DET NEDERSTE TIL VENSTRE! Er det ikke bare helt ubeskriveligt fantastisk :) Det er helt hvidt og ligner nærmest marmor. Jeg nænner næsten ikke at tage hul på det, men samtidig kan jeg næsten ikke vente med at smage på det.
Efter sigende skulle det være et tilfælde at honningen er blevet hvid, det er bierne selv, der bestemmer, hvad de vil "spise". Men jeg forestiller mig nu stadig en lille bestemt kommandør-bi, der har stået og råbt "højre, venstre, venstre, højre, nej højre for pokker, den anden højre!", når bierne er kommet tilbage til staderne med pollen :D
mmmmmmmmhhhhhhhh - det ser flot ud!!!!
SvarSletJa ikke :) Jeg må huske at få et glas med til Fanø, så strikketanterne kan smage :)
SvarSletDa vi var på Kreta (hvor de jo konsumerer en del honning) fortalte en honningdame os, at det er et kvalitetstegn, når honningen bliver hvid. Nåede ikke at fange forklaringen på det, desværre.
SvarSlet