Gå videre til hovedindholdet

En kreatosse...

...på cykel gennem København - med cyklen bugnende af nødvendigheder - er muligvis en smule farlig for sig selv og sine omgivelser. Og når man står der og siger til sig selv, at nu er der sgu ikke plads til mere (ja så minder man først og fremmest sig selv om, at man ikke skal tale til sig selv, når man er i det offentlige rum, hvis man ikke vil fremstå som totalt tosset og ikke bare kreatosset!), så finder man alligevel lige plads til spraymaling i 6 forskellige farver og 2 hylder....Men tænk lige på alle de projekter der kan nås på sådan en påskeferie. Og så går det altså virkelig ikke at gå ned på hverken udstyr eller materialer!

Så nu er der klar til alle - alle siger jeg - former for kreative indfald :) Og vejret er skønt og verdens bedste brormand har pudset mine vinduer, så der rent faktisk kommer lys ind i min lejlighed, så det kan næsten ikke blive bedre :)

God påske!

Kommentarer

  1. Jamen det drejer sig jo om at skaffe diverse fornødenheder inden påske rammer os. Man skulle jo nødig komme til at kede sig ;)

    SvarSlet
  2. Lige min tanke :) Nu har jeg bare svært ved at beslutte mig for, hvad jeg skal kaste mig over først :)

    SvarSlet
  3. Hvor hyggeligt! Så er det bare med at trække lod om hvilket projekt, du skal i gang med først ;-)
    God fornøjelse! Og God påske!
    Så forresten godt henvisningen til din blog i Hendes Verden! SEJT!!!

    SvarSlet
  4. Ja sejt med Hendes verden, god påske :0)

    SvarSlet
  5. Hej Clemme.
    Uh kan lige se det for mig :o) En cykelist-flavrende qvinde med en toppet cykelkurv. Det er da SÅ HERLIGT :o) Glæder mig til at se hvad påskeferien kan bringe af kreative tryllerier på din hyggelig blog :o)
    God påske til dig også.
    Kh Anette.

    SvarSlet
  6. Hygligt her hos dig. hvor er jeg dog glad for at læse om andre der kan finde på at læsse cyklen op til det farefulde OG tale med sig selv. Rygsæk er bare pragtfuldt at proppe ting ned i når begge kurve og styr er optaget.... langsomt ned ad bakken og hjem:-)

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

For mange valgmuligheder!

Den beslutning er jeg slet slet ikke i stand til at træffe endnu :)

Håber ikke han bliver bange...

Jeg har endelig fået monteret ham her til min (stadig ufødte - sagde hun noget utålmodigt!) nevø. Her er han nymonteret og uvasket, lidt spids i hovedet og med lånehalstørklæde: Og her er han så vasket og sød og rund og blød og meget slasket. Men hvis han nu får et rødt halstørklæde, mon så ikke han bliver lidt mere rank i nakken :) Jeg har faktisk allerede knyttet mig til ham, så må vist hellere snart få ham afleveret til de kommende forældre, så separationen ikke bliver for hård for mig, hehe. Jeg håber dog ikke nevøen bliver bange for bamse, for han er faktisk 2-3 gange større end en baby! Meeeen, mon ikke der snarere bliver tale om en bedstebamse :) Opskrift: Bamse fra Britta WilfertGarn: Et eller andet dyrt og lækkert fra Wilferts - har pt. fjumset mærket væk! Pind: 7 Størrelse: Han findes kun i stor :) Ny teknik: Tja, hvis det tæller at skulle "brodere" øjne, næse og mund! Bemærkninger: Super at han kan tåle at ryge i maskinen, når han forventeligt kommer til at funger