Gå videre til hovedindholdet

Bogstavleg!

Charlotte/Trillemor har tagget mig i denne lille hyggelige leg :)

A: AaaaannaaannnNAS! Havde jeg en gang en kollega, der henkastet på en stol i et hjørne, brugte en halv nat på at gentage og fnise af, da han var blevet liiiiige lovlig overrislet til sin egen 50-års fødselsdag. Det minde kan altid få mig til at smile :)

B: Bage. Det kan jeg godt li', men det blir' til for lidt.

C: Clemme - ikke bare mit, men også min brors, min fars og tidligere min farfars kælenavn.

D: Danmark dejligst! Jeg elsker at rejse, jeg har set en stor del af verden (synes jeg selv... ej, det må være okay, når jeg kan skrive Indien, Cuba, Australien *2, Indonesien og Afrika *2 på listen), men Danmark vil altid være mig kærest.

E: Min mor sagde altid, at man kun kan elske noget der er levende. Så jeg elsker altså ikke boller i karry, men jeg kan ret godt li' det! Min morfar sagde altid, at der skal 7 til mange. Så den regel lever jeg også efter :)

F: Ferdinand - mit første gudbarn, der snart fylder 6 år. Hans storebror hedder Bertram, han fylder 10 år til efteråret, og ham har jeg stået fadder til :)

G: Giraf! Fantastiske væsner, som jeg er så heldig, at have set i det fri på den Sydafrikanske savanne. Giraffer er også min nevøs temadyr :)

H: Helena - mit skønne gudbarn, der snart fylder 1 år. Som tiden dog går...

I: Inge - min mors navn.

J: = Lækre BT (okay, den er intern!)

K: Kræft - en forbandet lortesygdom som min familie har haft alt for tæt inde på livet flere gange. D. 10. april 1997 tabte min mor kampen til kræft efter 7 års op og nedture. Jeg savner hende hver eneste dag, men glædes over de mange sider af hende, jeg kan se i mig selv.

L: Latter - det er vigtigt at grine. Med andre, af andre og ikke mindst af sig selv!

M: Malmsmykker.dk - åbner forhåbentlig til sommer! Malm: en bjergart med så stort et indhold af metal, at det kan betale sig at udvinde det. Jernmalm. Kobbermalm.

N: Noder var jeg bedre til at læse, da jeg var yngre og spillede på tværfløjte. Men min barndomslære kommer mig heldigvis lidt til gode, når jeg synger i kor, og vi skal lære nye sange.
O: Ole Lukøje! Hans sukkermad må jeg seriøst have tisset på en gang - for sove, det er jeg godt nok ikke ret god til :(

P: P! Ham kender jeg :)

Q: Qvinde - undskyld mig, men sådan skal det altså bare ikke staves. Li'som knus heller ikke staves med z!

R: Ret - min favorit-maske :)

S: Strik naturligvis. Og verdens bedste Strikketanter!

T: T! Det kalder Dicte mig næsten altid...

U: Undulat! Sådan en havde jeg som barn. Den hed Jakob. Så bed den mig i fingeren, og så ville jeg ikke ha' den længere. Så den blev byttet til en landskildpadde der hed Nubber -opkaldt efter min onkels tøjskildpadde, som vist den dag i dag bor på mit loft. Da Nubber blev for kedelig, blev han byttet til to kaniner: Lakrids og Bolsje. De blev rigtig rigtig gamle, men tænk, Nubber lever jo nok stadig der ude et eller andet sted :)

V: Villum - verdens lækreste nevø; intet mindre!

W: Wenner! Ja okay, nu var V li'som brugt ikk' :) Venner er den familie man selv vælger, og de er mindst lige så vigtige, som den familie man er født ind i.

X: Xanthippe = en stridslysten kvinde = en furie, harpe, rappenskralde. Har alle kvinder mon ikke den side i sig ?

Y: Ymer m. frugt og ahornsirup. Rigtig god morgenmad til weekendhygge på "morgenpladsen" :)
Z: Zebra...ja okay, jeg kunne ikke lige komme på andre ord der starter med z!

Æ: Æseldyret er simpelthen verdens mest triste søde lille væsen :)

Ø: Øøøøhhh, siger jeg vist lidt for ofte.

Å: Åh nej, nu er jeg løbet tør for bogstaver...

..godt jeg stadig kan alfabet-sangen, ellers var jeg da aldrig kommet igennem :)

Jeg håber, at Dicte fra Dicterier og Camilla fra Tulle's klædeskab vil deltage i legen :)

Kommentarer

  1. 7 til mange? Sådan er det ikke på Bornholm - men der er proportionerne måske også lidt anderledes :-D

    SvarSlet
  2. En sjov leg, dejligt at læse lidt mere om dig !

    SvarSlet
  3. Er sikker på, at P bli'r beæret over at han er nævnt ;) hehe det må jeg fortælle ham....

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

Håber ikke han bliver bange...

Jeg har endelig fået monteret ham her til min (stadig ufødte - sagde hun noget utålmodigt!) nevø. Her er han nymonteret og uvasket, lidt spids i hovedet og med lånehalstørklæde: Og her er han så vasket og sød og rund og blød og meget slasket. Men hvis han nu får et rødt halstørklæde, mon så ikke han bliver lidt mere rank i nakken :) Jeg har faktisk allerede knyttet mig til ham, så må vist hellere snart få ham afleveret til de kommende forældre, så separationen ikke bliver for hård for mig, hehe. Jeg håber dog ikke nevøen bliver bange for bamse, for han er faktisk 2-3 gange større end en baby! Meeeen, mon ikke der snarere bliver tale om en bedstebamse :) Opskrift: Bamse fra Britta WilfertGarn: Et eller andet dyrt og lækkert fra Wilferts - har pt. fjumset mærket væk! Pind: 7 Størrelse: Han findes kun i stor :) Ny teknik: Tja, hvis det tæller at skulle "brodere" øjne, næse og mund! Bemærkninger: Super at han kan tåle at ryge i maskinen, når han forventeligt kommer til at funger

For mange valgmuligheder!

Den beslutning er jeg slet slet ikke i stand til at træffe endnu :)