Gå videre til hovedindholdet

For mange valgmuligheder!

Den beslutning er jeg slet slet ikke i stand til at træffe endnu :)

Kommentarer

 1. Kender det aaalt for godt!! Hvis du trænger til lidt hjælp, så stemmer jeg på dejlig smuk sommergul :-)

  SvarSlet
 2. Jeg hælder også mod gul, så der tror jeg lige du gjorde udfaldet :)

  SvarSlet
 3. PINK. eller gul... eller den turkise... nej, pis, jeg kan heller ikke vælge! Og tak for din kommentar hos mig - jeg troede faktisk jeg læste med hos dig allerede, men det gjorde jeg ikke - så det gør jeg nu ;-)

  SvarSlet
 4. Orange, absolut!
  Men jeg er vist også midt i en brun/orange 70'er-fase, så måske skal du hellere lytte til en af de andre :-)

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

Stinestregen er boligløs!

Stine fra StineStregen bliver hjemløs fra 1. maj - kender du nogen, der udlejer en lejlighed i Århus C? Så kontakt Stine. Læs mere her.