Gå videre til hovedindholdet

For mange valgmuligheder!

Den beslutning er jeg slet slet ikke i stand til at træffe endnu :)

Kommentarer

 1. Kender det aaalt for godt!! Hvis du trænger til lidt hjælp, så stemmer jeg på dejlig smuk sommergul :-)

  SvarSlet
 2. Jeg hælder også mod gul, så der tror jeg lige du gjorde udfaldet :)

  SvarSlet
 3. PINK. eller gul... eller den turkise... nej, pis, jeg kan heller ikke vælge! Og tak for din kommentar hos mig - jeg troede faktisk jeg læste med hos dig allerede, men det gjorde jeg ikke - så det gør jeg nu ;-)

  SvarSlet
 4. Orange, absolut!
  Men jeg er vist også midt i en brun/orange 70'er-fase, så måske skal du hellere lytte til en af de andre :-)

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

Give away hos Fruens Syslerier

Se lige en lækker taske man kan vinde ved at kigge forbi Fruens Syslerier :)

Verdens dyreste garn

En kollega var for nylig i Grønland og var så sød at købe det her skønne nøgle garn med hjem til mig. Det dyreste nøgle jeg nogensinde har købt, men man er vel strikker med stort s...og t...og r og i og.....så det skulle jo prøves :) Det er faktisk ret spændende at læse om Moskusgarn. Jeg har fundet en god side her , med en masse spændende facts. Nu har jeg bare et problem, for skal jeg strikke noget af mit dyrebare nøgle - og i så fald hvad - eller skal det "bare" ligge til pynt ?? - Posted using BlogPress from my iPhone