Gå videre til hovedindholdet

For mange valgmuligheder!

Den beslutning er jeg slet slet ikke i stand til at træffe endnu :)

Kommentarer

 1. Kender det aaalt for godt!! Hvis du trænger til lidt hjælp, så stemmer jeg på dejlig smuk sommergul :-)

  SvarSlet
 2. Jeg hælder også mod gul, så der tror jeg lige du gjorde udfaldet :)

  SvarSlet
 3. PINK. eller gul... eller den turkise... nej, pis, jeg kan heller ikke vælge! Og tak for din kommentar hos mig - jeg troede faktisk jeg læste med hos dig allerede, men det gjorde jeg ikke - så det gør jeg nu ;-)

  SvarSlet
 4. Orange, absolut!
  Men jeg er vist også midt i en brun/orange 70'er-fase, så måske skal du hellere lytte til en af de andre :-)

  SvarSlet
 5. Enter search text or theme 코인카지노 code above click on on} Search Button or select a class to the left to start out|to begin} model new} search. Games that bring the player-excitement of linked Multi-Level Progressives to the for-sale space. Proven manufacturers or functionalities which have been tweaked or evolved to offer a special take on the unique.

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

Give away hos Fruens Syslerier

Se lige en lækker taske man kan vinde ved at kigge forbi Fruens Syslerier :)

Rigtig glædelig jul!

December kom og gik uden jeg nærmest nåede at blinke. Jeg nåede en smule krea, blandt andet i form af denne hue til min lille nisselømmel og en endnu mindre til en lille nisse, der var sat til at komme til verden i morgen :) Men bloggen er igen blevet forsømt :( Det må der laves om på i det nye år, hvor jeg også håber at kunne få reorganiseret lidt på bloggen, så jeg forhåbentlig genfinder lidt tid og inspiration til blogland... Indtil da ønsker jeg jer alle en rigtig glædelig jul :)