Gå videre til hovedindholdet

Godter med posten

Ja, det er altså din skyld! Ja, dig dér, der sidder der og nikker genkendende, fordi du også har vist billeder af storindkøb fra garnudsalg.dk ;) Jeg har ellers været så standhaftig, men i sidste uge knækkede filmen og jeg faldt i med et brag! Jeg fralægger mig et hvert ansvar...men blev ikke desto mindre meget glad, da de tiltrængte farveklatter kom med posten :)


- Posted using BlogPress from my iPhone

Kommentarer

  1. He,he :-) Rart man ikke er ene om dét "problem". Dejligt farver du har ladet dig lokke med.

    SvarSlet
  2. Hej Trine.
    Ej jeg kender ikke garnudsalg.dk det er da vidst en KÆÆÆÆÆMPE fejl. Jeg må lige forbi ;o) Lækre lækre farveklatter posten havde med til dig ;o)
    Kh Anette.

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

For mange valgmuligheder!

Den beslutning er jeg slet slet ikke i stand til at træffe endnu :)

Stinestregen er boligløs!

Stine fra StineStregen bliver hjemløs fra 1. maj - kender du nogen, der udlejer en lejlighed i Århus C? Så kontakt Stine. Læs mere her.