Jeg serverer ikke pandekager i stakke under 5 cm! Jeg er opvokset med Rasmus Klump, og så er det altså ikke muligt, at servere færre :) Og det skal hverken være tynde franske crepes eller de tykke amerikanske med bagepulver. Næh, det skal være gode tykke store bløde danske pandekager. Mums!
Clemmes Rasmus Klump-pandekager: 500 g mel blandes med 1 tsk salt og 1 spsk sukker. 8 æg røres sammen med 7 dl mælk. Mel og æggeblanding røres sammen. Tilsæt 5 spsk. smagsneutral olie - evt. rapsolie. Hvis du synes dejen er for tyk, kan dejen sagtens trække et par deciliter mælk mere. Steg pandekagerne i lidt smør. Jeg bager altid pandekager på to pander samtidig, ellers tager det simpelthen for lang tid. Men de er absolut hele indsatsen værd :) Jeg ville gerne sige at ovenstående opskrift rækker til 8 personer til brunch, men i weekenden formåede vi altså at få hele stakken til at forsvinde - selvom vi kun var 4 :) Velbekomme!
- Posted using BlogPress from my iPhone
- Posted using BlogPress from my iPhone
Hos os ...og nu hos mig er problemet bare, at der hele tiden svinder i stakken!! De rives væk! Som barn var det min hedeste drøm at få serveret sådan en stak....men tålmodigheden hos familien kunne ligge på et meget lille sted...de (vi) var som vilde dyr!! God dag til dig!!!
SvarSletMmmmh ja, de er nemlig gode ;o)
SvarSlet