Gå videre til hovedindholdet

WTF ???

Borups Allé i København !- Posted using BlogPressfrom my iPhone

Kommentarer

  1. hold da op ... der er dømt svømmehal ;) jeg bor i bagsværd lige ud fra københavn her svømmer vi også i vand ...

    SvarSlet
  2. Hold da op - jeg har lige vandet da det er alt for tørt! FLOT HEADER - har også bestilt en for nylig...

    SvarSlet
  3. Vanløse føles lidt som en Ø midt i det hele i dag. Der står 1 m vand på Flintholm st, og i vores kælder var der en halv meter vand i går aftes.

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

Give away hos Fruens Syslerier

Se lige en lækker taske man kan vinde ved at kigge forbi Fruens Syslerier :)

Status på mit Christel Seyfert sjal :)

På fem dage mellem jul og nytår nåede jeg faktisk hele 43 cm på mit sjal (minus den nederste blomst, som jeg jo strikkede i sommer). Det er jeg faktisk helt tilfreds med, og jeg er HELT VILD med farverne :) Men som I kan se på midten, har jeg haft lidt problemer med, at jeg strammer tråden på bagsiden lidt for meget. Det er gået op for mig, at det sker, når jeg bør skifte til en længere rundpind, hvilket også er årsagen til, at jeg ikke er kommet videre. Men nu har "min Pia" skaffet mig en rundpind på 100 cm, så nu er der faktisk ingen undskyldning for ikke at komme videre.... ....så det må jeg hellere komme snart, pt. har jeg bare liiiige gang i et par småprojekter, som jeg gerne vil have færdige :)