Gå videre til hovedindholdet

WTF ???

Borups Allé i København !- Posted using BlogPressfrom my iPhone

Kommentarer

  1. hold da op ... der er dømt svømmehal ;) jeg bor i bagsværd lige ud fra københavn her svømmer vi også i vand ...

    SvarSlet
  2. Hold da op - jeg har lige vandet da det er alt for tørt! FLOT HEADER - har også bestilt en for nylig...

    SvarSlet
  3. Vanløse føles lidt som en Ø midt i det hele i dag. Der står 1 m vand på Flintholm st, og i vores kælder var der en halv meter vand i går aftes.

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

Give away hos Fruens Syslerier

Se lige en lækker taske man kan vinde ved at kigge forbi Fruens Syslerier :)

Verdens dyreste garn

En kollega var for nylig i Grønland og var så sød at købe det her skønne nøgle garn med hjem til mig. Det dyreste nøgle jeg nogensinde har købt, men man er vel strikker med stort s...og t...og r og i og.....så det skulle jo prøves :) Det er faktisk ret spændende at læse om Moskusgarn. Jeg har fundet en god side her , med en masse spændende facts. Nu har jeg bare et problem, for skal jeg strikke noget af mit dyrebare nøgle - og i så fald hvad - eller skal det "bare" ligge til pynt ?? - Posted using BlogPress from my iPhone