Gå videre til hovedindholdet

Nyt familiemedlem - kind of!

Efter mange og laaaaange overvejelser besluttede J sig endelig for at anskaffe en juicer :)
Og nøj hvor føler jeg mig bare forkælet, når jeg får dejlig nypresset juice serveret, inden vi skal afsted på arbejde om morgenen. Favoritten er pt. gulerod, æble og et ordenligt skud ingefær - mums :)

Kommentarer

 1. Du bli`r rigtig glad for den juicer. Især om vinteren giver sådan et glas friskpresset juice en god vitaminindsprøjtning og (bilder jeg mig ind) forebygger og holder sygdomme fra døren. Jeg er så glad for min Hurom-juicer, og tror på at al den juice har hjulpet mig nemmere gennem kemoen.

  SvarSlet
 2. Fantastisk maskine!!
  Du kan lige prøve at tjekke dette http://juul333.blogspot.com/2011/07/en-frisk-start-pa-dagen.html

  SvarSlet
 3. Den tingest lyder spændende! Hvad hedder han/hun?

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

Give away hos Fruens Syslerier

Se lige en lækker taske man kan vinde ved at kigge forbi Fruens Syslerier :)

Verdens dyreste garn

En kollega var for nylig i Grønland og var så sød at købe det her skønne nøgle garn med hjem til mig. Det dyreste nøgle jeg nogensinde har købt, men man er vel strikker med stort s...og t...og r og i og.....så det skulle jo prøves :) Det er faktisk ret spændende at læse om Moskusgarn. Jeg har fundet en god side her , med en masse spændende facts. Nu har jeg bare et problem, for skal jeg strikke noget af mit dyrebare nøgle - og i så fald hvad - eller skal det "bare" ligge til pynt ?? - Posted using BlogPress from my iPhone