onsdag den 3. august 2011

Nyt familiemedlem - kind of!

Efter mange og laaaaange overvejelser besluttede J sig endelig for at anskaffe en juicer :)
Og nøj hvor føler jeg mig bare forkælet, når jeg får dejlig nypresset juice serveret, inden vi skal afsted på arbejde om morgenen. Favoritten er pt. gulerod, æble og et ordenligt skud ingefær - mums :)

3 kommentarer:

 1. Du bli`r rigtig glad for den juicer. Især om vinteren giver sådan et glas friskpresset juice en god vitaminindsprøjtning og (bilder jeg mig ind) forebygger og holder sygdomme fra døren. Jeg er så glad for min Hurom-juicer, og tror på at al den juice har hjulpet mig nemmere gennem kemoen.

  SvarSlet
 2. Fantastisk maskine!!
  Du kan lige prøve at tjekke dette http://juul333.blogspot.com/2011/07/en-frisk-start-pa-dagen.html

  SvarSlet
 3. Den tingest lyder spændende! Hvad hedder han/hun?

  SvarSlet

Populære indlæg