Gå videre til hovedindholdet

Frihåndshækling


Har en god veninde, der har noget med blå hajer :) Så da vi for nylig var sammen i festlig sammenhæng, måtte jeg da lige lave denne lille fætter til hende :) Jeg synes egentlig den er ret cute, og hun blev i hvert fald glad :) Og hvis du spørger hvordan jeg har lavet den, så er svaret: "på gefühl" :) Og hvis du spørger om jeg kan lave en igen, så er svaret "måske, hvem ved" :)

Kommentarer

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

For mange valgmuligheder!

Den beslutning er jeg slet slet ikke i stand til at træffe endnu :)

Give away hos Fruens Syslerier

Se lige en lækker taske man kan vinde ved at kigge forbi Fruens Syslerier :)