Gå videre til hovedindholdet

The A-Z of me

Jeg kan ikke spore denne leg længere tilbage end til Sherry, men har set mange i blogland lege med :)

Age: 35.


Bed size: 140x200.


Chore that you hate: Hader hader hader at skifte dynebetræk!


Dogs: Næh, men 2*undulat (Jakob og Jakob), 1*landskildpadde (Nubber - opkaldt efter min onkels tøjdyr), 2*kanin (Lakrids og Bolche) x antal*hamster og 2*kat (Bisse og Futte - også kaldes Svend og Ib) i min barndom, og i dag har jeg min helt egen alpaka, som hedder Frida :)


Essential start to your day: Et kys af min kæreste og kaffe!


Favorite color: Mange forskellige - har faktisk tit tøj og/eller smykker i meget klare farver på.


Gold or Silver: Skifter efter humør.

Height: Tja, der står 172 cm i passet.


Instruments you play(ed): Blokfløjte og tværfløjte. Var efter sigende dygtig til det sidste og blev opfordret til at søge på konservatoriet, men havde ikke interessen og har ikke rørt en tværfløjte i snart 18 år. Kan dog stadig trykke næsen flad mod ruden og drømme om at eje min egen tværfløjte, når jeg passerer én i et butiksvindue, men det tog er vist kørt.


Job title: Direktionsassistent


Kids: Nej desværre.


Live: Frederiksberg.


Mother’s name: Inge.


Nicknames: Clemme, T, Tante T, Trunte, Søster, Trinepigen.


Overnight hospital stays: Nej heldigvis da.


Pet peeves: Jeg kan blive vanvittig af folk der "dimser".


Quote from a movie: "Nobody puts Baby in a corner"....ååååh hvor var jeg dog vild med Mr. Swayze :) Men generelt ser jeg ikke ret ofte en film mere end én gang, og da jeg har set Dirty Dancing omkring 20 gange, er det nok derfor, at det lige var det eneste filmcitat, jeg kunne komme på. 


Right or left handed: Højre.


Siblings : 5 år yngre bror Rasmus - eller Musen som han nok altid vil hedde, selvom han er mindst 20 cm højere end mig, er gift, har hus, bil og barn og er stor og stærk tømrer :)


Time you wake up: Først for alvor, når Jonas kysser mig farvel.


Underwear: Ja!


Vegetable you hate: OST - nå, er det ikke en grøntsag - jeg hader det altså stadig. Men okay, så fennikel da!


What makes you run late: Tøjkrise.


X-Rays you’ve had: Stort set alle mine led - og så det obligatoriske billede af kindtænderne. De får dem IKKE!


Yummy food that you make: Jeg er nok mest "kendt" for mine kager!


Zoo animal: Jeg kan falde i staver over stort set alle dyr, men giraffer er noget helt særligt og ellers kattedyr i alle størrelser og faconer.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

Håber ikke han bliver bange...

Jeg har endelig fået monteret ham her til min (stadig ufødte - sagde hun noget utålmodigt!) nevø. Her er han nymonteret og uvasket, lidt spids i hovedet og med lånehalstørklæde: Og her er han så vasket og sød og rund og blød og meget slasket. Men hvis han nu får et rødt halstørklæde, mon så ikke han bliver lidt mere rank i nakken :) Jeg har faktisk allerede knyttet mig til ham, så må vist hellere snart få ham afleveret til de kommende forældre, så separationen ikke bliver for hård for mig, hehe. Jeg håber dog ikke nevøen bliver bange for bamse, for han er faktisk 2-3 gange større end en baby! Meeeen, mon ikke der snarere bliver tale om en bedstebamse :) Opskrift: Bamse fra Britta WilfertGarn: Et eller andet dyrt og lækkert fra Wilferts - har pt. fjumset mærket væk! Pind: 7 Størrelse: Han findes kun i stor :) Ny teknik: Tja, hvis det tæller at skulle "brodere" øjne, næse og mund! Bemærkninger: Super at han kan tåle at ryge i maskinen, når han forventeligt kommer til at funger

Give away hos Fruens Syslerier

Se lige en lækker taske man kan vinde ved at kigge forbi Fruens Syslerier :)