Gå videre til hovedindholdet

Det nærmer sig...

...og der mangler stadig mange detaljer. Men logo og visitkort har jeg faktisk haft styr på i lang tid efterhånden. Det er Helle, der har designet :)

Kommentarer

 1. De ser meget fine og indbydende ud.

  Yt

  SvarSlet
 2. Spændende...Det ser rigtig flot og stilrent ud...

  SvarSlet
 3. Tak tak, jeg er også rigtig godt tilfreds med dem :)

  SvarSlet
 4. Det kan du roligt være! :) Så fine.

  SvarSlet
 5. Hvor er de bare flotte - hende Helle er altså også bare god ;)

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

Give away hos Fruens Syslerier

Se lige en lækker taske man kan vinde ved at kigge forbi Fruens Syslerier :)

Verdens dyreste garn

En kollega var for nylig i Grønland og var så sød at købe det her skønne nøgle garn med hjem til mig. Det dyreste nøgle jeg nogensinde har købt, men man er vel strikker med stort s...og t...og r og i og.....så det skulle jo prøves :) Det er faktisk ret spændende at læse om Moskusgarn. Jeg har fundet en god side her , med en masse spændende facts. Nu har jeg bare et problem, for skal jeg strikke noget af mit dyrebare nøgle - og i så fald hvad - eller skal det "bare" ligge til pynt ?? - Posted using BlogPress from my iPhone