Gå videre til hovedindholdet

Det nærmer sig...

...og der mangler stadig mange detaljer. Men logo og visitkort har jeg faktisk haft styr på i lang tid efterhånden. Det er Helle, der har designet :)

Kommentarer

 1. De ser meget fine og indbydende ud.

  Yt

  SvarSlet
 2. Spændende...Det ser rigtig flot og stilrent ud...

  SvarSlet
 3. Tak tak, jeg er også rigtig godt tilfreds med dem :)

  SvarSlet
 4. Det kan du roligt være! :) Så fine.

  SvarSlet
 5. Hvor er de bare flotte - hende Helle er altså også bare god ;)

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

Give away hos Fruens Syslerier

Se lige en lækker taske man kan vinde ved at kigge forbi Fruens Syslerier :)

Rigtig glædelig jul!

December kom og gik uden jeg nærmest nåede at blinke. Jeg nåede en smule krea, blandt andet i form af denne hue til min lille nisselømmel og en endnu mindre til en lille nisse, der var sat til at komme til verden i morgen :) Men bloggen er igen blevet forsømt :( Det må der laves om på i det nye år, hvor jeg også håber at kunne få reorganiseret lidt på bloggen, så jeg forhåbentlig genfinder lidt tid og inspiration til blogland... Indtil da ønsker jeg jer alle en rigtig glædelig jul :)