Gå videre til hovedindholdet

Verden er så...

...stor så stor lille bitte!
For hvor pudsigt er det lige, at jeg en dag i blogland render en i én, der har samme mellemnavn som mig, og at vi siden finder ud af, at min farfar og hendes morfar var brødre, og at vi altså er grandkusiner. Blogland er da intet mindre end fantastiskt :)

Kommentarer

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

For mange valgmuligheder!

Den beslutning er jeg slet slet ikke i stand til at træffe endnu :)

Give away hos Fruens Syslerier

Se lige en lækker taske man kan vinde ved at kigge forbi Fruens Syslerier :)