Gå videre til hovedindholdet

Endelig !

Endelig - fordi jeg efterhånden har strikket en del af disse små oppe-fra-og-ned-trøjer (se evt. her og her) og det for første gang er til min egen lille dreng, der kommer ud til os, om ca. 6 uger :)
Og endelig - fordi det faktisk er 6 uger siden jeg strikkede den, men det var først under EM-finalen i går aftes, at jeg fik hæftet ender.
Den er hverken vasket eller presset endnu, så derfor ruller kanterne en del. Erfaringen viser, at det aftager en smule, når den kommer i brug. Men derfor tror jeg nu stadig, at jeg vil prøve at lave en, hvor jeg strikker ribkanter på. For den er simpelthen et så dejligt afslappende stykke strik, så jeg kommer helt sikkert til at strikke flere :)

Opskrift: Tidligere har jeg strikket den efter en opskrift at Britta Wilfert, men denne gang blev det efter en næsten identiske opskrift fra Hjertegarns hæfte der hedder: Baby Vital - Vidal - Rustic No. 30. Det er model D.

Garn: Tidligere har jeg strikket de små trøjer i den intet mindre end fantastiske tykke Vidal Alpaca fra Hjertegarn, men denne er strikket i Vital fra Hjertegarn, som jeg er blevet rigtig glad for at arbejde med.

Pind: Strømpe- og rundpind 3,5 og 4

Størrelse: 3/6 mdr. - men godt nok har jeg en stor baby i maven, men SÅ stor håber jeg fanme ikke han er :/ Så jeg vil nok snarere sige den passer ½-1 år, og jeg har derfor givet den et par ekstra cm i længden, da den er ret bred i modellen :)

Ny teknik: nej

Bemærkninger: Fantastisk simpel opskrift, der giver et skønt resultat, der kan varieres i uendelighed. F.eks. er det jo første gang, jeg har overgivet mig til de smalle striber :)

Kommentarer

  1. Den er rigtig lækker, den lille sweater:-) Jeg er vild med rullekanterne, som passer godt til den enkle og rustikke stil. Mvh Helle

    SvarSlet
  2. Hvor er den fin, og dejligt det er til jeres egen lille guldklump!

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

Håber ikke han bliver bange...

Jeg har endelig fået monteret ham her til min (stadig ufødte - sagde hun noget utålmodigt!) nevø. Her er han nymonteret og uvasket, lidt spids i hovedet og med lånehalstørklæde: Og her er han så vasket og sød og rund og blød og meget slasket. Men hvis han nu får et rødt halstørklæde, mon så ikke han bliver lidt mere rank i nakken :) Jeg har faktisk allerede knyttet mig til ham, så må vist hellere snart få ham afleveret til de kommende forældre, så separationen ikke bliver for hård for mig, hehe. Jeg håber dog ikke nevøen bliver bange for bamse, for han er faktisk 2-3 gange større end en baby! Meeeen, mon ikke der snarere bliver tale om en bedstebamse :) Opskrift: Bamse fra Britta WilfertGarn: Et eller andet dyrt og lækkert fra Wilferts - har pt. fjumset mærket væk! Pind: 7 Størrelse: Han findes kun i stor :) Ny teknik: Tja, hvis det tæller at skulle "brodere" øjne, næse og mund! Bemærkninger: Super at han kan tåle at ryge i maskinen, når han forventeligt kommer til at funger

Give away hos Fruens Syslerier

Se lige en lækker taske man kan vinde ved at kigge forbi Fruens Syslerier :)