Gå videre til hovedindholdet

Endelig !

Endelig - fordi jeg efterhånden har strikket en del af disse små oppe-fra-og-ned-trøjer (se evt. her og her) og det for første gang er til min egen lille dreng, der kommer ud til os, om ca. 6 uger :)
Og endelig - fordi det faktisk er 6 uger siden jeg strikkede den, men det var først under EM-finalen i går aftes, at jeg fik hæftet ender.
Den er hverken vasket eller presset endnu, så derfor ruller kanterne en del. Erfaringen viser, at det aftager en smule, når den kommer i brug. Men derfor tror jeg nu stadig, at jeg vil prøve at lave en, hvor jeg strikker ribkanter på. For den er simpelthen et så dejligt afslappende stykke strik, så jeg kommer helt sikkert til at strikke flere :)

Opskrift: Tidligere har jeg strikket den efter en opskrift at Britta Wilfert, men denne gang blev det efter en næsten identiske opskrift fra Hjertegarns hæfte der hedder: Baby Vital - Vidal - Rustic No. 30. Det er model D.

Garn: Tidligere har jeg strikket de små trøjer i den intet mindre end fantastiske tykke Vidal Alpaca fra Hjertegarn, men denne er strikket i Vital fra Hjertegarn, som jeg er blevet rigtig glad for at arbejde med.

Pind: Strømpe- og rundpind 3,5 og 4

Størrelse: 3/6 mdr. - men godt nok har jeg en stor baby i maven, men SÅ stor håber jeg fanme ikke han er :/ Så jeg vil nok snarere sige den passer ½-1 år, og jeg har derfor givet den et par ekstra cm i længden, da den er ret bred i modellen :)

Ny teknik: nej

Bemærkninger: Fantastisk simpel opskrift, der giver et skønt resultat, der kan varieres i uendelighed. F.eks. er det jo første gang, jeg har overgivet mig til de smalle striber :)

Kommentarer

  1. Den er rigtig lækker, den lille sweater:-) Jeg er vild med rullekanterne, som passer godt til den enkle og rustikke stil. Mvh Helle

    SvarSlet
  2. Hvor er den fin, og dejligt det er til jeres egen lille guldklump!

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

Status på mit Christel Seyfert sjal :)

På fem dage mellem jul og nytår nåede jeg faktisk hele 43 cm på mit sjal (minus den nederste blomst, som jeg jo strikkede i sommer). Det er jeg faktisk helt tilfreds med, og jeg er HELT VILD med farverne :) Men som I kan se på midten, har jeg haft lidt problemer med, at jeg strammer tråden på bagsiden lidt for meget. Det er gået op for mig, at det sker, når jeg bør skifte til en længere rundpind, hvilket også er årsagen til, at jeg ikke er kommet videre. Men nu har "min Pia" skaffet mig en rundpind på 100 cm, så nu er der faktisk ingen undskyldning for ikke at komme videre.... ....så det må jeg hellere komme snart, pt. har jeg bare liiiige gang i et par småprojekter, som jeg gerne vil have færdige :)

Tilbage som aktiv blogger :)

Sådan en blog her gør én (læs: MIG) voldsomt opmærksom på, at tiden til tider bare racer afsted, uden at jeg så meget som når at få sat en fod ned. Og jo længere tid bloggen ligger stille, jo sværere er det at få gang i den igen - det problem tror jeg mange bloggere kender til. Men nu må det være slut, og jeg melder mig hermed tilbage under blogger-fanen :) Jeg har faktisk ikke været helt væk, for jeg har fulgt med hos jer andre, og til tider er det da også blevet til en kommentar. Nu håber jeg bare, at der stadig er nogen der læser med her hos mig. Jeg kan sagtens forstå, hvis nogen er blevet trætte af vente på et pip, så derfor er jeg også så meget mere taknemmelig for, at jeg på forunderligvis har fået flere læsere, mens jeg har ligget brak. Tak for det :) For brak var vel egentlig nærmest det der skete i januar og februar. J og jeg har nemlig endelig meldt os ind i de voksnes rækker, og venter vores første barn til august. Og nu tør jeg endelig råbe ud til verden, at jeg skal