onsdag den 26. oktober 2011

Skøn gentagelse

Det er faktisk tredje gang jeg strikker denne model, men den er stadig lige skøn. Heldigvis havde jeg garn på lager, for Bette Design er desværre lukket :( Men heldigvis er der andre strikkeforretninger, der nu fører lækker tyk alpaka. Og hvis jeg ikke kan finde noget, jeg er tilfreds med, må jeg jo bare til at lave det selv, Frej & Frida skal klippes til maj og inden da skulle de helst have fået selskab af Frederikke, så der bliver en del uld, der skal ordnes :)
Fakta om modellen kan du finde her.

4 kommentarer:

 1. Herlige striber som sagtens tåler indtil flere gentagelser :)

  SvarSlet
 2. Elsker også striber. Dem kan der ikke blive for mange af :o)

  God aften.

  Kh Randi ♥

  SvarSlet
 3. Dejlig ser den ud - og sikkert lige så lækker at have på. Gentagelser behøver ikke at være kedelige

  SvarSlet
 4. Ja striber er skønne og den her model er simpelthen så fin på de søde unger :)

  SvarSlet

Populære indlæg