Gå videre til hovedindholdet

Omgivet af lækkerhed og kreativiteter :)

Nu har jeg gennem årene strikket og hæklet og syet til en masse lækre unger, så jeg fik næsten dårlig samvittighed, da det gik op for mig, at Emil stort set ikke har noget, som jeg har lavet til ham. Men heldigvis er han og jeg omgivet af en masse kreative kvinder, som kom med de dejligste barselsgaver til os :) 
Uldtæppe, kashmirsweater og små sko med ravklumper fra Bedstepia :)

Skønne lange sokker fra tante Dicte - jeg kom muuuuligvis til at kommentere meget direkte på dem, da jeg faldt over opskriften :)

Mor og barn sokker også fra tante Dicte :)

En skøn barnevognskæde fra tante Tinas mor Pia :)

En sød lille elefant fra søde Anja :)

Et dejligt legetæppe med matchende legetøjspose fra faster Maria :)

Smarte bukser fra tante Line :)

Og så kom kreative Jane lige forbi efter hun havde været på kagekursus - og så han hun i dagens anledning da lige lavet en rigtig drengekage :)
Sovepose voksi-style fra gudmor to be Tina - og Emil æææææææælser at sove i den :)
Det er SÅ fedt at have så mange hjemmegjorte lækkerier! Tusind tak alle sammen :)

Kommentarer

  1. Lutter lækre sager. Kan godt se at jeg må opppe mig, hvis min status som én af yndlingstanterne skal opretholdes! Godt at man i det mindste er så god at falde i søvn på :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Emil er nu også ret glad for sit søde Æseldyr, Mette :) Men ja, du har et særligt tag på ham, når han skal falde til ro, og det er simpelthen bare så dejligt :)

      Slet
  2. Mums sikken en heldig babydreng.

    SvarSlet
  3. Trine, hvad med kassen? Indeholder den slet ikke noget der kan bruges???

    SvarSlet
    Svar
    1. Du har bare så ofte sagt når du har strikket babyting at de skulle i KASSEN - som ligge til når du selv fik baby..

      Slet
    2. Aaaah, den kasse :) Jamen de fleste ting i den er blevet foræret til andre lækre unger igennem årene :) Der var en hvid undertrøje, som der er blevet revet et kæmpe hul midt på maven i, jeg har ingen anelse om hvordan det er sket nede i kassen, men kaput er den i hvert fald :( Og så er der er af mine første strikkeprojekter nogensinde, som er en lille bitte slå om bluse med lyserødt bånd, så den dur ikke rigtig til min store dreng :)Men der er to af de stribede sweatre, de er dog stadig lidt for store, men jeg glæder mig til at se bassen i dem :)

      Slet
  4. Tillykke med Emil!
    Det lyder som en barsk og hård start for jer, øv, men godt I prøver at se fremad. Held og lykke til jer alle tre.

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

Håber ikke han bliver bange...

Jeg har endelig fået monteret ham her til min (stadig ufødte - sagde hun noget utålmodigt!) nevø. Her er han nymonteret og uvasket, lidt spids i hovedet og med lånehalstørklæde: Og her er han så vasket og sød og rund og blød og meget slasket. Men hvis han nu får et rødt halstørklæde, mon så ikke han bliver lidt mere rank i nakken :) Jeg har faktisk allerede knyttet mig til ham, så må vist hellere snart få ham afleveret til de kommende forældre, så separationen ikke bliver for hård for mig, hehe. Jeg håber dog ikke nevøen bliver bange for bamse, for han er faktisk 2-3 gange større end en baby! Meeeen, mon ikke der snarere bliver tale om en bedstebamse :) Opskrift: Bamse fra Britta WilfertGarn: Et eller andet dyrt og lækkert fra Wilferts - har pt. fjumset mærket væk! Pind: 7 Størrelse: Han findes kun i stor :) Ny teknik: Tja, hvis det tæller at skulle "brodere" øjne, næse og mund! Bemærkninger: Super at han kan tåle at ryge i maskinen, når han forventeligt kommer til at funger

For mange valgmuligheder!

Den beslutning er jeg slet slet ikke i stand til at træffe endnu :)