Gå videre til hovedindholdet

Et lille modelfoto

Jeg kom lige i tanke om, at jeg jo har billeder af den sweater jeg lige har gentaget - og det endda med model i :) Ja okay, modellen var ikke helt tilfreds med foto-situationen, men skøn var (og er) hun nu - den lille Filimusen for mere end 3 år siden :)
Ja, den er lysere i farverne, end den jeg lige har strikket til Villum, men det skulle jo heller ikke være en præcis kopi - eller det skulle det faktisk! I første omgang troede jeg nemlig, at farverne var identiske. Men så fandt jeg resterne fra Fili's bluse og måtte indrømme, at min hjerne havde lavet numre med mig - det kan jo ske :)

Kommentarer

 1. Ih, hvor er hun skøn. Med trutmund og det hele. Ja, trøjen også, selvfølgelig, men hun stjæler altså billedet ;o)

  KH

  SvarSlet
 2. Nøøøøj, hvor er det en skøn trøje!
  -havde jeg en lille størrelse ville jeg fluks bestille sådan en:-) -jeg kan jo så absolut ikke hitte ud af at strikke:-0

  SvarSlet
 3. Total sejt strik! Har lige kigget i dine billeder på flikcr. Total sejt strik! :)

  SvarSlet
 4. Den er ikke mindre end skøn, den trøje, og din lille model...uuuh..jeg glæder mig til børnebørn ...forhåbentlig...
  man kan jo ikke vide hvad livet bringer.

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

Give away hos Fruens Syslerier

Se lige en lækker taske man kan vinde ved at kigge forbi Fruens Syslerier :)

Verdens dyreste garn

En kollega var for nylig i Grønland og var så sød at købe det her skønne nøgle garn med hjem til mig. Det dyreste nøgle jeg nogensinde har købt, men man er vel strikker med stort s...og t...og r og i og.....så det skulle jo prøves :) Det er faktisk ret spændende at læse om Moskusgarn. Jeg har fundet en god side her , med en masse spændende facts. Nu har jeg bare et problem, for skal jeg strikke noget af mit dyrebare nøgle - og i så fald hvad - eller skal det "bare" ligge til pynt ?? - Posted using BlogPress from my iPhone