Gå videre til hovedindholdet

Et lille modelfoto

Jeg kom lige i tanke om, at jeg jo har billeder af den sweater jeg lige har gentaget - og det endda med model i :) Ja okay, modellen var ikke helt tilfreds med foto-situationen, men skøn var (og er) hun nu - den lille Filimusen for mere end 3 år siden :)
Ja, den er lysere i farverne, end den jeg lige har strikket til Villum, men det skulle jo heller ikke være en præcis kopi - eller det skulle det faktisk! I første omgang troede jeg nemlig, at farverne var identiske. Men så fandt jeg resterne fra Fili's bluse og måtte indrømme, at min hjerne havde lavet numre med mig - det kan jo ske :)

Kommentarer

 1. Ih, hvor er hun skøn. Med trutmund og det hele. Ja, trøjen også, selvfølgelig, men hun stjæler altså billedet ;o)

  KH

  SvarSlet
 2. Nøøøøj, hvor er det en skøn trøje!
  -havde jeg en lille størrelse ville jeg fluks bestille sådan en:-) -jeg kan jo så absolut ikke hitte ud af at strikke:-0

  SvarSlet
 3. Total sejt strik! Har lige kigget i dine billeder på flikcr. Total sejt strik! :)

  SvarSlet
 4. Den er ikke mindre end skøn, den trøje, og din lille model...uuuh..jeg glæder mig til børnebørn ...forhåbentlig...
  man kan jo ikke vide hvad livet bringer.

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

For mange valgmuligheder!

Den beslutning er jeg slet slet ikke i stand til at træffe endnu :)

Stinestregen er boligløs!

Stine fra StineStregen bliver hjemløs fra 1. maj - kender du nogen, der udlejer en lejlighed i Århus C? Så kontakt Stine. Læs mere her.