tirsdag den 24. november 2009

Et lille modelfoto

Jeg kom lige i tanke om, at jeg jo har billeder af den sweater jeg lige har gentaget - og det endda med model i :) Ja okay, modellen var ikke helt tilfreds med foto-situationen, men skøn var (og er) hun nu - den lille Filimusen for mere end 3 år siden :)
Ja, den er lysere i farverne, end den jeg lige har strikket til Villum, men det skulle jo heller ikke være en præcis kopi - eller det skulle det faktisk! I første omgang troede jeg nemlig, at farverne var identiske. Men så fandt jeg resterne fra Fili's bluse og måtte indrømme, at min hjerne havde lavet numre med mig - det kan jo ske :)

6 kommentarer:

 1. Ih, hvor er hun skøn. Med trutmund og det hele. Ja, trøjen også, selvfølgelig, men hun stjæler altså billedet ;o)

  KH

  SvarSlet
 2. Nøøøøj, hvor er det en skøn trøje!
  -havde jeg en lille størrelse ville jeg fluks bestille sådan en:-) -jeg kan jo så absolut ikke hitte ud af at strikke:-0

  SvarSlet
 3. Total sejt strik! Har lige kigget i dine billeder på flikcr. Total sejt strik! :)

  SvarSlet
 4. Den er ikke mindre end skøn, den trøje, og din lille model...uuuh..jeg glæder mig til børnebørn ...forhåbentlig...
  man kan jo ikke vide hvad livet bringer.

  SvarSlet

Populære indlæg