Gå videre til hovedindholdet

Monterings-blokering!

Ja det er, hvad jeg har haft med denne lille cardigan. Den har ligget færdigstrikket på stuebordet i over tre uger. Men det var nu helt bevidst, at den lå fremme, så den ikke skulle blive til en rigtig UFO. Og det virkede, for her til aften fik jeg endelig taget mig sammen og fik syet sammen, hæftet ender og syet knapper i - altså hvor svært kan det være! Nu kan den så komme over i julegavekurven i stedet - det er en kurv fuld af god samvittighed.... selvom der helst skal komme en del flere projekter i den inden for den næste måned (og heldigvis er modtageren ikke gammel nok til at læse med her, og hans forældre sladrer nok ikke!)

Jeg ved virkelig ikke hvorfor billedet vil ligge den her vej, men jeg gider simpelthen ikke at skændes med det på sådan en dejlig fredelig lørdag aften som i aften...har voldsomt irriterende højt-musik-spillende-trampende-på-alle-tider-af-døgnet-naboer!


Opskrift: Babytrøje fra bogen "Vendestrik" af Hanne Meedom

Garn: Cottonwool fra Gepard købt hos Bette Design i Klosterstræde

Pinde: 3

Størrelse: 0-6 mdr.

Ny teknik: Ja, vendestrik!

Bemærkninger: Dejligt enkelt projekt, der trods alt kræver, at man lige husker at tælle.

Kommentarer

 1. Sød lille trøje, hvor irriterende med sådan nogle naboer, kender selv til problemet ... trampen i gulvet , trækken ting henover gulvet , hysterisk barnegråd i flere timer .... men pyt , jeg klarer nok de sidste 14 dage her inden jeg flytter :-)

  SvarSlet
 2. Jeg kender også alt til naboer der ikke lige tænker over at der bor andre nedenunder, som muligvis IKKE gider høre musik..

  Sød lille trøje som nok skal gøre lykke :))

  God søndag
  Henriette

  SvarSlet
 3. Ej, hvor er den fin. Jeg har også monteringsblokade...har en trøje som jeg har strikket i oktober, som jeg endnu ikke har monteret. Men håber at der kommer i løbet af ugen.
  Var det nemt nok at strikke vendestrik? Jeg har også købt den fine lille bog, og har frygtelig lyst til at kaste mig ud i en trøje til mig selv. Men er dog lidt bange for at jeg er for meget en strikkenovice til at jeg kan finde ud af det. Har du nogle gode tips og erfaringer i forhold til vennestrik, som er gode at kunne?

  SvarSlet
 4. Hvor er den bare skøn - også sidelæns!!!

  SvarSlet
 5. Tak :)

  Louise: Det er simpelthen så let, så det er bare at komme i gang - frem og tilbage, frem og tilbage, frem og tilbage - det kunne selv jeg holde styr på ;)

  SvarSlet
 6. Ja, det er sjovt at strikke, men det der montering, burde man ha folk til!
  Vi har ikke larmende naboer nu, men de naboer vi havde i vores sidste bolig, de larmede! Og det var den slags larm, man IKKE vil udsættes for! Altså "kærligheds-larm"!!! Føj! På alle tider i døgnet og helt vildt! Man kunne høre det 3 lejligheder væk, og ude på parkeringspladsen foran boligerne var der også ofte "peepshow". Det endte med, at jeg bankede på og sagde (pænt) at vi kunne høre at de (naboerne) var meget glade for hinanden, men om de kunne nøjes med at være det så højlydt før kl. 22 om aftenen. Det virkede!!...Indtil vi flyttede, har vi hørt fra de andre :-)
  Oh dear!

  SvarSlet
 7. Søhesten: Faktisk tror jeg, at min overbo er blevet single for nylig, for i øjeblikket slipper jeg i det mindste for "peepshows" - kunne ellers også blive forstyrret at "den slags pjat" og en meget højtskrigende kvinde på alle tider af døgnet. Overvejede at lave et opslag i opgangen hvorpå der skulle stå: "Hvor er det dejligt, når folk er glade for hinanden. Men behøver I at skilte helt så højlydt med det ? Vi er trods alt nogen, der IKKE får noget!" - men okay, så følte jeg mig alligevel lidt for meget som en snerpet pebermø :D

  SvarSlet
 8. Hahaha! Det ku ellers være sjovt med sådan et opslag ;-D
  Jeg fik nok da min søde nattesøvn blev afbrudt... ofte... Der går grænsen!
  Glemte forresten at rose det fine, fine strik, du har været igang med ;-)

  SvarSlet
 9. Wouw, den er lige i øjet! Jeg skal nok lade være med tr sladre ;-)
  Kh Line

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

Status på mit Christel Seyfert sjal :)

På fem dage mellem jul og nytår nåede jeg faktisk hele 43 cm på mit sjal (minus den nederste blomst, som jeg jo strikkede i sommer). Det er jeg faktisk helt tilfreds med, og jeg er HELT VILD med farverne :) Men som I kan se på midten, har jeg haft lidt problemer med, at jeg strammer tråden på bagsiden lidt for meget. Det er gået op for mig, at det sker, når jeg bør skifte til en længere rundpind, hvilket også er årsagen til, at jeg ikke er kommet videre. Men nu har "min Pia" skaffet mig en rundpind på 100 cm, så nu er der faktisk ingen undskyldning for ikke at komme videre.... ....så det må jeg hellere komme snart, pt. har jeg bare liiiige gang i et par småprojekter, som jeg gerne vil have færdige :)

Tilbage som aktiv blogger :)

Sådan en blog her gør én (læs: MIG) voldsomt opmærksom på, at tiden til tider bare racer afsted, uden at jeg så meget som når at få sat en fod ned. Og jo længere tid bloggen ligger stille, jo sværere er det at få gang i den igen - det problem tror jeg mange bloggere kender til. Men nu må det være slut, og jeg melder mig hermed tilbage under blogger-fanen :) Jeg har faktisk ikke været helt væk, for jeg har fulgt med hos jer andre, og til tider er det da også blevet til en kommentar. Nu håber jeg bare, at der stadig er nogen der læser med her hos mig. Jeg kan sagtens forstå, hvis nogen er blevet trætte af vente på et pip, så derfor er jeg også så meget mere taknemmelig for, at jeg på forunderligvis har fået flere læsere, mens jeg har ligget brak. Tak for det :) For brak var vel egentlig nærmest det der skete i januar og februar. J og jeg har nemlig endelig meldt os ind i de voksnes rækker, og venter vores første barn til august. Og nu tør jeg endelig råbe ud til verden, at jeg skal