Gå videre til hovedindholdet

Gammel kærlighed ruster ikke...

Fandt min gode gamle HØJT ELSKEDE Bedstebamse på loftet den anden dag. Jeg har vist nærmest elsket ham ihjel! I hvert fald har han både haft tabt en arm og et ben, så min mor har været nødt til at sy dem permanent fast - tidligere kunne de dreje :)
Men hvor de fleste sikkert vil synes, at han er væmmelig og mølædt, ja så omdanner min hjerne stadig duften af gammelt savsmuld til duften af tryghed :) Jeg aner ikke hvorfor han har bukser på, jeg tror han en gang "fik dem af min dukke Lise" - som i øvrigt var en afrikanerdukke med sorte krøller :) - fordi han ikke kunne rende rundt og være nøgen :D

Kommentarer

  1. Hold op hvor er den sød <3 Har også min gamle slaskedukke liggende i skabet - den er så mør, at man skal være yderst forsigtig - og ingen - INGEN - andre end mig må tage den...hø hø.. :) Dejligt at genfinde skønne ting :)

    SvarSlet
  2. Hej Trine.

    Han har da SÅ meget sjæl at det gør helt ondt. Ham må du aldrig skille dig af med, men det kan du nok heller ikke, SÅ HØJT som du elsker ham ;o)

    Anette

    SvarSlet
  3. Nej hvor er det dejligt for dig, at du har gemt din højt elskede bamse :) Jeg har smidt min gamle Valdo ud. Jeg elskede ham overalt på jorden og havde ham med over alt. Men han var så slidt at fyldet hoppede ud af ham. Har fortrudt mange gange siden.. Savner ham! hehe

    Knus fra Tulle

    SvarSlet
  4. Hvor er han fin, din bamse.
    Jeg har haft gemt mine pigers dukker og tøjdyr i en stor flyttekasse, men opdagede her i foråret, at en mus - sikkert mange mus i vinterens løb har bidt store huller i dem. Og som om det ikke har nok, var der tis og muselorte over det hele. Øv.
    Der var ikke andet at gøre end at smide det
    hele ud.
    Det var vist mig, der var mest ked af det. "Så fik du ryddet op", sagde min yngste datter....... ;-(

    SvarSlet
  5. Uuuh, jeg skal vist i kælderen at finde mine to bamser...

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

Håber ikke han bliver bange...

Jeg har endelig fået monteret ham her til min (stadig ufødte - sagde hun noget utålmodigt!) nevø. Her er han nymonteret og uvasket, lidt spids i hovedet og med lånehalstørklæde: Og her er han så vasket og sød og rund og blød og meget slasket. Men hvis han nu får et rødt halstørklæde, mon så ikke han bliver lidt mere rank i nakken :) Jeg har faktisk allerede knyttet mig til ham, så må vist hellere snart få ham afleveret til de kommende forældre, så separationen ikke bliver for hård for mig, hehe. Jeg håber dog ikke nevøen bliver bange for bamse, for han er faktisk 2-3 gange større end en baby! Meeeen, mon ikke der snarere bliver tale om en bedstebamse :) Opskrift: Bamse fra Britta WilfertGarn: Et eller andet dyrt og lækkert fra Wilferts - har pt. fjumset mærket væk! Pind: 7 Størrelse: Han findes kun i stor :) Ny teknik: Tja, hvis det tæller at skulle "brodere" øjne, næse og mund! Bemærkninger: Super at han kan tåle at ryge i maskinen, når han forventeligt kommer til at funger

Give away hos Fruens Syslerier

Se lige en lækker taske man kan vinde ved at kigge forbi Fruens Syslerier :)