På fem dage mellem jul og nytår nåede jeg faktisk hele 43 cm på mit sjal (minus den nederste blomst, som jeg jo strikkede i sommer). Det er jeg faktisk helt tilfreds med, og jeg er HELT VILD med farverne :) Men som I kan se på midten, har jeg haft lidt problemer med, at jeg strammer tråden på bagsiden lidt for meget. Det er gået op for mig, at det sker, når jeg bør skifte til en længere rundpind, hvilket også er årsagen til, at jeg ikke er kommet videre. Men nu har "min Pia" skaffet mig en rundpind på 100 cm, så nu er der faktisk ingen undskyldning for ikke at komme videre.... ....så det må jeg hellere komme snart, pt. har jeg bare liiiige gang i et par småprojekter, som jeg gerne vil have færdige :)
Hvis du googler boucou, kan du på Wikipedia se, at der står et latinsk navn i parentes(Bixa orellana). Hvis du søger på det kan du få en engelsk forklaring. Prøv det
SvarSletHmm, ja, det har jeg læst tak :) Men "kan du bruge ordet i en sætning?" :) Jeg aner stadig ikke hvordan det skal bruges - eller rettere sagt hvordan det påvirker øvrige ingredienser. Men jeg må jo prøve og putte det i et eller andet spiseligt, og smage på det :)
SvarSletSikken fin blog du har her :-) var nysgerrig da jeg så dig på en blogroll - hjemme hos os er man jo også hjemme hos Clemme ;-)
SvarSletSuperlækre billeder og skøn inspiration
Som jeg læser det franske wiki-opslag, er frugten ikke spiselig, men man bruger farven til f.eks. cheddarost. På skiltet står der: roucou - 3 euro pr. "mål" (= målebægeret).
SvarSletK.h. KirstenLN
Hvor sjovt Christine - og tak :) Bliver I også kaldt Clemme i din familie ? Det er både min farfars, min fars, min brors og mit kælenavn, så når telefonen ringede da min bror og jeg stadig boede hjemme, kunne det godt gi' lidt forvirring, hvis der blev spurgt efter "Clemme" :)
SvarSletTak Kirsten :)
SvarSlet