Gå videre til hovedindholdet

Fantastisk ferie i Filippinerne

Ja nu handlede mit sidste indlæg godt nok om, hvorfor jeg har været fraværende fra bloggen så længe, men Nubbi skal nu ikke have hele skylden :) Den fuldstændig uoverskuelige træthed tog heldigvis lidt af allerede i februar. Derefter kom der en ret travl arbejdsperiode i vejen for blogningen, og i marts var jeg mere eller mindre uden for net-rækkevidde :) J og jeg havde nemlig længe talt om, at vi i marts ville til Filippiner. Dels for at dykke og dels for at besøge en ven, der er udstationeret i Manila. Da vi gik i gang med projekt baby i november, havde vi ikke i vores vildeste fantasi forestillet os, at vi tre uger senere ville stå med en positiv graviditetstest - så i december sad især J's øjenbryn meget højt i panden på ham :D
Da den værste babypanik havde lagt sig, kom ferie-overvejelserne på banen igen. Er det overhovedet forsvarligt at rejse så langt, når man er gravid ? Hvad med malaria ? Og dykning ? Og eventuelle maveinfektioner ? Overvejelser man måske ikke ville bruge vildt lang tid på, hvis det bare var en selv. Men når man lige pludselig har noget så værdifuldt, som et lille menneske i maven, så fylder de overvejelser altså rigtig meget...eller det gjorde de i hvert fald for mig.
Nå, men efter mange overvejelser, en masse googlen, en snak med min egen læge og med en læge fra seruminstituttut, besluttede J og jeg, at vi med visse tilpasninger godt kunne gennemføre rejsen. Og det er jeg rigtig glad for at vi gjorde. For selvom jeg nok aldrig vil anbefale en transporttid på 24 timer til nogen - og da slet ikke til en gravid med bøvl med bækkenet - så er Filippinerne et land, der er fuld af oplevelser, fantastisk natur og fantastiske mennesker, og som helt klart bør opleves. Og sammen med min dejlige J havde jeg en af de bedste rejser, jeg har været på i mit liv :)
Her bare nogle få af mine skønne minder:
Afslapning i skyggen.

Over 7000 øer.

Romantik i smukke solnedgange.

Fantastiske imødekommende mennesker.


Den lækreste mand i verden (fuck hvor får jeg en lækker drengebaby, med den far han har :)

Garn for pokker, jeg fandt garn i en lille bitte biks, på en lille bitte ø :)

Alle de regler!
Jeg kan virkelig godt li' det her skilt - bare ærgerligt at vi slet ikke skulle stå i kø dér.

Sol, vand og palmer.
En masse dykning - til J. Jeg måtte nøjes med at snorkle. Men jeg fik alligevel set 10.000-vis af smukke fisk, og jeg fik ENDELIG svømmet med havskildpadder. Kæmpe store smukke havskildpadder. 

Lækre børn.

Virkelig lækre børn.

'amen for pokker hvor er de søde.

Udsigten fra vores kahyt gennem syv nætter. En positiv effekt ved min graviditet er, at min krop åbenbart har glemt, at jeg normalt bliver søsyg i et badekar!

Kæmperejer i Danmark er jo pygmæer i forhold til de her!

Hjerteknusere?

MEGET øde destinationer.

Utrolige måltider på øde strande.

Det gode skib H. C. Andersen

Byer på afsides øer.

Utrolige buffeter arrangeret på øde strande af fantastiske mennesker.

Den ultimative kærlighedserklæring til en mand - et hjerte i flæskesværd :)

En idé til de danske krea-damer ?

Smukke fisk - og ja, man spiser dem altså også selvom de er pæne :)

Sådan her havde den gravide dame det bedst. I skyggen, liggende, og med vådt badetøj til at køle.

Kuglepenne fra Danmark til skolebørn på en lille ø med syv børn pr. mand.

Lugten af tørret fisk. I 1000-vis.

Smukke farver.

Leg :)

Hvaler.

Slum.

Luksus - som man med almindelig dansk indkomst rent faktisk har råd til at betale.

Mums mums mums mums mums.

Ja ja, jeg er ved at blive tyk på midten :) Munke på kaffebar - jamen det ser man bare ikke hver dag, vel :)
Som sagt, en helt fantastisk ferie - ingen uheld, ingen sygdom - og jeg har omkring 800 billeder mere, men mon ikke jeg løber tør for blogger-plads, hvis jeg ikke stopper nu :/

Men jeg vil nu alligevel slutte af med at sige - ude godt, men hjemme bedst :) For det er skønt at være tilbage i hverdagen. Hos vennerne, familien, nevøen og niecen, det danske (utidige) forår, husjagt, bilkøb, babyplaner, påskehygge med kæresten og krea - masser af krea, for nu er lysten til det endelig kommet tilbage :)

Kommentarer

 1. Det er jo helt fantastiske billeder! (hvordan ku' vi glemme at se dem sidste weekend!?)
  :o))

  SvarSlet
 2. Ja, Fru P, det tænker jeg bestemt også!
  Jeg synes det ser fantastisk ud!!!

  SvarSlet
 3. Skønne billeder, super I kom afsted på sådan et dejlig tur inden Nubbi ankommer.

  9 timer i et flysæde på økonomiklasse er rigeligt til at smadre bækkenet og ryggen de næste par dage opdagede jeg efter en USAtur..

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

Status på mit Christel Seyfert sjal :)

På fem dage mellem jul og nytår nåede jeg faktisk hele 43 cm på mit sjal (minus den nederste blomst, som jeg jo strikkede i sommer). Det er jeg faktisk helt tilfreds med, og jeg er HELT VILD med farverne :) Men som I kan se på midten, har jeg haft lidt problemer med, at jeg strammer tråden på bagsiden lidt for meget. Det er gået op for mig, at det sker, når jeg bør skifte til en længere rundpind, hvilket også er årsagen til, at jeg ikke er kommet videre. Men nu har "min Pia" skaffet mig en rundpind på 100 cm, så nu er der faktisk ingen undskyldning for ikke at komme videre.... ....så det må jeg hellere komme snart, pt. har jeg bare liiiige gang i et par småprojekter, som jeg gerne vil have færdige :)

Tilbage som aktiv blogger :)

Sådan en blog her gør én (læs: MIG) voldsomt opmærksom på, at tiden til tider bare racer afsted, uden at jeg så meget som når at få sat en fod ned. Og jo længere tid bloggen ligger stille, jo sværere er det at få gang i den igen - det problem tror jeg mange bloggere kender til. Men nu må det være slut, og jeg melder mig hermed tilbage under blogger-fanen :) Jeg har faktisk ikke været helt væk, for jeg har fulgt med hos jer andre, og til tider er det da også blevet til en kommentar. Nu håber jeg bare, at der stadig er nogen der læser med her hos mig. Jeg kan sagtens forstå, hvis nogen er blevet trætte af vente på et pip, så derfor er jeg også så meget mere taknemmelig for, at jeg på forunderligvis har fået flere læsere, mens jeg har ligget brak. Tak for det :) For brak var vel egentlig nærmest det der skete i januar og februar. J og jeg har nemlig endelig meldt os ind i de voksnes rækker, og venter vores første barn til august. Og nu tør jeg endelig råbe ud til verden, at jeg skal