Gå videre til hovedindholdet

Så lille og allerede så forkælet :)

Da jeg den anden dag var ved at danne mig overblik over, hvad vi mangler at købe til Nubbi, kom jeg lige til at falde lidt i staver over alle de fine ting, han allerede har fået:
Den mest fantastiske babygadget fra min gode ven Jannik :) Glæder mig til at teste om de rent faktisk virker :)

En skøn lille hue fra min bror, tante Line og fætter Villum :)

De sødeste sælskinsfutter fra en af mine søde kolleger. Jeg fik dem, da jeg kom på arbejde efter scanningen i 12. uge, det var simpelthen så sødt af hende :)
Den sødeste blødeste lille rangleko fra tante Tine, gudbarnet og resten af familien :)
Jamen tænk, at man kan være så lille som Nubbi, og allerede være så heldig. Og så har I slet ikke set faster-kassen endnu, men den har altså fortjent sit eget indlæg :)

Kommentarer

 1. Aiiijjj - jeg har da slet ikke fulgt med, hva'? Til lykke med den kommende familieforøgelse - det bliver da bare super spændende :-) Dejligt!

  Kh. Mette

  SvarSlet
 2. Hej Trine.

  Jeg har slet ikke fået sagt KÆMPE tillykke dig. Åh hvor er det dejligt og helt fantastisk :o) Men sikke da en omgang I har været igennem indtil nu med lille Nubbi..... Kan sørme godt forstå at alt hvad der hedder blog har været fjernt. Dejligt du er tilbage :o) Hi hi, og så glæder jeg mig til at se din "anmeldelse" af de der keep babysocks on ;o)

  De bedste ønsker herfra for den sidste del af graviditeten til dig og J.
  Knus Anette.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, ja det er skønt :) Og der kommer helt klart en anmeldelse af sokkeholderne :D

   Slet
 3. Så fine ting. Det er så hyggeligt at pusle med alle forberedelserne.
  Mit indre har heldigvis altid fortalt mig at være i god tid.
  Jeg vaskede babytøj lørdag, og tirsdag morgen gik vandet - 20 dage før :)

  SvarSlet
 4. Han bliver den lækreste Nubbi i hele verden!
  Glæder mig til at høre om sokke-fiduserne virker efter hensigten. For så skal Junior her helt klart have sådan nogle:-)

  SvarSlet
 5. Søde ting! Og de sokkeholdere ser da geniale ud, hvis altså de duer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, ja jeg er også spændt på om de dur :)

   Slet
 6. Det er så hyggeligt med den slags små forberedelser. Mht. strømper så købte jeg kun strømper i H&M, da mine drenge var små. De havde nemlig nogle strømper, som rent faktisk blev på babyens fod....alle andre jeg prøvede faldt nærmest konsekvent af.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er helt klart noteret, jeg mangler nemlig at købe sokker til ham. Tak for tippet :)

   Slet
 7. Dejligt med gaver til den lille allerede forkælede fyr...Bunken vil vokse proportionelt med maven er jeg sikker på...

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

Status på mit Christel Seyfert sjal :)

På fem dage mellem jul og nytår nåede jeg faktisk hele 43 cm på mit sjal (minus den nederste blomst, som jeg jo strikkede i sommer). Det er jeg faktisk helt tilfreds med, og jeg er HELT VILD med farverne :) Men som I kan se på midten, har jeg haft lidt problemer med, at jeg strammer tråden på bagsiden lidt for meget. Det er gået op for mig, at det sker, når jeg bør skifte til en længere rundpind, hvilket også er årsagen til, at jeg ikke er kommet videre. Men nu har "min Pia" skaffet mig en rundpind på 100 cm, så nu er der faktisk ingen undskyldning for ikke at komme videre.... ....så det må jeg hellere komme snart, pt. har jeg bare liiiige gang i et par småprojekter, som jeg gerne vil have færdige :)

Tilbage som aktiv blogger :)

Sådan en blog her gør én (læs: MIG) voldsomt opmærksom på, at tiden til tider bare racer afsted, uden at jeg så meget som når at få sat en fod ned. Og jo længere tid bloggen ligger stille, jo sværere er det at få gang i den igen - det problem tror jeg mange bloggere kender til. Men nu må det være slut, og jeg melder mig hermed tilbage under blogger-fanen :) Jeg har faktisk ikke været helt væk, for jeg har fulgt med hos jer andre, og til tider er det da også blevet til en kommentar. Nu håber jeg bare, at der stadig er nogen der læser med her hos mig. Jeg kan sagtens forstå, hvis nogen er blevet trætte af vente på et pip, så derfor er jeg også så meget mere taknemmelig for, at jeg på forunderligvis har fået flere læsere, mens jeg har ligget brak. Tak for det :) For brak var vel egentlig nærmest det der skete i januar og februar. J og jeg har nemlig endelig meldt os ind i de voksnes rækker, og venter vores første barn til august. Og nu tør jeg endelig råbe ud til verden, at jeg skal