Gå videre til hovedindholdet

Så lille og allerede så forkælet :)

Da jeg den anden dag var ved at danne mig overblik over, hvad vi mangler at købe til Nubbi, kom jeg lige til at falde lidt i staver over alle de fine ting, han allerede har fået:
Den mest fantastiske babygadget fra min gode ven Jannik :) Glæder mig til at teste om de rent faktisk virker :)

En skøn lille hue fra min bror, tante Line og fætter Villum :)

De sødeste sælskinsfutter fra en af mine søde kolleger. Jeg fik dem, da jeg kom på arbejde efter scanningen i 12. uge, det var simpelthen så sødt af hende :)
Den sødeste blødeste lille rangleko fra tante Tine, gudbarnet og resten af familien :)
Jamen tænk, at man kan være så lille som Nubbi, og allerede være så heldig. Og så har I slet ikke set faster-kassen endnu, men den har altså fortjent sit eget indlæg :)

Kommentarer

 1. Aiiijjj - jeg har da slet ikke fulgt med, hva'? Til lykke med den kommende familieforøgelse - det bliver da bare super spændende :-) Dejligt!

  Kh. Mette

  SvarSlet
 2. Hej Trine.

  Jeg har slet ikke fået sagt KÆMPE tillykke dig. Åh hvor er det dejligt og helt fantastisk :o) Men sikke da en omgang I har været igennem indtil nu med lille Nubbi..... Kan sørme godt forstå at alt hvad der hedder blog har været fjernt. Dejligt du er tilbage :o) Hi hi, og så glæder jeg mig til at se din "anmeldelse" af de der keep babysocks on ;o)

  De bedste ønsker herfra for den sidste del af graviditeten til dig og J.
  Knus Anette.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, ja det er skønt :) Og der kommer helt klart en anmeldelse af sokkeholderne :D

   Slet
 3. Så fine ting. Det er så hyggeligt at pusle med alle forberedelserne.
  Mit indre har heldigvis altid fortalt mig at være i god tid.
  Jeg vaskede babytøj lørdag, og tirsdag morgen gik vandet - 20 dage før :)

  SvarSlet
 4. Han bliver den lækreste Nubbi i hele verden!
  Glæder mig til at høre om sokke-fiduserne virker efter hensigten. For så skal Junior her helt klart have sådan nogle:-)

  SvarSlet
 5. Søde ting! Og de sokkeholdere ser da geniale ud, hvis altså de duer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, ja jeg er også spændt på om de dur :)

   Slet
 6. Det er så hyggeligt med den slags små forberedelser. Mht. strømper så købte jeg kun strømper i H&M, da mine drenge var små. De havde nemlig nogle strømper, som rent faktisk blev på babyens fod....alle andre jeg prøvede faldt nærmest konsekvent af.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er helt klart noteret, jeg mangler nemlig at købe sokker til ham. Tak for tippet :)

   Slet
 7. Dejligt med gaver til den lille allerede forkælede fyr...Bunken vil vokse proportionelt med maven er jeg sikker på...

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

Håber ikke han bliver bange...

Jeg har endelig fået monteret ham her til min (stadig ufødte - sagde hun noget utålmodigt!) nevø. Her er han nymonteret og uvasket, lidt spids i hovedet og med lånehalstørklæde: Og her er han så vasket og sød og rund og blød og meget slasket. Men hvis han nu får et rødt halstørklæde, mon så ikke han bliver lidt mere rank i nakken :) Jeg har faktisk allerede knyttet mig til ham, så må vist hellere snart få ham afleveret til de kommende forældre, så separationen ikke bliver for hård for mig, hehe. Jeg håber dog ikke nevøen bliver bange for bamse, for han er faktisk 2-3 gange større end en baby! Meeeen, mon ikke der snarere bliver tale om en bedstebamse :) Opskrift: Bamse fra Britta WilfertGarn: Et eller andet dyrt og lækkert fra Wilferts - har pt. fjumset mærket væk! Pind: 7 Størrelse: Han findes kun i stor :) Ny teknik: Tja, hvis det tæller at skulle "brodere" øjne, næse og mund! Bemærkninger: Super at han kan tåle at ryge i maskinen, når han forventeligt kommer til at funger

Give away hos Fruens Syslerier

Se lige en lækker taske man kan vinde ved at kigge forbi Fruens Syslerier :)