Gå videre til hovedindholdet

Så lille og allerede så forkælet :)

Da jeg den anden dag var ved at danne mig overblik over, hvad vi mangler at købe til Nubbi, kom jeg lige til at falde lidt i staver over alle de fine ting, han allerede har fået:
Den mest fantastiske babygadget fra min gode ven Jannik :) Glæder mig til at teste om de rent faktisk virker :)

En skøn lille hue fra min bror, tante Line og fætter Villum :)

De sødeste sælskinsfutter fra en af mine søde kolleger. Jeg fik dem, da jeg kom på arbejde efter scanningen i 12. uge, det var simpelthen så sødt af hende :)
Den sødeste blødeste lille rangleko fra tante Tine, gudbarnet og resten af familien :)
Jamen tænk, at man kan være så lille som Nubbi, og allerede være så heldig. Og så har I slet ikke set faster-kassen endnu, men den har altså fortjent sit eget indlæg :)

Kommentarer

 1. Aiiijjj - jeg har da slet ikke fulgt med, hva'? Til lykke med den kommende familieforøgelse - det bliver da bare super spændende :-) Dejligt!

  Kh. Mette

  SvarSlet
 2. Hej Trine.

  Jeg har slet ikke fået sagt KÆMPE tillykke dig. Åh hvor er det dejligt og helt fantastisk :o) Men sikke da en omgang I har været igennem indtil nu med lille Nubbi..... Kan sørme godt forstå at alt hvad der hedder blog har været fjernt. Dejligt du er tilbage :o) Hi hi, og så glæder jeg mig til at se din "anmeldelse" af de der keep babysocks on ;o)

  De bedste ønsker herfra for den sidste del af graviditeten til dig og J.
  Knus Anette.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, ja det er skønt :) Og der kommer helt klart en anmeldelse af sokkeholderne :D

   Slet
 3. Så fine ting. Det er så hyggeligt at pusle med alle forberedelserne.
  Mit indre har heldigvis altid fortalt mig at være i god tid.
  Jeg vaskede babytøj lørdag, og tirsdag morgen gik vandet - 20 dage før :)

  SvarSlet
 4. Han bliver den lækreste Nubbi i hele verden!
  Glæder mig til at høre om sokke-fiduserne virker efter hensigten. For så skal Junior her helt klart have sådan nogle:-)

  SvarSlet
 5. Søde ting! Og de sokkeholdere ser da geniale ud, hvis altså de duer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, ja jeg er også spændt på om de dur :)

   Slet
 6. Det er så hyggeligt med den slags små forberedelser. Mht. strømper så købte jeg kun strømper i H&M, da mine drenge var små. De havde nemlig nogle strømper, som rent faktisk blev på babyens fod....alle andre jeg prøvede faldt nærmest konsekvent af.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er helt klart noteret, jeg mangler nemlig at købe sokker til ham. Tak for tippet :)

   Slet
 7. Dejligt med gaver til den lille allerede forkælede fyr...Bunken vil vokse proportionelt med maven er jeg sikker på...

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Min nye lækre strikkede hue (og opskriften var gratis:)

Jeg måtte have J til at tage et billede af mig, selvom jeg er træt og har sværet makeup efter en hel weekend i perleværkstedet :)
For huen uden hoved i ser altså noget sær ud:
Men den er faktisk det mest vellykkede projekt jeg længe har lavet, jeg er helt vild med den :)
Opskrift: Hentet gratis på garn.dk lige her Garn: Tweed og Cocoon fra Rowan - dyrt men godt :) Er ikke det opskriften foreskriver, men det var det Katrine anbefalede som alternativ, da Uldstedet i København ikke forhandler Hamelton Tweed 1 & 2, som opskriften er lavet til.  Nål: 4,5 og 7 Størrelse: One size, men med min strikkefasthed er den faktisk lidt stor. Ny teknik: Nej Bemærkninger: Jeg løb tør for tweed, så brugte Cocoon i toppen i stedet. Det virker rigtig godt, da det giver lidt tyngde i spidsen. Jeg strikkede huen frem og tilbage, det var der for så vidt ikke nogen grund til. OBS! Husk ved sammensyning, at sætte syningen på huens opslag på ydersiden, så det ikke ses, når det er foldet op.

Et elsket og elskeligt blogmenneske...

...har strikket sin sidste jordiske maske. Hun er allerede voldsomt savnet af mange. Hils der oppe, Irene!

Zái jian Danmark ni hao Kina

Nej det er ikke bare en ferie... d. 4/3-2016 rykkede vi vores firkløver fra lille trygge Smørum op ved rødderne og rykkede til det uendeligt store, utroligt anderledes, vildt spændende, voldsomt komplicerede og ufatteligt støvede Kina. Mere præcis til industribyen Tianjin, syd-øst for Beijing, der indeholder så mange mennesker, at jeg bliver helt forpustet bare ved tanken. Hele 13 mio. mennesker!

Årsagen til hele balladen var et spændende jobtilbud til J, og da vi efter blot et halvt år med to fuldtidsjobs og to fuldtidsinstitutionsbørn allerede var ved at få nok at altid at have travlt og aldrig have tid til hinanden eller noget som helst, så var det en oplevelse vi simpelthen ikke havde lyst til at lade vores næser gå forbi.

Siden jeg for alvor aktivt brugte min blog er 'Hjemme hos Clemme' jo mere blevet til 'Hjemme hos hende der laver mad og vasker tøj!'. Først blev jeg gift med manden i mit liv, så fik vi Emil august '12 og efterfølgende kom Felix til juni …