Gå videre til hovedindholdet

En stor kamel!

Ja sådan én har jeg måttet sluge i dag. Efter en snak med både min jordemoder, min kiropraktor og til sidst i dag min læge, måtte jeg i dag tage en delvis sygemelding fra mit arbejde pga. mit møg-bækken. Det er fanme en stor kamel. Mit arbejde har altid været en kæmpe del af min identitet, og jeg har altid arbejdet rigtig meget, så erkendelsen af, at mit skrog simpelthen ikke kan holde til det, samtidig med at Nubbi vokser inde i mig, er rigtig rigtig svær. Men selvom jeg har tudet en del i dag, siger min mavefornemmelse mig alligevel, at det er den rigtige beslutning. Der er ingen tvivl i mit hjerte om, at Nubbi kommer først.
Nu glæder jeg mig bare rigtig meget, til jeg forhåbentlig begynder at have lidt mindre ondt og måske kan sove lidt mere om natten, så jeg også får overskud til andet end arbejde og til at ligge på sofaen. Men indtil det overskud kommer, ligger jeg på sofaen og spekulerer på hvordan sådan en kamel egentlig ser ud:
Er det mon sådan en grim fætter her ?

Eller måske sådan én her ?
Det føltes mest som den første :/

Kommentarer

 1. :-))))))) stort knus....

  Og altså - jeg har altid fået at vide man kan spise en elefant, bare man tager den i små bider, mon ikke også det hjælper med kameler.....

  SvarSlet
 2. Når først du lige har fordøjet kamelen skal det hele nok gå Trine. Du har det jo elendigt nu, så du kan kun få det bedre med den beslutning, du har taget.
  Og arbejdet må lære at klare sig uden dig for en tid. Det skulle det jo under alle omstændigheder.
  Op med humøret Trine - humoren fejler da heldigvis ikke noget.
  Knus. Hedvig.

  SvarSlet
 3. Uanset hvordan den kamel ser ud, tror jeg det er en tør satan at få ned! Håber du får skyllet efter med rigeligt vand, så eftersmagen og kradsen hurtigt forsvinder.

  :-)

  SvarSlet
 4. Tak allesammen :) Jeg har det allerede lidt bedre med det :)

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

For mange valgmuligheder!

Den beslutning er jeg slet slet ikke i stand til at træffe endnu :)

Stinestregen er boligløs!

Stine fra StineStregen bliver hjemløs fra 1. maj - kender du nogen, der udlejer en lejlighed i Århus C? Så kontakt Stine. Læs mere her.