Gå videre til hovedindholdet

Giveaway hos mette b

mette b skal til London med familien og laver derfor en lille surprise giveaway. Gevinsten er en endnu ukendt lækker ting fra London og det lyder simpelthen så fristende (jeg eeeeeelsker London), at jeg simpelthen er nødt til at kaste så mange lodder som overhovedet muligt ind i konkurrencen.

Kommentarer

  1. Altså Clemme - sådan en ny fin overlocker som bare står og fiser husleje af hjemme i skabet :-)

    Vi SKAL ha gang i de overlockere - og jeg starter på mandag!!! Skriver under mit overlocker-indlæg hvordan det gik :-)

    Go weekend. Vi skal i sommerhus i Skagen - herligt :-)

    SvarSlet
  2. Jeg har sendt en lilla pil efter dig. Håber du vil lege med, se min blog :)

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

For mange valgmuligheder!

Den beslutning er jeg slet slet ikke i stand til at træffe endnu :)

Give away hos Fruens Syslerier

Se lige en lækker taske man kan vinde ved at kigge forbi Fruens Syslerier :)