Gå videre til hovedindholdet

Vildt lækre Villum :)

I torsdags blev jeg endelig faster, og her ser I min dejlige længe ventede nevø Villum. Han er en rigtig lille kraftkarl med en fødselsvægt på 4670 g, hvilket er super ironisk, da min svigerinde under hele graviditeten er blevet fulgt af to ekstra læger, da de i starten af hendes graviditet frygtede, at Villum ville komme ud som en lille fugleunge. Ved sidste jordmoderbesøg var hans vægt dog helt ok, selvom den blev skudt ET HELT KILO under den vægt han kom ud med - så kvajekage var vist ikke for meget forlangt :)

Selvom han har skønne tykke kinder, har han nu ikke ret mange elastikker om arme og lår. Men kampvægten er også fordelt ud over hele 58 cm, så på højden ligner han i høj grad sin far, selvom han ellers er som snydt ud af næsen på sin smukke mor.

Jeg er helt vild med Villum (det lyser vist også langt ud af mig på billedet herunder), og jeg er meget stolt af min nye titel som faster :)


Kommentarer

 1. Zette - strikketing6. oktober 2009 kl. 13.15

  Tillykke med ham.
  Nøj, hvor er han fin.

  SvarSlet
 2. Tillykke med din nye titel, Faster ;)
  Hvor ser han lækker ud.

  Yt

  SvarSlet
 3. Til lykke med din nye titel og til den lille nye verdensborger - velkommen til verdenen. Jeg ønsker ham et godt og lykkeligt liv.

  SvarSlet
 4. Til med Fastertitlen :-)
  Hvor er han sød.

  SvarSlet
 5. Han er da bare super skøn , kan godt forstå du er stolt :-)

  SvarSlet
 6. Sikke en skøn knægt. Tillykke med titlen. Jeg er selv moster og nyder det.
  Merete

  SvarSlet
 7. Det var dog en imponerende kampvægt og længden fejler da godt nok heller ikke noget - han er da helt vidunderlig og jeg kan godt forstå du er stolt over din nye titel :-) Nu må du jo strikke babytøj, ikk´?

  SvarSlet
 8. Hejsa Trine.. tillykke med titlen.. jeg synes du ser sød ud med den lille i armene.. bliver du ikke skruk? :-)

  Forøvrigt fik vi løst hækleprojektet.. der var vist fejl i opskriften?

  SvarSlet
 9. Tusind tak igen, for endnu flere søde lykønskninger - tror jeg skal vise min bror og hans kone min blog, så de kan se hvor søde I er alle sammen :)

  Strikkeheksen: JO FOR SUSEN DA, jeg må gerne strikke babytøj, og gør det også på livet løs. Det er da meget sjovere end at strikke store størrelser. Og hvad endnu bedre er, så sætter forældrene også pris på det :)

  Christina: Ahh, skruk bliver jeg ikke, jeg er ikke et sted i mit liv, hvor det ville passe ret godt ind med sådan en lille størrelse. Men jeg eeeeelsker når jeg må låne andres børn :) Godt I fik løst hækleproblemet. Jo, jeg tror der var en fejl i opskriften. Jeg måtte ihvertfald også digte lidt i starten :)

  SvarSlet
 10. Tillykke med ham. Mon ikke han indhenter det med elastikkerne hen ad vejen.. :)

  Kh Henriette

  SvarSlet
 11. Rigtig hjertelig tillykke med ham - og med din nye titel. Jeg er faster mange gange over, men jeg bliver lige glad hver gang. Villum - laekkert navn!

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

Status på mit Christel Seyfert sjal :)

På fem dage mellem jul og nytår nåede jeg faktisk hele 43 cm på mit sjal (minus den nederste blomst, som jeg jo strikkede i sommer). Det er jeg faktisk helt tilfreds med, og jeg er HELT VILD med farverne :) Men som I kan se på midten, har jeg haft lidt problemer med, at jeg strammer tråden på bagsiden lidt for meget. Det er gået op for mig, at det sker, når jeg bør skifte til en længere rundpind, hvilket også er årsagen til, at jeg ikke er kommet videre. Men nu har "min Pia" skaffet mig en rundpind på 100 cm, så nu er der faktisk ingen undskyldning for ikke at komme videre.... ....så det må jeg hellere komme snart, pt. har jeg bare liiiige gang i et par småprojekter, som jeg gerne vil have færdige :)

Tilbage som aktiv blogger :)

Sådan en blog her gør én (læs: MIG) voldsomt opmærksom på, at tiden til tider bare racer afsted, uden at jeg så meget som når at få sat en fod ned. Og jo længere tid bloggen ligger stille, jo sværere er det at få gang i den igen - det problem tror jeg mange bloggere kender til. Men nu må det være slut, og jeg melder mig hermed tilbage under blogger-fanen :) Jeg har faktisk ikke været helt væk, for jeg har fulgt med hos jer andre, og til tider er det da også blevet til en kommentar. Nu håber jeg bare, at der stadig er nogen der læser med her hos mig. Jeg kan sagtens forstå, hvis nogen er blevet trætte af vente på et pip, så derfor er jeg også så meget mere taknemmelig for, at jeg på forunderligvis har fået flere læsere, mens jeg har ligget brak. Tak for det :) For brak var vel egentlig nærmest det der skete i januar og februar. J og jeg har nemlig endelig meldt os ind i de voksnes rækker, og venter vores første barn til august. Og nu tør jeg endelig råbe ud til verden, at jeg skal