Gå videre til hovedindholdet

Vildt lækre Villum :)

I torsdags blev jeg endelig faster, og her ser I min dejlige længe ventede nevø Villum. Han er en rigtig lille kraftkarl med en fødselsvægt på 4670 g, hvilket er super ironisk, da min svigerinde under hele graviditeten er blevet fulgt af to ekstra læger, da de i starten af hendes graviditet frygtede, at Villum ville komme ud som en lille fugleunge. Ved sidste jordmoderbesøg var hans vægt dog helt ok, selvom den blev skudt ET HELT KILO under den vægt han kom ud med - så kvajekage var vist ikke for meget forlangt :)

Selvom han har skønne tykke kinder, har han nu ikke ret mange elastikker om arme og lår. Men kampvægten er også fordelt ud over hele 58 cm, så på højden ligner han i høj grad sin far, selvom han ellers er som snydt ud af næsen på sin smukke mor.

Jeg er helt vild med Villum (det lyser vist også langt ud af mig på billedet herunder), og jeg er meget stolt af min nye titel som faster :)


Kommentarer

 1. Zette - strikketing6. oktober 2009 kl. 13.15

  Tillykke med ham.
  Nøj, hvor er han fin.

  SvarSlet
 2. Tillykke med din nye titel, Faster ;)
  Hvor ser han lækker ud.

  Yt

  SvarSlet
 3. Til lykke med din nye titel og til den lille nye verdensborger - velkommen til verdenen. Jeg ønsker ham et godt og lykkeligt liv.

  SvarSlet
 4. Til med Fastertitlen :-)
  Hvor er han sød.

  SvarSlet
 5. Han er da bare super skøn , kan godt forstå du er stolt :-)

  SvarSlet
 6. Sikke en skøn knægt. Tillykke med titlen. Jeg er selv moster og nyder det.
  Merete

  SvarSlet
 7. Det var dog en imponerende kampvægt og længden fejler da godt nok heller ikke noget - han er da helt vidunderlig og jeg kan godt forstå du er stolt over din nye titel :-) Nu må du jo strikke babytøj, ikk´?

  SvarSlet
 8. Hejsa Trine.. tillykke med titlen.. jeg synes du ser sød ud med den lille i armene.. bliver du ikke skruk? :-)

  Forøvrigt fik vi løst hækleprojektet.. der var vist fejl i opskriften?

  SvarSlet
 9. Tusind tak igen, for endnu flere søde lykønskninger - tror jeg skal vise min bror og hans kone min blog, så de kan se hvor søde I er alle sammen :)

  Strikkeheksen: JO FOR SUSEN DA, jeg må gerne strikke babytøj, og gør det også på livet løs. Det er da meget sjovere end at strikke store størrelser. Og hvad endnu bedre er, så sætter forældrene også pris på det :)

  Christina: Ahh, skruk bliver jeg ikke, jeg er ikke et sted i mit liv, hvor det ville passe ret godt ind med sådan en lille størrelse. Men jeg eeeeelsker når jeg må låne andres børn :) Godt I fik løst hækleproblemet. Jo, jeg tror der var en fejl i opskriften. Jeg måtte ihvertfald også digte lidt i starten :)

  SvarSlet
 10. Tillykke med ham. Mon ikke han indhenter det med elastikkerne hen ad vejen.. :)

  Kh Henriette

  SvarSlet
 11. Rigtig hjertelig tillykke med ham - og med din nye titel. Jeg er faster mange gange over, men jeg bliver lige glad hver gang. Villum - laekkert navn!

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

Håber ikke han bliver bange...

Jeg har endelig fået monteret ham her til min (stadig ufødte - sagde hun noget utålmodigt!) nevø. Her er han nymonteret og uvasket, lidt spids i hovedet og med lånehalstørklæde: Og her er han så vasket og sød og rund og blød og meget slasket. Men hvis han nu får et rødt halstørklæde, mon så ikke han bliver lidt mere rank i nakken :) Jeg har faktisk allerede knyttet mig til ham, så må vist hellere snart få ham afleveret til de kommende forældre, så separationen ikke bliver for hård for mig, hehe. Jeg håber dog ikke nevøen bliver bange for bamse, for han er faktisk 2-3 gange større end en baby! Meeeen, mon ikke der snarere bliver tale om en bedstebamse :) Opskrift: Bamse fra Britta WilfertGarn: Et eller andet dyrt og lækkert fra Wilferts - har pt. fjumset mærket væk! Pind: 7 Størrelse: Han findes kun i stor :) Ny teknik: Tja, hvis det tæller at skulle "brodere" øjne, næse og mund! Bemærkninger: Super at han kan tåle at ryge i maskinen, når han forventeligt kommer til at funger

Give away hos Fruens Syslerier

Se lige en lækker taske man kan vinde ved at kigge forbi Fruens Syslerier :)