Gå videre til hovedindholdet

Vildt lækre Villum :)

I torsdags blev jeg endelig faster, og her ser I min dejlige længe ventede nevø Villum. Han er en rigtig lille kraftkarl med en fødselsvægt på 4670 g, hvilket er super ironisk, da min svigerinde under hele graviditeten er blevet fulgt af to ekstra læger, da de i starten af hendes graviditet frygtede, at Villum ville komme ud som en lille fugleunge. Ved sidste jordmoderbesøg var hans vægt dog helt ok, selvom den blev skudt ET HELT KILO under den vægt han kom ud med - så kvajekage var vist ikke for meget forlangt :)

Selvom han har skønne tykke kinder, har han nu ikke ret mange elastikker om arme og lår. Men kampvægten er også fordelt ud over hele 58 cm, så på højden ligner han i høj grad sin far, selvom han ellers er som snydt ud af næsen på sin smukke mor.

Jeg er helt vild med Villum (det lyser vist også langt ud af mig på billedet herunder), og jeg er meget stolt af min nye titel som faster :)


Kommentarer

 1. Zette - strikketing6. oktober 2009 kl. 13.15

  Tillykke med ham.
  Nøj, hvor er han fin.

  SvarSlet
 2. Tillykke med din nye titel, Faster ;)
  Hvor ser han lækker ud.

  Yt

  SvarSlet
 3. Til lykke med din nye titel og til den lille nye verdensborger - velkommen til verdenen. Jeg ønsker ham et godt og lykkeligt liv.

  SvarSlet
 4. Til med Fastertitlen :-)
  Hvor er han sød.

  SvarSlet
 5. Han er da bare super skøn , kan godt forstå du er stolt :-)

  SvarSlet
 6. Sikke en skøn knægt. Tillykke med titlen. Jeg er selv moster og nyder det.
  Merete

  SvarSlet
 7. Det var dog en imponerende kampvægt og længden fejler da godt nok heller ikke noget - han er da helt vidunderlig og jeg kan godt forstå du er stolt over din nye titel :-) Nu må du jo strikke babytøj, ikk´?

  SvarSlet
 8. Hejsa Trine.. tillykke med titlen.. jeg synes du ser sød ud med den lille i armene.. bliver du ikke skruk? :-)

  Forøvrigt fik vi løst hækleprojektet.. der var vist fejl i opskriften?

  SvarSlet
 9. Tusind tak igen, for endnu flere søde lykønskninger - tror jeg skal vise min bror og hans kone min blog, så de kan se hvor søde I er alle sammen :)

  Strikkeheksen: JO FOR SUSEN DA, jeg må gerne strikke babytøj, og gør det også på livet løs. Det er da meget sjovere end at strikke store størrelser. Og hvad endnu bedre er, så sætter forældrene også pris på det :)

  Christina: Ahh, skruk bliver jeg ikke, jeg er ikke et sted i mit liv, hvor det ville passe ret godt ind med sådan en lille størrelse. Men jeg eeeeelsker når jeg må låne andres børn :) Godt I fik løst hækleproblemet. Jo, jeg tror der var en fejl i opskriften. Jeg måtte ihvertfald også digte lidt i starten :)

  SvarSlet
 10. Tillykke med ham. Mon ikke han indhenter det med elastikkerne hen ad vejen.. :)

  Kh Henriette

  SvarSlet
 11. Rigtig hjertelig tillykke med ham - og med din nye titel. Jeg er faster mange gange over, men jeg bliver lige glad hver gang. Villum - laekkert navn!

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Nem broccoli/sellerisuppe med lakridsrapsolie (opskrift)

Her til aften fik jeg pludselig lyst til at prøve noget nyt til aftensmad, så jeg gik på jagt i køleskabet, og resultatet blev denne ret vellykkede suppe (hvis jeg selv skal sige det!). Den gled nu også fint ned hos både manden og den lille baryler :)


Ingredienser:
- 2 store løg
- rapsolie til stegning
- 1 knoldsellerihoved
- 1,5 L vand
- 1 broccolihoved
- 1 grøntsagsbouillonterning
- urtesalt (jeg sværger til den grønne Herbamare, det har jeg lært af min søde stedmor :)
- muskat, salt  & peber efter smag
- evt. lakridsrapsolie (eller trøffelolie som min mand er vild med, men som jeg ikke kan fordrage)
- evt. kød og/eller melboller

Fremgangsmåde:
Løgene skæres i grove stykker og svitses i en stor gryde. Knoldsellerien renses og skæres i tern og svitses kort sammen med løget. Vandet hældes over og bringes i kog. Broccolien skæres i stykker og tilsættes sammen med en grøntsagsboillonterning. Det hele koges godt mørt, hvorefter det blendes med en stavblender direkte i gryden. Herefte…

Jeg bukker mig i støvet!

Jeg elsker at synge! Jeg har ikke noget særligt sangtalent, og har bestemt ikke en solo-stemme, men jeg har siden jeg var barn haft flere perioder, hvor jeg har sunget i kor. Da jeg sidste år igen var helt dårlig for at komme til at synge - andet end over opvasken - startede jeg sammen med en kollega/ven et kor på mit arbejde. Vi er i dag omkring 25 faste kormedlemmer (med vidt forskellig erfaring i at synge), og vi synger fast hver anden tirsdag. Uanset hvor træls en dag jeg har haft, og uanset hvor træt jeg er, når jeg møder til kor, smiler jeg altid efter to timer i godt selskab og med en masse sang. For man blir' glad i knolden af at synge :)

Men nok er "mit" kor blevet ganske gode på blot 1½ år, men jeg bukker mig i støvet, når jeg hører de talentfulde unger i PS22. Hvem der bare havde en brøkdel af deres talent.

Jeg er helt vild med den her video, har set/hørt den 30-40 gange de seneste uger. Forsangeren er ufattelig talentfuld, men endnu bedre, så tjek lige glæden h…

Zái jian Danmark ni hao Kina

Nej det er ikke bare en ferie... d. 4/3-2016 rykkede vi vores firkløver fra lille trygge Smørum op ved rødderne og rykkede til det uendeligt store, utroligt anderledes, vildt spændende, voldsomt komplicerede og ufatteligt støvede Kina. Mere præcis til industribyen Tianjin, syd-øst for Beijing, der indeholder så mange mennesker, at jeg bliver helt forpustet bare ved tanken. Hele 13 mio. mennesker!

Årsagen til hele balladen var et spændende jobtilbud til J, og da vi efter blot et halvt år med to fuldtidsjobs og to fuldtidsinstitutionsbørn allerede var ved at få nok at altid at have travlt og aldrig have tid til hinanden eller noget som helst, så var det en oplevelse vi simpelthen ikke havde lyst til at lade vores næser gå forbi.

Siden jeg for alvor aktivt brugte min blog er 'Hjemme hos Clemme' jo mere blevet til 'Hjemme hos hende der laver mad og vasker tøj!'. Først blev jeg gift med manden i mit liv, så fik vi Emil august '12 og efterfølgende kom Felix til juni …