Gå videre til hovedindholdet

Lyyyyngen er lillaaaa....eller næh...

...det er den jo faktisk overhovedet ikke længere, den var forlængst blomstret af, da jeg var til strikkefestival på Fanø for nogle uger siden...men sangen "Lyngen er lilla" er i hvert fald god :)

Dandylion har kastet en lilla pil efter mig! Faktisk troede jeg ikke, at jeg ville kunne finde så meget i lilla i min lejlighed - ud over garn - men der dukkede alligevel en del op, da jeg gik på jagt.

Fx yndlingskjolen her i midten. En nyerhvervelse til venstre fra Soaked i Luxury. Og til højre en underkjole-ting jeg endnu ikke har fået brugt, men den var sat voldsomt ned, og så kunne mit shopping-gen åbenbart ikke blive under huden. Jeg må se snart at få den brugt :/
De her to par sko havde jeg faktisk næsten glemt, men se se, så var det jo ikke helt dumt at tage lilla briller på og gå på opdagelse. Dem til venstre er nu blevet sat ud i gangen, så jeg kan skvatte i dem hver eneste morgen, indtil jeg en dag husker, at de står der, fordi jeg skal huske at bruge dem!
Her er min stang smarte lilla læderjakke, som jeg ikke får brugt helt så meget, som jeg burde, men trods alt havde på en enkelt gang i sidste uge. Den kostede en formue (læs: jeg var studerende på det tidspunkt) da jeg købte den for snart 4 år siden. Men helt skandaløst fandt jeg den ½ år senere til 1/5 af prisen. Men det gjorde så heldigvis, at jeg havde råd til at købe en magen til til en god venindes fødselsdag/kandidatfest. Og hun fortalte mig igen så sent som i sidste uge, hvor brand sten lækker hun føler sig, når hun har sin på. Og det er jo simpelthen for fedt :) Over jakken hænger et tørklæde, som jeg har erhvervet mig i år, og som jeg er rigtig glad for.

Her et lille lilla udvalg af mine hjemmedesignede smykker af mærket MALM - og ja, fotoet ligger ned, da jeg ikke er ret gode venner, med alt hvad der hedder fotoredigering lige nu, grrrrr!
Faktisk fik jeg for to år siden en idé om, at mit soveværelse skulle være sort, rødt, pink og lilla, så der var også et par ting at finde. En hovedpude. En opbevaringskasse. Og et par tingeltangel lysestager, som jeg får raget ned af vindueskarmen MINDST to gange om måneden, fordi mit gardin hænger fast i dem. Men de SKAL altså stå der, basta!

Hmm, så var der mine to små vaser, som jeg har fået af selv samme veninde, som jeg gav ovennævnte læderjakke - hvad er der med den farve !? Mon den prøver at overtage petroleum, som ellers er min farve, og som blandt mine veninder bare omtales som Trineblå :) Under vaserne ligger tre bøger som jeg fandt i hylden. En sød billedbog om at stresse af. Min skønne skønne billedbog med billeder fra mit dejlige gudbarn Helenas dåb. Temaet til festen var lilla og jeg har vist bogen frem i et tidligere indlæg - af det fremgår det også, at gudmor her naturligvis var klædt i...tadaaaaa...lilla på den store dag:)
Endelig ligger der nederst en god bog om kagedekoration, som jeg hiver frem, når jeg skal inspireres til noget kageværk, eller jeg bare har glemt, hvordan det nu er, man gør!

Til sidst har jeg været på rov i mine garnkurve. Det var den nemme løsning, da jeg jo vidste, at der var en del i lilla. Men jeg har alligevel snart vist alt lilla i min lejlighed frem, så det blev nødvendigt... Jeg har valgt kun at vise det nyeste i lilla frem og under det kriterie, at det er købt til et specifikt projekt. Greenland er ved at blive til en lille frakke til Helena (det projekt har jeg vist frem tidligere, da garnet egentlig skulle have været til et projekt til mig selv - men det ville det ikke høre tale om. Ja, og så ved vi jo godt hvem der fik sin vilje!). Iceland er købt ind til en hæklet bluse til Helenas storesøster Filippa. Filippas mor har fortalt mig, at Filippa er vild med den bluse jeg har hæklet til Helena (også tidligere vist), så så må Fiippa jo også hellere have en på et tidspunkt - dog i en lysere lilla. Og nu skal Filippas mor altså ikke afsløre noget for barnet, når hun ser det her ;) Endelig er Oporto købt ind til en hæklet taske efter et Wilfert-mønster. Hvis den bliver god, er den til en veninde, der lige har haft fødselsdag og som er den eneste jeg kender, der skifter håndtaske efter sin beklædning (og hun ved i øvrigt ikke at jeg har denne blog). Oftest laver jeg ting til hende i grøn, da grøn er hendes farve, men nu prøver jeg noget andet:)
Det var de lilla ord for i aften. Tak for udfordringen Sarah, det var sjovt :) Jeg tror legen snart har været meget langt rundt i blogland, men hvis Tina og Mette har lyst til at være med, kunne det da være rigtig sjovt. Din farve Tina er GUL - bare for at drille ;) Og din farve Mette er GRØN. God jagt...

Kommentarer

 1. Sikke dejlige lilla ting du har - min yndlingsfarve :-))
  Glæder mig til at høre mere om hvordan det går med overlockeren :-)

  SvarSlet
 2. Hey hov, jeg har en tilføjelse. Da jeg stod og børstede tænder her til morgen, kom jeg til at kigge mig rundt på mit lille bitte toilet med håndvask, og hele rummet er jo LILLA :D Det havde jeg helt "glemt". Det blev det jo da jeg stoppede med en kæreste for snart en del år siden. Han havde mere eller mindre boet hos mig, og da han rykkede sine ting ud tænkte jeg "så skal det k....e... også være en tøselejlighed!" - ja og så har jeg så siden gået og prøvet at tage mig sammen til at male det hvidt :D

  SvarSlet
 3. Udfordring modtaget og accepteret :-) Glæder mig til at gå på jagt med de grønne briller på !
  Hvad præcist er spillereglerne - skal det være ting og sager inden for hjemmets fire vægge?

  SvarSlet
 4. Hmm, udfordringen går vist generelt på, at det er i dit hjem - men om haven hører med der, den fortolkning vil jeg lade være op til dig selv :)

  SvarSlet
 5. Så mange flotte klær og sko du har!!
  Lilla eller lyng er en nydelig farge og jeg får mer og mer av den her hjemme.
  Ha en fin mandag videre! Hilsen Kardemomme :))

  SvarSlet
 6. Skandaløst at du ikke bruger den jakke, den er jo helt fantastisk og de lilla ørenringe med de mange små "sten"??, mums siger jeg bare.

  Sjovt at komme lidt med rundt :-)

  SvarSlet
 7. ja, lilla er en lækker farve - hvad jeg har i gult... hmm ok accepteret, men har nu svært ved at se det lige nu - kan dog se bananerne i kurven.. Jeg er IKKE god til gul jo, men Filibarnet elsker gult...
  Vi må på jagt i huset, hun er nok en god hjælp!
  Skal nok lade være at afsløre noget - kan du så ikke sende en vaskeanvisning?

  SvarSlet
 8. Strikkeheksen: Det er ferskvandsperler og de øreringe bruger jeg meget ofte - evt. i en anden farve - når jeg skal stadses lidt ud :)

  Tili: Du har selv gennemskuet hvorfor jeg valgte gul ;)

  SvarSlet
 9. Hei så fin blogg du har;) Har kost meg rundt i dine innlegg;) Takk for titten;) Hilsen Ingrid

  SvarSlet
 10. Sikke en god ide,- med disse farve-udfordringer...det må prøves en dag. Dejlige lilla ting du har....:-))

  SvarSlet
 11. ihh altså jeg elsker bloglege sikke fine ting du har fundet i lilla og noget lækkert garn :-)

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

Håber ikke han bliver bange...

Jeg har endelig fået monteret ham her til min (stadig ufødte - sagde hun noget utålmodigt!) nevø. Her er han nymonteret og uvasket, lidt spids i hovedet og med lånehalstørklæde: Og her er han så vasket og sød og rund og blød og meget slasket. Men hvis han nu får et rødt halstørklæde, mon så ikke han bliver lidt mere rank i nakken :) Jeg har faktisk allerede knyttet mig til ham, så må vist hellere snart få ham afleveret til de kommende forældre, så separationen ikke bliver for hård for mig, hehe. Jeg håber dog ikke nevøen bliver bange for bamse, for han er faktisk 2-3 gange større end en baby! Meeeen, mon ikke der snarere bliver tale om en bedstebamse :) Opskrift: Bamse fra Britta WilfertGarn: Et eller andet dyrt og lækkert fra Wilferts - har pt. fjumset mærket væk! Pind: 7 Størrelse: Han findes kun i stor :) Ny teknik: Tja, hvis det tæller at skulle "brodere" øjne, næse og mund! Bemærkninger: Super at han kan tåle at ryge i maskinen, når han forventeligt kommer til at funger

Give away hos Fruens Syslerier

Se lige en lækker taske man kan vinde ved at kigge forbi Fruens Syslerier :)