Gå videre til hovedindholdet

Simpelthen så lækker!

Nåh ja, der røg også en lille undertrøje af pindene i sidste uge. Jeg fik bare først taget mig sammen til at hæfte ender, sy sammen og sætte knapper på i denne uge. Jeg synes simpelthen, at den er blevet så lækker, og jeg er helt vild med knapperne, som jeg fandt hos Garn-iture på Smallegade. Undertrøjen er naturligvis til min vildt lækre nevø :)Opskrift: Babyundertrøje fra Hjertegarn
Garn: Dansk merino kamgarn købt hos Bette Design
Pind: 3½ Størrelse: 6 mdr.
Ny teknik: Nej
Bemærkninger: Jeg synes virkelig, det er det værd, at bruge noget rigtig lækkert garn, når man laver projekter som dette, der umiddelbart kan virke simple. Men det løfter virkelig resultatet mange mange gange, når der er arbejdet i kvalitetsmaterialer.

Kommentarer

  1. Det er bare så skønt når man bruger det optimale garn og får det fulde ud af opskriften. Den er bare så god til de små og kan jo også bruges som en vest. Rigtig flot strikket !

    SvarSlet
  2. mmmmmm fristes man til at sige. Den ser dejlig ud.....og blød?

    SvarSlet
  3. Det er fuldstændig rigtig, der er forskel på garn. Jeg synes også at der skal bruges kvalitets garn. Sikke nogen søde veste.
    Merete

    SvarSlet
  4. Livet er for kort til dårligt garn og små børn skal forkæles med de lækreste garner, så man er sikret livslang afhængighed. Sød undertrøje

    SvarSlet
  5. Sådan en skøn undertrøje/vest er bare så fantastisk anvendelig. Heldig nevø du har :-)

    SvarSlet
  6. Gå aldrig på kompromis med garnet, det er mit motto, alligevel fristes man jo en gang imellem og fortryder ofte!

    Skøn lille undertrøje - nu er du måske med til at gøre ham afhængig for livstid ;-)

    SvarSlet
  7. Var nede for at ville købe garn til en undertrøje magen til i går. Men merino kamgarnet er desværre udgået i butikken, det er ellers super blødt. Men så købte jeg i stedet et nøgle arwetta i knald rødt. Det glæder jeg mig til at strikke i :)

    SvarSlet
  8. Hvor er den flot, den model har jeg set et par gange, der er bare noget romantisk nostalige over den, så fin... Der mangler bare et "Made by Clemme"-mærke :D

    SvarSlet
  9. Den vest har jeg også lige strikket.. den er kanon sød.. og så retro som noget kan blive.. :-) Fed farve

    SvarSlet

Tilføj en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Jeg bukker mig i støvet!

Jeg elsker at synge! Jeg har ikke noget særligt sangtalent, og har bestemt ikke en solo-stemme, men jeg har siden jeg var barn haft flere perioder, hvor jeg har sunget i kor. Da jeg sidste år igen var helt dårlig for at komme til at synge - andet end over opvasken - startede jeg sammen med en kollega/ven et kor på mit arbejde. Vi er i dag omkring 25 faste kormedlemmer (med vidt forskellig erfaring i at synge), og vi synger fast hver anden tirsdag. Uanset hvor træls en dag jeg har haft, og uanset hvor træt jeg er, når jeg møder til kor, smiler jeg altid efter to timer i godt selskab og med en masse sang. For man blir' glad i knolden af at synge :)

Men nok er "mit" kor blevet ganske gode på blot 1½ år, men jeg bukker mig i støvet, når jeg hører de talentfulde unger i PS22. Hvem der bare havde en brøkdel af deres talent.

Jeg er helt vild med den her video, har set/hørt den 30-40 gange de seneste uger. Forsangeren er ufattelig talentfuld, men endnu bedre, så tjek lige glæden h…

Nem broccoli/sellerisuppe med lakridsrapsolie (opskrift)

Her til aften fik jeg pludselig lyst til at prøve noget nyt til aftensmad, så jeg gik på jagt i køleskabet, og resultatet blev denne ret vellykkede suppe (hvis jeg selv skal sige det!). Den gled nu også fint ned hos både manden og den lille baryler :)


Ingredienser:
- 2 store løg
- rapsolie til stegning
- 1 knoldsellerihoved
- 1,5 L vand
- 1 broccolihoved
- 1 grøntsagsbouillonterning
- urtesalt (jeg sværger til den grønne Herbamare, det har jeg lært af min søde stedmor :)
- muskat, salt  & peber efter smag
- evt. lakridsrapsolie (eller trøffelolie som min mand er vild med, men som jeg ikke kan fordrage)
- evt. kød og/eller melboller

Fremgangsmåde:
Løgene skæres i grove stykker og svitses i en stor gryde. Knoldsellerien renses og skæres i tern og svitses kort sammen med løget. Vandet hældes over og bringes i kog. Broccolien skæres i stykker og tilsættes sammen med en grøntsagsboillonterning. Det hele koges godt mørt, hvorefter det blendes med en stavblender direkte i gryden. Herefte…

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går:
Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)