Gå videre til hovedindholdet

Klæbehjerne!

Har jeg i hvert fald ikke!!! Hvordan f... skal jeg ellers forklare, at jeg gang på gang på gang på gang på gang på gang på gang....har haft behov for at købe lim, så mit lager nu ser sådan her ud ????Og jeg har tilmed undladt at fotografere de resterende 7 limstifter, tuben med skolelim, den store bøtte decoupagelim, de tre limpistoler og de 5 ekstra ruller tape, der også er dukket op fra gemmerne.

Men forklar mig så lige, hvorfor jeg ikke har en spraylim på lager, når jeg nu lige står og skal bruge den ? :)

Kommentarer

 1. tja.. du må jo have sniffet lidt for meget af det :-) eller måske du bare har en lille limfetish...

  SvarSlet
 2. Tja, du mangler da ikke lim;-)

  SvarSlet
 3. Jeg har det på samme måde med sakse. Af en eller anden grund har jeg et hav af dem.

  SvarSlet
 4. Hehe ja hvorfor mangler man altid det, man ikke lige har (eller kan finde)?

  SvarSlet
 5. Uuupppsss jeg har det på samme måde med rundpind nr 3 - dem har jeg masser af til gengæld ingen strømpepinde str 3½.

  SvarSlet
 6. Hahaha :) Sånn er det hjemme hos meg også!

  SvarSlet
 7. Jamen Clemme dog, du er dog den første jeg render på med en sygelig trang og dragen efter lim i alskens afskygninger. Hi hi, husk at købe spraylim, for som den super krea-kvinde du er, skal man nødigt gå ned på sit udstyr ;o)
  Forsat god aften. Kh Anette.

  SvarSlet
 8. Hvor er du sød Trine! Nu ved jeg, hvor jeg henvender mig næste gang min limstift er brugt op..

  SvarSlet
 9. Hej Trine.
  Det skal du såmænd ikke være ked af - min mand har præsteret at købe en ny habit - da vi kom hjem var den akkurat magen til een han havde i klædeskabet hjemme - det hører han også tit for.

  SvarSlet
 10. Hehe, er da glad for, at jeg ikke er den eneste, der har tendenser i den her retning :)

  Glaphuset: Jeg er SÅ enig, man må ALDRIG gå ned på udstyr :)

  SvarSlet
 11. årh mand jeg synes det er sejt og hvor gad jeg godt have dit lager! jeg mangler ofte lim, ved ikke hvor limstifterne bliver af. Til jul købte jeg 4 stifter og en tube, en eneste tør stift var alt jeg kunne finde i går da jeg SKULLE bruge det!

  SvarSlet
 12. Hehehe.....
  jeg har meget bagepulver! Skal vi bytte?

  Super fin side du har

  Kh
  Kristine

  SvarSlet
 13. Haha!! Hvor sjovt!! Kender det såååå godt!

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Min nye lækre strikkede hue (og opskriften var gratis:)

Jeg måtte have J til at tage et billede af mig, selvom jeg er træt og har sværet makeup efter en hel weekend i perleværkstedet :)
For huen uden hoved i ser altså noget sær ud:
Men den er faktisk det mest vellykkede projekt jeg længe har lavet, jeg er helt vild med den :)
Opskrift: Hentet gratis på garn.dk lige her Garn: Tweed og Cocoon fra Rowan - dyrt men godt :) Er ikke det opskriften foreskriver, men det var det Katrine anbefalede som alternativ, da Uldstedet i København ikke forhandler Hamelton Tweed 1 & 2, som opskriften er lavet til.  Nål: 4,5 og 7 Størrelse: One size, men med min strikkefasthed er den faktisk lidt stor. Ny teknik: Nej Bemærkninger: Jeg løb tør for tweed, så brugte Cocoon i toppen i stedet. Det virker rigtig godt, da det giver lidt tyngde i spidsen. Jeg strikkede huen frem og tilbage, det var der for så vidt ikke nogen grund til. OBS! Husk ved sammensyning, at sætte syningen på huens opslag på ydersiden, så det ikke ses, når det er foldet op.

Et elsket og elskeligt blogmenneske...

...har strikket sin sidste jordiske maske. Hun er allerede voldsomt savnet af mange. Hils der oppe, Irene!

Zái jian Danmark ni hao Kina

Nej det er ikke bare en ferie... d. 4/3-2016 rykkede vi vores firkløver fra lille trygge Smørum op ved rødderne og rykkede til det uendeligt store, utroligt anderledes, vildt spændende, voldsomt komplicerede og ufatteligt støvede Kina. Mere præcis til industribyen Tianjin, syd-øst for Beijing, der indeholder så mange mennesker, at jeg bliver helt forpustet bare ved tanken. Hele 13 mio. mennesker!

Årsagen til hele balladen var et spændende jobtilbud til J, og da vi efter blot et halvt år med to fuldtidsjobs og to fuldtidsinstitutionsbørn allerede var ved at få nok at altid at have travlt og aldrig have tid til hinanden eller noget som helst, så var det en oplevelse vi simpelthen ikke havde lyst til at lade vores næser gå forbi.

Siden jeg for alvor aktivt brugte min blog er 'Hjemme hos Clemme' jo mere blevet til 'Hjemme hos hende der laver mad og vasker tøj!'. Først blev jeg gift med manden i mit liv, så fik vi Emil august '12 og efterfølgende kom Felix til juni …