Gå videre til hovedindholdet

Klæbehjerne!

Har jeg i hvert fald ikke!!! Hvordan f... skal jeg ellers forklare, at jeg gang på gang på gang på gang på gang på gang på gang....har haft behov for at købe lim, så mit lager nu ser sådan her ud ????Og jeg har tilmed undladt at fotografere de resterende 7 limstifter, tuben med skolelim, den store bøtte decoupagelim, de tre limpistoler og de 5 ekstra ruller tape, der også er dukket op fra gemmerne.

Men forklar mig så lige, hvorfor jeg ikke har en spraylim på lager, når jeg nu lige står og skal bruge den ? :)

Kommentarer

 1. tja.. du må jo have sniffet lidt for meget af det :-) eller måske du bare har en lille limfetish...

  SvarSlet
 2. Tja, du mangler da ikke lim;-)

  SvarSlet
 3. Jeg har det på samme måde med sakse. Af en eller anden grund har jeg et hav af dem.

  SvarSlet
 4. Hehe ja hvorfor mangler man altid det, man ikke lige har (eller kan finde)?

  SvarSlet
 5. Uuupppsss jeg har det på samme måde med rundpind nr 3 - dem har jeg masser af til gengæld ingen strømpepinde str 3½.

  SvarSlet
 6. Hahaha :) Sånn er det hjemme hos meg også!

  SvarSlet
 7. Jamen Clemme dog, du er dog den første jeg render på med en sygelig trang og dragen efter lim i alskens afskygninger. Hi hi, husk at købe spraylim, for som den super krea-kvinde du er, skal man nødigt gå ned på sit udstyr ;o)
  Forsat god aften. Kh Anette.

  SvarSlet
 8. Hvor er du sød Trine! Nu ved jeg, hvor jeg henvender mig næste gang min limstift er brugt op..

  SvarSlet
 9. Hej Trine.
  Det skal du såmænd ikke være ked af - min mand har præsteret at købe en ny habit - da vi kom hjem var den akkurat magen til een han havde i klædeskabet hjemme - det hører han også tit for.

  SvarSlet
 10. Hehe, er da glad for, at jeg ikke er den eneste, der har tendenser i den her retning :)

  Glaphuset: Jeg er SÅ enig, man må ALDRIG gå ned på udstyr :)

  SvarSlet
 11. årh mand jeg synes det er sejt og hvor gad jeg godt have dit lager! jeg mangler ofte lim, ved ikke hvor limstifterne bliver af. Til jul købte jeg 4 stifter og en tube, en eneste tør stift var alt jeg kunne finde i går da jeg SKULLE bruge det!

  SvarSlet
 12. Hehehe.....
  jeg har meget bagepulver! Skal vi bytte?

  Super fin side du har

  Kh
  Kristine

  SvarSlet
 13. Haha!! Hvor sjovt!! Kender det såååå godt!

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

Håber ikke han bliver bange...

Jeg har endelig fået monteret ham her til min (stadig ufødte - sagde hun noget utålmodigt!) nevø. Her er han nymonteret og uvasket, lidt spids i hovedet og med lånehalstørklæde: Og her er han så vasket og sød og rund og blød og meget slasket. Men hvis han nu får et rødt halstørklæde, mon så ikke han bliver lidt mere rank i nakken :) Jeg har faktisk allerede knyttet mig til ham, så må vist hellere snart få ham afleveret til de kommende forældre, så separationen ikke bliver for hård for mig, hehe. Jeg håber dog ikke nevøen bliver bange for bamse, for han er faktisk 2-3 gange større end en baby! Meeeen, mon ikke der snarere bliver tale om en bedstebamse :) Opskrift: Bamse fra Britta WilfertGarn: Et eller andet dyrt og lækkert fra Wilferts - har pt. fjumset mærket væk! Pind: 7 Størrelse: Han findes kun i stor :) Ny teknik: Tja, hvis det tæller at skulle "brodere" øjne, næse og mund! Bemærkninger: Super at han kan tåle at ryge i maskinen, når han forventeligt kommer til at funger

Give away hos Fruens Syslerier

Se lige en lækker taske man kan vinde ved at kigge forbi Fruens Syslerier :)