Gå videre til hovedindholdet

Kur mod dårligt humør!

I går aftes var jeg simpelthen så gnaven, da jeg kom hjem, at jeg næsten (men kun næsten!) grinede af mig selv. Var meget tæt på at gå direkte i seng, selvom klokken kun var 20. Men så tog jeg en rask beslutning, og den virkede faktisk efter hensigten. På under 20 min. fik jeg min lejlighed til at ligne Jerusalems ødelæggelse. Smykkedele, værktøj, stof, stativer, poser, indpakning, lim, lim og mere lim ud over hele lejligheden. Men jeg bliver jo glad i låget af alle de ting - og en meget god ven minder mig jævnligt om, at man skal huske på de ting, der gør én glad - så jeg endte faktisk med at have et par gode timer med mine små kreative sysler, og var knap så gnaven, da jeg gik i seng. Nu står jeg så tilbage med en forbandet masse rod, men det må jeg tage konsekvensen af på et senere tidspunkt!

Årsagen til alt den lim, var disse:Jeg skulle jo finde den lim, der holder bedst. Smykkerne er i dag givet videre, til den veninde jeg har, der går aller mest, med de smykker jeg laver til hende - så må vi se om limen består testen, så jeg kan gå i krig med en større produktion :)

Kommentarer

  1. Og så kan du jo vente med oprydningen... fede smykker! Hvor køber du ørestikkedimser og hvilken lim virkede?

    KH Mette

    SvarSlet
  2. Lige min tanke med oprydningen - og tak, tror faktisk også veninden er ganske glad for dem :)

    Lige præcis de her ørestikkere er købt hos beadsndrops.dk.

    Lim-valget faldt på en smykkelim købt i Papirmuseets by, men kan ikke lige finde det på deres hjemmeside www.karenmarieklip.dk. Jeg tror nu at hvilken som helst smykkelim er helt ok, til at starte med kunne jeg bare kun finde hhv. limstift, varm lim, skolelim, papirlim og et par typer mere, som kun guderne må vide, hvorfor jeg har på lager :)

    SvarSlet
  3. Hvor er de søde... :-) Dem kan jeg godt lide... OG hvor kan jeg lige forestille mig at man bliver godt smurt ind i lim med det projekt!

    SvarSlet
  4. Hvor er din veninde heldig! Det er så fine ørestikkere og fingerring.

    SvarSlet
  5. At være kreativ kan kurere det meste - det er også min medicin ;-)

    Flotte smykker du fik ud af krisen :-)

    SvarSlet
  6. Godt gået T! Jeg selv var eksploderet...

    SvarSlet
  7. Rigtig godt råd og meget flotte smykker. Hun er heldig din veninde.

    God aften.

    SvarSlet
  8. Fint sæt Clemme. Det lugter lidt af sådan et projekt hvor sådan en som mig ville være smurt ind i lim fra top til tå :o)) Heldig heldig er din veninde :o)

    SvarSlet
  9. Indrømmet, jeg hang også en liiiiiille smule fast i stuebordet på et tidspunkt :D

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

Håber ikke han bliver bange...

Jeg har endelig fået monteret ham her til min (stadig ufødte - sagde hun noget utålmodigt!) nevø. Her er han nymonteret og uvasket, lidt spids i hovedet og med lånehalstørklæde: Og her er han så vasket og sød og rund og blød og meget slasket. Men hvis han nu får et rødt halstørklæde, mon så ikke han bliver lidt mere rank i nakken :) Jeg har faktisk allerede knyttet mig til ham, så må vist hellere snart få ham afleveret til de kommende forældre, så separationen ikke bliver for hård for mig, hehe. Jeg håber dog ikke nevøen bliver bange for bamse, for han er faktisk 2-3 gange større end en baby! Meeeen, mon ikke der snarere bliver tale om en bedstebamse :) Opskrift: Bamse fra Britta WilfertGarn: Et eller andet dyrt og lækkert fra Wilferts - har pt. fjumset mærket væk! Pind: 7 Størrelse: Han findes kun i stor :) Ny teknik: Tja, hvis det tæller at skulle "brodere" øjne, næse og mund! Bemærkninger: Super at han kan tåle at ryge i maskinen, når han forventeligt kommer til at funger

For mange valgmuligheder!

Den beslutning er jeg slet slet ikke i stand til at træffe endnu :)