Gå videre til hovedindholdet

Tak!

Hvor er det skønt, at logge på computeren her mandag morgen og opdage at jeg over weekenden har fået min faste læser nr. 60. Tak til jer alle fordi I gider følge med i mine små sysler :)
knus fra Trine

Kommentarer

 1. Ja, det var da godt nok en hel del :-)

  SvarSlet
 2. Tillykke med de 60 :o) Og lige over til dig Clemme, tak fordi du gider følge med i mine projekter :o)

  Kh Anette

  SvarSlet
 3. Takk for kommentar hos meg :) For meg er han verdens skjønneste!

  Så utrolig mye fint du lager!! Blir spennende å følge deg videre, for nå har du nemlig 61 følgere :)

  Klem!

  SvarSlet
 4. Enorm hygge-kreativ side at gå ind og hyggelure på :)

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

Håber ikke han bliver bange...

Jeg har endelig fået monteret ham her til min (stadig ufødte - sagde hun noget utålmodigt!) nevø. Her er han nymonteret og uvasket, lidt spids i hovedet og med lånehalstørklæde: Og her er han så vasket og sød og rund og blød og meget slasket. Men hvis han nu får et rødt halstørklæde, mon så ikke han bliver lidt mere rank i nakken :) Jeg har faktisk allerede knyttet mig til ham, så må vist hellere snart få ham afleveret til de kommende forældre, så separationen ikke bliver for hård for mig, hehe. Jeg håber dog ikke nevøen bliver bange for bamse, for han er faktisk 2-3 gange større end en baby! Meeeen, mon ikke der snarere bliver tale om en bedstebamse :) Opskrift: Bamse fra Britta WilfertGarn: Et eller andet dyrt og lækkert fra Wilferts - har pt. fjumset mærket væk! Pind: 7 Størrelse: Han findes kun i stor :) Ny teknik: Tja, hvis det tæller at skulle "brodere" øjne, næse og mund! Bemærkninger: Super at han kan tåle at ryge i maskinen, når han forventeligt kommer til at funger

Give away hos Fruens Syslerier

Se lige en lækker taske man kan vinde ved at kigge forbi Fruens Syslerier :)