lørdag den 28. august 2010

Mums!

For mig er hjemmelavet marmelade indbegrebet af dansk sommer! I år er det indtil videre blevet til jordbær, jordbær/rabarber og blåbær/blomme. Den sidste kombination var faktisk lidt en fejl, skulle egentlig have haft fersker, men distræt som "man" kan være, var det altså ikke det jeg kom hjem med! Men nøj, "uheldet" er klart et, der skal gentages :)
Opskrift på Clemmes blåbær/blomme-marmelade:
350 g blåbær, 400 g blommer i tern og 1 dl vand koges i 10 min. Herefter tilsættes 4,5 dl syltesukker, og der koges i yderligere 5 min. Hældes på skoldede atamonskyllede glas og stilles til afkøling. Velbekomme :)

2 kommentarer:

  1. Den opskrift vil jeg huske på:-) Jeg har simpelthen frosset så mange blommer ned, fordi jeg ikke har energi til at lave marmelade lige nu. Hvor ser dit sylt lækkert ud:-)

    SvarSlet
  2. Mums hvor lækkert, det må huskes !

    SvarSlet

Populære indlæg