Gå videre til hovedindholdet

Perfekt start på dagen :)

Og perfekt timing, for nu regner det :)

Kommentarer

 1. Man skal som du være beslutsom og hurtig:-) ellers når man det ikke.

  SvarSlet
 2. Hej Trine.

  SKØN måde at starte dagen på :o) Forsat god weekend.

  Kh Anette

  SvarSlet
 3. Og som så mange gange før, var det min dejlige kæreste, der havde tilberedt maden, så det gjorde det bare endnu bedre :)

  Også god weekend til jer :)

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

Give away hos Fruens Syslerier

Se lige en lækker taske man kan vinde ved at kigge forbi Fruens Syslerier :)

Verdens dyreste garn

En kollega var for nylig i Grønland og var så sød at købe det her skønne nøgle garn med hjem til mig. Det dyreste nøgle jeg nogensinde har købt, men man er vel strikker med stort s...og t...og r og i og.....så det skulle jo prøves :) Det er faktisk ret spændende at læse om Moskusgarn. Jeg har fundet en god side her , med en masse spændende facts. Nu har jeg bare et problem, for skal jeg strikke noget af mit dyrebare nøgle - og i så fald hvad - eller skal det "bare" ligge til pynt ?? - Posted using BlogPress from my iPhone