Gå videre til hovedindholdet

Perfekt start på dagen :)

Og perfekt timing, for nu regner det :)

Kommentarer

 1. Man skal som du være beslutsom og hurtig:-) ellers når man det ikke.

  SvarSlet
 2. Hej Trine.

  SKØN måde at starte dagen på :o) Forsat god weekend.

  Kh Anette

  SvarSlet
 3. Og som så mange gange før, var det min dejlige kæreste, der havde tilberedt maden, så det gjorde det bare endnu bedre :)

  Også god weekend til jer :)

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

Give away hos Fruens Syslerier

Se lige en lækker taske man kan vinde ved at kigge forbi Fruens Syslerier :)

Rigtig glædelig jul!

December kom og gik uden jeg nærmest nåede at blinke. Jeg nåede en smule krea, blandt andet i form af denne hue til min lille nisselømmel og en endnu mindre til en lille nisse, der var sat til at komme til verden i morgen :) Men bloggen er igen blevet forsømt :( Det må der laves om på i det nye år, hvor jeg også håber at kunne få reorganiseret lidt på bloggen, så jeg forhåbentlig genfinder lidt tid og inspiration til blogland... Indtil da ønsker jeg jer alle en rigtig glædelig jul :)