Gå videre til hovedindholdet

Et lynprojekt...

Jeg har længe gerne ville lave sådan en lille vest her. Men jeg ville aldrig selv gå med den (stor barm, lille vest - dårlige kombi!), så der var ligesom ikke rigtig nogen grund til at lave den!
Men nu manglede jeg et lille let og overskueligt projekt i weekenden, og da en af mine veninder trængte til lidt opmuntring, blev den til hende :)


Den er ikke vasket endnu på billederne. Jeg hæftede nemlig de sidste ender søndag aften og gav hende den allerede mandag morgen...

Opskrift: Øh bøh, akut hukommelsessvigt, var den mon ikke fra Hendes Verden!

Garn: Ca. 150 g Natur Uld fra Hjertegarn købt hos min lokale garnpusher Jorun garn

Pind: Rundpind 12

Størrelse: S/M

Ny teknik: Nej

Bemærkninger: Super hurtigt lille projekt, og jeg er faktisk overrasket over hvor god pasform den har.

Kommentarer

  1. Jeg er altså lidt fascineret over dig.. Står pindende aldrig stille hos dig?

    Når du nu er så ferm til det med strik - har du evt. en opskrift på en halsedisse i meget lille str? F.eks. i str. 1 år? Jeg må lave en til Ida... kan du hjælpe?

    SvarSlet
  2. Pindene står faktisk meget ofte stille, men når jeg så har en af mine strikkeflip, så rykker det ret godt :) Jeg arbejder ofte rigtig mange timer på en uge, så det er en super god måde at få tankerne over på noget helt andet :)

    Jeg ved jeg har en opskift på en halsedisse et eller andet sted, jeg skal nok lige se om jeg kan få den støvet frem på et tidspunkt :)

    SvarSlet
  3. hei, denne vesten kjente jeg igjen, for den har jeg også strikket. Og jeg sier som deg: med stor barm er den ikke så sjarmerende på. Så den er til utstilling i butikken der jeg jobber!
    Jeg fant deg inne hos Hanne (har du nu kjøpt garn igen) der det var snakk om Fanø. Jeg skal også dit. Kanskje vi sees,

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

Håber ikke han bliver bange...

Jeg har endelig fået monteret ham her til min (stadig ufødte - sagde hun noget utålmodigt!) nevø. Her er han nymonteret og uvasket, lidt spids i hovedet og med lånehalstørklæde: Og her er han så vasket og sød og rund og blød og meget slasket. Men hvis han nu får et rødt halstørklæde, mon så ikke han bliver lidt mere rank i nakken :) Jeg har faktisk allerede knyttet mig til ham, så må vist hellere snart få ham afleveret til de kommende forældre, så separationen ikke bliver for hård for mig, hehe. Jeg håber dog ikke nevøen bliver bange for bamse, for han er faktisk 2-3 gange større end en baby! Meeeen, mon ikke der snarere bliver tale om en bedstebamse :) Opskrift: Bamse fra Britta WilfertGarn: Et eller andet dyrt og lækkert fra Wilferts - har pt. fjumset mærket væk! Pind: 7 Størrelse: Han findes kun i stor :) Ny teknik: Tja, hvis det tæller at skulle "brodere" øjne, næse og mund! Bemærkninger: Super at han kan tåle at ryge i maskinen, når han forventeligt kommer til at funger

Give away hos Fruens Syslerier

Se lige en lækker taske man kan vinde ved at kigge forbi Fruens Syslerier :)