Gå videre til hovedindholdet

Lyt til garnet...

Jeg købte for ikke så længe siden dette lækre lilla garn (hos Jorun Garn), med henblik på for en gang skyld at strikke noget til mig selv. Planen var at lave den sjælevarmer, der er på billedet herunder. Så da jeg havde planlagt friaften i mandags, satte jeg mig godt til rette i sofaen, tændte min strikkelampe og kastede mig ivrigt over projektet. Tre kvarter efter var jeg ved at eksplodere. For f.... hvor svært kan det være at strikke tre pinde i træk efter et ganske udemærket beskrevet mønster!? Svært åbenbart, for jeg gjorde det ikke rigtigt en eneste af de tre gange jeg startede forfra :S
Men noget skulle der altså laves af det garn, det var jeg fast besluttet på! Så jeg kastede mig over stablerne med opskrifter og faldt ret hurtigt over den sødeste lille pigefrakke. Hmm, tænkte jeg, jeg prøver....og jo, det var faktisk bare det garnet forsøgte at fortælle mig. Det ville slet ikke være en sjælevarmer! Til gengæld virker det som om, at det gerne vil være en lille pigefrakke, for bagstykket blev færdigt samme aften, og i går fik jeg strikket begge forstykker. Gad vide om jeg kan nå ærmerne i dag - jeg kan jo trække computer- og telefonstikket ud :)

Og så må jeg håbe, at det næste garn jeg kaster mig over, gider blive til et projekt til mig selv!

Kommentarer

 1. Sådam noget selvstændigt garn.... :-)

  SvarSlet
 2. Ja det er pokkers, jeg må da heller aldrig bestemme noget selv :)

  SvarSlet
 3. Nogle gange går det bare sådan, jeg har lige strikket det nederste af en Pisa vest om tre gange og nu skal jeg trevle op igen, fordi den simpelthen bliver for tyk! Jeg går dog ufortrødent i gang med 4. runde ;-)

  Mon ikke der nu snart er en lille pige, som bliver glad for, at du fik lavet en frakke i stedet for en sjælevarmer!

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

For mange valgmuligheder!

Den beslutning er jeg slet slet ikke i stand til at træffe endnu :)

Give away hos Fruens Syslerier

Se lige en lækker taske man kan vinde ved at kigge forbi Fruens Syslerier :)