Gå videre til hovedindholdet

Alternativ garn-farvnings-metode !?

Faldt lige over det her billede, fra da jeg var på Farmers Market i Sydafrika sidste år. Altså, det er jo også en måde at gøre det på :)

Kommentarer

 1. Ha-ha - man tror jo ikke sine egne øjne. Lyseblå og mintfarvede får! Jamen altså...

  SvarSlet
 2. Ha ha hvor sjovt. Det liver lidt op med så fine farver :o)

  SvarSlet
 3. Hvor sjove! Man kan jo så undre sig over, om danske fåreavlere er forsigtige eller bare nærige med spraymalingen, får danske får har jo bare en kulørt plet på rumpen - hvorfor ikke gå linen ud og farve hele fåret? Jeg kan lige forestille mig en mark fuld af får i alle regnbuens farver, festligt ikke?

  SvarSlet
 4. Hehe, jo, en regnbuemark kunne se fantastisk ud :)

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

Give away hos Fruens Syslerier

Se lige en lækker taske man kan vinde ved at kigge forbi Fruens Syslerier :)

Verdens dyreste garn

En kollega var for nylig i Grønland og var så sød at købe det her skønne nøgle garn med hjem til mig. Det dyreste nøgle jeg nogensinde har købt, men man er vel strikker med stort s...og t...og r og i og.....så det skulle jo prøves :) Det er faktisk ret spændende at læse om Moskusgarn. Jeg har fundet en god side her , med en masse spændende facts. Nu har jeg bare et problem, for skal jeg strikke noget af mit dyrebare nøgle - og i så fald hvad - eller skal det "bare" ligge til pynt ?? - Posted using BlogPress from my iPhone