Gå videre til hovedindholdet

Alternativ garn-farvnings-metode !?

Faldt lige over det her billede, fra da jeg var på Farmers Market i Sydafrika sidste år. Altså, det er jo også en måde at gøre det på :)

Kommentarer

 1. Ha-ha - man tror jo ikke sine egne øjne. Lyseblå og mintfarvede får! Jamen altså...

  SvarSlet
 2. Ha ha hvor sjovt. Det liver lidt op med så fine farver :o)

  SvarSlet
 3. Hvor sjove! Man kan jo så undre sig over, om danske fåreavlere er forsigtige eller bare nærige med spraymalingen, får danske får har jo bare en kulørt plet på rumpen - hvorfor ikke gå linen ud og farve hele fåret? Jeg kan lige forestille mig en mark fuld af får i alle regnbuens farver, festligt ikke?

  SvarSlet
 4. Hehe, jo, en regnbuemark kunne se fantastisk ud :)

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

Give away hos Fruens Syslerier

Se lige en lækker taske man kan vinde ved at kigge forbi Fruens Syslerier :)

Rigtig glædelig jul!

December kom og gik uden jeg nærmest nåede at blinke. Jeg nåede en smule krea, blandt andet i form af denne hue til min lille nisselømmel og en endnu mindre til en lille nisse, der var sat til at komme til verden i morgen :) Men bloggen er igen blevet forsømt :( Det må der laves om på i det nye år, hvor jeg også håber at kunne få reorganiseret lidt på bloggen, så jeg forhåbentlig genfinder lidt tid og inspiration til blogland... Indtil da ønsker jeg jer alle en rigtig glædelig jul :)