lørdag den 16. oktober 2010

Oslo tur retur

I indflytter gave fik J og jeg et minicruise til Oslo af min bror og hans søde kone - en skøn lille lejlighed for en forlænget kæresteweekend :) Da jeg tidligere har været på minicruise med en veninde, vidste jeg, at standard-cruisene måske ikke liiiiige er så romantiske, så vi flottede os, og opgraderede til udvendig hytte og gourmetmiddag, og det kan altså godt anbefales!

Ikke så ofte set vinkel på Kbh.

Skønt skønt skønt vejr i Oslo.

Vi tog os god tid til at nyde solens varme stråler i den kølige efterårsluft.

Som kagebageentusiast måtte jeg lige stoppe og lade mig inspirere her. 
 
Kl. 7.45 i morges nød vi livet på denne måde.....vandtemperatur ca. 40 grader, lufttemperatur ca. 2 grader. Jeg kan hilse og sige, at det var en aaaaaanelse køligt, at spæne de 6 meter fra vandet og over til kahytterne :)

1 kommentar:

  1. Sikke nogle dejlige billeder du har taget, skøn tur i har været på.

    SvarSlet

Populære indlæg