Gå videre til hovedindholdet

FANTASTISK forestilling

I går aftes var jeg i teateret med nogle kolleger og J. Jeg var ikke rigtig forberedt på, hvad vi skulle se, men måske lige præcis pga. mine manglende forventninger, blev jeg så positivt overrasket. Glistrup er intet mindre end en fantastisk forestilling. Den giver indblik i tiden omkring 1970 og er samtidig hjertelig og ustyrlig morsom - og de fire skuespillere er simpelthen hamrende dygtige. Kan du på nogen måde nå at få fat i billetter, så skynd dig afsted :)
 

Kommentarer

  1. ... og det kan man så ikke. Med mindre man naturligvis tager til Århus (overvejer det faktisk lidt). Ellers må jeg vel satse på at der kommer en DVD :-s

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

For mange valgmuligheder!

Den beslutning er jeg slet slet ikke i stand til at træffe endnu :)

Give away hos Fruens Syslerier

Se lige en lækker taske man kan vinde ved at kigge forbi Fruens Syslerier :)