Gå videre til hovedindholdet

Fantastiske Fanø - det ska' en dame da ha'!

Det har jeg skrevet tit, selvom det ikke lige har været her på bloggen, men ikke desto mindre er det sandt. Jeg er helt vild med den ø!
Jeg er så heldig, at min far og hans kone har et hus på Fanø, som jeg aldrig får nej til at låne, hvis det er ledigt. Derfor har jeg efterhånden mange gange haft venner og veninder med der over, og også ved tidligere lejligheder har vi haft samlet strikketanterne der. Her ses 80 % af os (plus en lille strikkeaspirantelev) i et sjældent øjeblik helt uden strik:

Strikketanterne er til daglig spredt ud over hele landet, men vi mødes på skift hos hinanden 3-4 gange om året og kampstrikker, hygger, spiser god mad og strikker lidt mere. Men når der nu er en strikkefestival på Fanø, var der jo ingen grund til ikke at lave sammenfald mellem den og et strikketræf....vel!?
Det var super sjovt at opleve ligesindede strikkefolk (tosser:) fra hele landet, og næste gang er vi nok også klar til at deltage i et par workshops. Men denne gang holdt vi os til at ose og shoppe garn og ellers bure os inde i huset og strikke på livet løs.
Vi forlængede weekenden helt til onsdag (så slap vi heldigvis også for strikkekøen ved færgen:) og det gav os ekstra god tid til også at nyde Tinas dejlige piger.
Her sidder jeg liiiige og strikker lidt på mit Revontuli-sjal i kauni (mere om det i et senere indlæg), mens Fili holder styr på lillesøster Helena (mit lækre gudbarn) og deres mor ser smilende til :)
Selvom vores ikke-strikkende omgangskredse har svært ved at tro det, så strikker vi faktisk rigtig rigtig meget, (også) når vi mødes. Men heldigvis er der også tid til en masse skæg og ballade. Her et af mine yndlingsbilleder fra turen, hvor tøserne er ved at falde ned af stolen af grin på grund af den lille gryde med de store ørers fejlfortolkning af en samtale :D
Mig: Jeg har generelt ALT for lidt sovs på den her tallerken!
Dicte: SKANDALE!
Fili: Det ska' en dame da ha'!
Når man siger Filis sætning hurtigt nok, kan man godt høre, at det faktisk er det hun har hørt Dicte sige. Og det er derfor også let at forstå, at Fili syntes, at det var brand sten fjollet, at fem voksne kvinder var ved at falde ned af stolene af grin :)
Bemærk i øvrigt krydsnøgleapparatet forrest i billedet - sådan et ska' en dame da også ha' :D

Kommentarer

  1. Ja, ø-kuller kan man jo hurtigt få ;-) Det ser dælme ud til I har fået hygget igennem, dejligt at have hus til rådighed, når sådan en begivenhed finder sted og så ovenikøbet at kunne undgå færgekøen :-)

    Jeg har aldrig været på Fanø, men det skal der sandelig gøres noget ved, næste gang skal det være - forhåbentlig sammen med en række kvinder fra strik-in-gruppen :-)

    SvarSlet
  2. Hej Clemme!
    Det ser godt nok hyggeligt ud.
    Jeg har kun været på Fanø en gang og vi snakker tit om vi skal derned/over igen.
    Nu må vi snart afsted :-)

    SvarSlet
  3. Jeg har flere steder læst om arrangementet på Fanø og jeg må indrømme at jeg føler mig grumme snydt fordi jeg ikke var med :)))

    Måske en anden gang for jeg har nemlg aldrig været der, og at kunne kombinere turen med strik er da helt optimalt.

    Herlige billeder

    Rigtig god mandag
    Henriette :))

    SvarSlet
  4. Næste gang vil jeg altså med til Fanø. Det lyder så spændende alle de steder der er beretninger derfra.

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

Håber ikke han bliver bange...

Jeg har endelig fået monteret ham her til min (stadig ufødte - sagde hun noget utålmodigt!) nevø. Her er han nymonteret og uvasket, lidt spids i hovedet og med lånehalstørklæde: Og her er han så vasket og sød og rund og blød og meget slasket. Men hvis han nu får et rødt halstørklæde, mon så ikke han bliver lidt mere rank i nakken :) Jeg har faktisk allerede knyttet mig til ham, så må vist hellere snart få ham afleveret til de kommende forældre, så separationen ikke bliver for hård for mig, hehe. Jeg håber dog ikke nevøen bliver bange for bamse, for han er faktisk 2-3 gange større end en baby! Meeeen, mon ikke der snarere bliver tale om en bedstebamse :) Opskrift: Bamse fra Britta WilfertGarn: Et eller andet dyrt og lækkert fra Wilferts - har pt. fjumset mærket væk! Pind: 7 Størrelse: Han findes kun i stor :) Ny teknik: Tja, hvis det tæller at skulle "brodere" øjne, næse og mund! Bemærkninger: Super at han kan tåle at ryge i maskinen, når han forventeligt kommer til at funger

Give away hos Fruens Syslerier

Se lige en lækker taske man kan vinde ved at kigge forbi Fruens Syslerier :)