Gå videre til hovedindholdet

Simpelthen så lækker!

Nåh ja, der røg også en lille undertrøje af pindene i sidste uge. Jeg fik bare først taget mig sammen til at hæfte ender, sy sammen og sætte knapper på i denne uge. Jeg synes simpelthen, at den er blevet så lækker, og jeg er helt vild med knapperne, som jeg fandt hos Garn-iture på Smallegade. Undertrøjen er naturligvis til min vildt lækre nevø :)Opskrift: Babyundertrøje fra Hjertegarn
Garn: Dansk merino kamgarn købt hos Bette Design
Pind: 3½ Størrelse: 6 mdr.
Ny teknik: Nej
Bemærkninger: Jeg synes virkelig, det er det værd, at bruge noget rigtig lækkert garn, når man laver projekter som dette, der umiddelbart kan virke simple. Men det løfter virkelig resultatet mange mange gange, når der er arbejdet i kvalitetsmaterialer.

Kommentarer

  1. Det er bare så skønt når man bruger det optimale garn og får det fulde ud af opskriften. Den er bare så god til de små og kan jo også bruges som en vest. Rigtig flot strikket !

    SvarSlet
  2. mmmmmm fristes man til at sige. Den ser dejlig ud.....og blød?

    SvarSlet
  3. Det er fuldstændig rigtig, der er forskel på garn. Jeg synes også at der skal bruges kvalitets garn. Sikke nogen søde veste.
    Merete

    SvarSlet
  4. Livet er for kort til dårligt garn og små børn skal forkæles med de lækreste garner, så man er sikret livslang afhængighed. Sød undertrøje

    SvarSlet
  5. Sådan en skøn undertrøje/vest er bare så fantastisk anvendelig. Heldig nevø du har :-)

    SvarSlet
  6. Gå aldrig på kompromis med garnet, det er mit motto, alligevel fristes man jo en gang imellem og fortryder ofte!

    Skøn lille undertrøje - nu er du måske med til at gøre ham afhængig for livstid ;-)

    SvarSlet
  7. Var nede for at ville købe garn til en undertrøje magen til i går. Men merino kamgarnet er desværre udgået i butikken, det er ellers super blødt. Men så købte jeg i stedet et nøgle arwetta i knald rødt. Det glæder jeg mig til at strikke i :)

    SvarSlet
  8. Hvor er den flot, den model har jeg set et par gange, der er bare noget romantisk nostalige over den, så fin... Der mangler bare et "Made by Clemme"-mærke :D

    SvarSlet
  9. Den vest har jeg også lige strikket.. den er kanon sød.. og så retro som noget kan blive.. :-) Fed farve

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Blogidentitetskrise!

Ja eller måske identitetskrise generelt!? Jeg kan ihvertfald slet ikke få mig selv til at passe ind i min blog i øjeblikket. Den er for rodet både grafisk og indholdsmæssigt... Måske hænger det sammen med min nylige status som mor - ja okay, knægten er lige blevet 7 mdr., men tiden flyver jo afsted - der gør, at Clemme ikke rigtig er min dominerende personlighed længere. Jeg er "bare" mor det meste af tiden! Misforstå mig ikke, jeg ELSKER min mor-status. Jeg har verdens dejligste søn (og ikke at forglemme verdens dejligste mand), og med hans ankomst har jeg fået adgang til en eksklusiv "klub", som jeg tidligere kun har været tilskuer til. Men Emil fylder stort set alt for tiden, og sådan synes jeg også, at det skal være - i en periode! Men nu når enden på barslen pludselig kan anes i det fjerne, føler jeg, det er på tide, at jeg får fundet Clemme frem fra skuffen og støvet hende lidt af. Jeg er overbevist om, at jeg er en bedre mor, kæreste/kone, veninde, søster...

Nem broccoli/sellerisuppe med lakridsrapsolie (opskrift)

Her til aften fik jeg pludselig lyst til at prøve noget nyt til aftensmad, så jeg gik på jagt i køleskabet, og resultatet blev denne ret vellykkede suppe (hvis jeg selv skal sige det!). Den gled nu også fint ned hos både manden og den lille baryler :) Ingredienser: - 2 store løg - rapsolie til stegning - 1 knoldsellerihoved - 1,5 L vand - 1 broccolihoved - 1 grøntsagsbouillonterning - urtesalt (jeg sværger til den grønne Herbamare, det har jeg lært af min søde stedmor :) - muskat, salt  & peber efter smag - evt. lakridsrapsolie (eller trøffelolie som min mand er vild med, men som jeg ikke kan fordrage) - evt. kød og/eller melboller Fremgangsmåde: Løgene skæres i grove stykker og svitses i en stor gryde. Knoldsellerien renses og skæres i tern og svitses kort sammen med løget. Vandet hældes over og bringes i kog. Broccolien skæres i stykker og tilsættes sammen med en grøntsagsboillonterning. Det hele koges godt mørt, hvorefter det blendes med en stavblender di...

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)