Gå videre til hovedindholdet

Altså hallo, så går den ikke længere!

Hvor pokker blev december lige af ??? Nu er det halve af januar snart gået, og hvad har jeg dog brugt tiden til!?
Ja okay, det ved jeg jo egentlig godt, jeg har bare ikke nået at blogge om det - hvilket overhovedet ikke er godt nok!
Ja og så kræver det jo li'som, at man (læs: jeg) får gang i den hullede hukommelse, yikes!

Så nu bare for at teste min hjerne, summerer jeg lige op:
Der var jo først og fremmest noget med det der arbejde. Der var både et ekstra stort arrangement og en (super god) tur til Tyskland i snekaos i den forbindelse.
Så var der en julekoncert med mit elskede kor, der skulle arrangeres, og en koncert med Vocal Line og Mads Langer der skulle frekventeres.
Der var min tilbagevendende tøsejulehygge, hvor min lejlighed en hel eftermiddag invaderes af skønne kvinder og deres lækre unger, og den ellers står på julebag og julehygge - og en lille smule strik, hvis man ellers kan koncentrere sig! I år var jeg så heldig, at min bror lige kom et smut forbi, og nåede at bage næsten alle æbleskiverne for mig. Tak brormand :)
Der var to dejlige juledage med familien, der blev holdt lige her midt i København. Hvor det i øvrigt var lidt svært at forstå hvad f... de talte om i medierne, når de proklamerede "hvid jul"! Øøøh, hentyder de til det der smattede brune sæbe, der har sat min cykel fuldstændig ud af spillet, og som jeg utallige gange har været ved at styrte i nede på fortorvet ??
Mellem jul og nytår er der et par dage eller tre, som vi (igen læs: jeg) ikke taler om. Dem tilbragte jeg nemlig under dynen med host og hark og snot, øv! Men da det aftog lidt, kom der faktisk godt gang i hjemmekreationerne - dem kommer der mere om senere :)
Endelig var der en skøn og meget festlig nytårsaften (+ morgen!) i gode venners selskab. Jeg fik æren af at være værtinde, og glææææææder mig stadig over at kunne finde glimmer de særeste steder :D
Ja okay, der har faktisk også været en del aftener både i december og januar i selskab med rigtig gode venner og veninder, der har været et par biografture og et par suuuuper sjove byture.
Så alt i alt har de sidste seks uger faktisk været ret gode. Der er blevet lukket et par kapitler, og der er blevet taget hul på et par nye, og alt i alt er jeg faktisk ganske godt tilfreds med 2010 - jeg sætter min lid til, at det fortsætter :)

Kommentarer

 1. Nej, jeg synes faktisk heller ikke rigtig det gik længere. Og sikke en dejlig læsning, som du vender tilbage med. Kh Line

  SvarSlet
 2. Hej Clemme.

  Dejligt med nyt fra dig :o) Også dejligt at se jeg ikke er den eneste der har forsømt bloggeriet. Meeeeen så er det jo feee, at man tænder for puteren og vupti, så er det hele tilbage :o) Man kan starte hvor man slap eller bare hoppe ind hvor fristende blogs springer i øjnene :o)
  Så velkommen tilbage til blogland til os to ;o)
  Kh Anette.

  SvarSlet
 3. Line: Tak :)

  Anette: Ja det er altså en fantastisk verden det her, også velkommen tilbage til os fra mig :)

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Nem broccoli/sellerisuppe med lakridsrapsolie (opskrift)

Her til aften fik jeg pludselig lyst til at prøve noget nyt til aftensmad, så jeg gik på jagt i køleskabet, og resultatet blev denne ret vellykkede suppe (hvis jeg selv skal sige det!). Den gled nu også fint ned hos både manden og den lille baryler :)


Ingredienser:
- 2 store løg
- rapsolie til stegning
- 1 knoldsellerihoved
- 1,5 L vand
- 1 broccolihoved
- 1 grøntsagsbouillonterning
- urtesalt (jeg sværger til den grønne Herbamare, det har jeg lært af min søde stedmor :)
- muskat, salt  & peber efter smag
- evt. lakridsrapsolie (eller trøffelolie som min mand er vild med, men som jeg ikke kan fordrage)
- evt. kød og/eller melboller

Fremgangsmåde:
Løgene skæres i grove stykker og svitses i en stor gryde. Knoldsellerien renses og skæres i tern og svitses kort sammen med løget. Vandet hældes over og bringes i kog. Broccolien skæres i stykker og tilsættes sammen med en grøntsagsboillonterning. Det hele koges godt mørt, hvorefter det blendes med en stavblender direkte i gryden. Herefte…

Jeg bukker mig i støvet!

Jeg elsker at synge! Jeg har ikke noget særligt sangtalent, og har bestemt ikke en solo-stemme, men jeg har siden jeg var barn haft flere perioder, hvor jeg har sunget i kor. Da jeg sidste år igen var helt dårlig for at komme til at synge - andet end over opvasken - startede jeg sammen med en kollega/ven et kor på mit arbejde. Vi er i dag omkring 25 faste kormedlemmer (med vidt forskellig erfaring i at synge), og vi synger fast hver anden tirsdag. Uanset hvor træls en dag jeg har haft, og uanset hvor træt jeg er, når jeg møder til kor, smiler jeg altid efter to timer i godt selskab og med en masse sang. For man blir' glad i knolden af at synge :)

Men nok er "mit" kor blevet ganske gode på blot 1½ år, men jeg bukker mig i støvet, når jeg hører de talentfulde unger i PS22. Hvem der bare havde en brøkdel af deres talent.

Jeg er helt vild med den her video, har set/hørt den 30-40 gange de seneste uger. Forsangeren er ufattelig talentfuld, men endnu bedre, så tjek lige glæden h…

Zái jian Danmark ni hao Kina

Nej det er ikke bare en ferie... d. 4/3-2016 rykkede vi vores firkløver fra lille trygge Smørum op ved rødderne og rykkede til det uendeligt store, utroligt anderledes, vildt spændende, voldsomt komplicerede og ufatteligt støvede Kina. Mere præcis til industribyen Tianjin, syd-øst for Beijing, der indeholder så mange mennesker, at jeg bliver helt forpustet bare ved tanken. Hele 13 mio. mennesker!

Årsagen til hele balladen var et spændende jobtilbud til J, og da vi efter blot et halvt år med to fuldtidsjobs og to fuldtidsinstitutionsbørn allerede var ved at få nok at altid at have travlt og aldrig have tid til hinanden eller noget som helst, så var det en oplevelse vi simpelthen ikke havde lyst til at lade vores næser gå forbi.

Siden jeg for alvor aktivt brugte min blog er 'Hjemme hos Clemme' jo mere blevet til 'Hjemme hos hende der laver mad og vasker tøj!'. Først blev jeg gift med manden i mit liv, så fik vi Emil august '12 og efterfølgende kom Felix til juni …