Gå videre til hovedindholdet

Altså hallo, så går den ikke længere!

Hvor pokker blev december lige af ??? Nu er det halve af januar snart gået, og hvad har jeg dog brugt tiden til!?
Ja okay, det ved jeg jo egentlig godt, jeg har bare ikke nået at blogge om det - hvilket overhovedet ikke er godt nok!
Ja og så kræver det jo li'som, at man (læs: jeg) får gang i den hullede hukommelse, yikes!

Så nu bare for at teste min hjerne, summerer jeg lige op:
Der var jo først og fremmest noget med det der arbejde. Der var både et ekstra stort arrangement og en (super god) tur til Tyskland i snekaos i den forbindelse.
Så var der en julekoncert med mit elskede kor, der skulle arrangeres, og en koncert med Vocal Line og Mads Langer der skulle frekventeres.
Der var min tilbagevendende tøsejulehygge, hvor min lejlighed en hel eftermiddag invaderes af skønne kvinder og deres lækre unger, og den ellers står på julebag og julehygge - og en lille smule strik, hvis man ellers kan koncentrere sig! I år var jeg så heldig, at min bror lige kom et smut forbi, og nåede at bage næsten alle æbleskiverne for mig. Tak brormand :)
Der var to dejlige juledage med familien, der blev holdt lige her midt i København. Hvor det i øvrigt var lidt svært at forstå hvad f... de talte om i medierne, når de proklamerede "hvid jul"! Øøøh, hentyder de til det der smattede brune sæbe, der har sat min cykel fuldstændig ud af spillet, og som jeg utallige gange har været ved at styrte i nede på fortorvet ??
Mellem jul og nytår er der et par dage eller tre, som vi (igen læs: jeg) ikke taler om. Dem tilbragte jeg nemlig under dynen med host og hark og snot, øv! Men da det aftog lidt, kom der faktisk godt gang i hjemmekreationerne - dem kommer der mere om senere :)
Endelig var der en skøn og meget festlig nytårsaften (+ morgen!) i gode venners selskab. Jeg fik æren af at være værtinde, og glææææææder mig stadig over at kunne finde glimmer de særeste steder :D
Ja okay, der har faktisk også været en del aftener både i december og januar i selskab med rigtig gode venner og veninder, der har været et par biografture og et par suuuuper sjove byture.
Så alt i alt har de sidste seks uger faktisk været ret gode. Der er blevet lukket et par kapitler, og der er blevet taget hul på et par nye, og alt i alt er jeg faktisk ganske godt tilfreds med 2010 - jeg sætter min lid til, at det fortsætter :)

Kommentarer

 1. Nej, jeg synes faktisk heller ikke rigtig det gik længere. Og sikke en dejlig læsning, som du vender tilbage med. Kh Line

  SvarSlet
 2. Hej Clemme.

  Dejligt med nyt fra dig :o) Også dejligt at se jeg ikke er den eneste der har forsømt bloggeriet. Meeeeen så er det jo feee, at man tænder for puteren og vupti, så er det hele tilbage :o) Man kan starte hvor man slap eller bare hoppe ind hvor fristende blogs springer i øjnene :o)
  Så velkommen tilbage til blogland til os to ;o)
  Kh Anette.

  SvarSlet
 3. Line: Tak :)

  Anette: Ja det er altså en fantastisk verden det her, også velkommen tilbage til os fra mig :)

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

Håber ikke han bliver bange...

Jeg har endelig fået monteret ham her til min (stadig ufødte - sagde hun noget utålmodigt!) nevø. Her er han nymonteret og uvasket, lidt spids i hovedet og med lånehalstørklæde: Og her er han så vasket og sød og rund og blød og meget slasket. Men hvis han nu får et rødt halstørklæde, mon så ikke han bliver lidt mere rank i nakken :) Jeg har faktisk allerede knyttet mig til ham, så må vist hellere snart få ham afleveret til de kommende forældre, så separationen ikke bliver for hård for mig, hehe. Jeg håber dog ikke nevøen bliver bange for bamse, for han er faktisk 2-3 gange større end en baby! Meeeen, mon ikke der snarere bliver tale om en bedstebamse :) Opskrift: Bamse fra Britta WilfertGarn: Et eller andet dyrt og lækkert fra Wilferts - har pt. fjumset mærket væk! Pind: 7 Størrelse: Han findes kun i stor :) Ny teknik: Tja, hvis det tæller at skulle "brodere" øjne, næse og mund! Bemærkninger: Super at han kan tåle at ryge i maskinen, når han forventeligt kommer til at funger

Give away hos Fruens Syslerier

Se lige en lækker taske man kan vinde ved at kigge forbi Fruens Syslerier :)