Gå videre til hovedindholdet

Altså hallo, så går den ikke længere!

Hvor pokker blev december lige af ??? Nu er det halve af januar snart gået, og hvad har jeg dog brugt tiden til!?
Ja okay, det ved jeg jo egentlig godt, jeg har bare ikke nået at blogge om det - hvilket overhovedet ikke er godt nok!
Ja og så kræver det jo li'som, at man (læs: jeg) får gang i den hullede hukommelse, yikes!

Så nu bare for at teste min hjerne, summerer jeg lige op:
Der var jo først og fremmest noget med det der arbejde. Der var både et ekstra stort arrangement og en (super god) tur til Tyskland i snekaos i den forbindelse.
Så var der en julekoncert med mit elskede kor, der skulle arrangeres, og en koncert med Vocal Line og Mads Langer der skulle frekventeres.
Der var min tilbagevendende tøsejulehygge, hvor min lejlighed en hel eftermiddag invaderes af skønne kvinder og deres lækre unger, og den ellers står på julebag og julehygge - og en lille smule strik, hvis man ellers kan koncentrere sig! I år var jeg så heldig, at min bror lige kom et smut forbi, og nåede at bage næsten alle æbleskiverne for mig. Tak brormand :)
Der var to dejlige juledage med familien, der blev holdt lige her midt i København. Hvor det i øvrigt var lidt svært at forstå hvad f... de talte om i medierne, når de proklamerede "hvid jul"! Øøøh, hentyder de til det der smattede brune sæbe, der har sat min cykel fuldstændig ud af spillet, og som jeg utallige gange har været ved at styrte i nede på fortorvet ??
Mellem jul og nytår er der et par dage eller tre, som vi (igen læs: jeg) ikke taler om. Dem tilbragte jeg nemlig under dynen med host og hark og snot, øv! Men da det aftog lidt, kom der faktisk godt gang i hjemmekreationerne - dem kommer der mere om senere :)
Endelig var der en skøn og meget festlig nytårsaften (+ morgen!) i gode venners selskab. Jeg fik æren af at være værtinde, og glææææææder mig stadig over at kunne finde glimmer de særeste steder :D
Ja okay, der har faktisk også været en del aftener både i december og januar i selskab med rigtig gode venner og veninder, der har været et par biografture og et par suuuuper sjove byture.
Så alt i alt har de sidste seks uger faktisk været ret gode. Der er blevet lukket et par kapitler, og der er blevet taget hul på et par nye, og alt i alt er jeg faktisk ganske godt tilfreds med 2010 - jeg sætter min lid til, at det fortsætter :)

Kommentarer

 1. Nej, jeg synes faktisk heller ikke rigtig det gik længere. Og sikke en dejlig læsning, som du vender tilbage med. Kh Line

  SvarSlet
 2. Hej Clemme.

  Dejligt med nyt fra dig :o) Også dejligt at se jeg ikke er den eneste der har forsømt bloggeriet. Meeeeen så er det jo feee, at man tænder for puteren og vupti, så er det hele tilbage :o) Man kan starte hvor man slap eller bare hoppe ind hvor fristende blogs springer i øjnene :o)
  Så velkommen tilbage til blogland til os to ;o)
  Kh Anette.

  SvarSlet
 3. Line: Tak :)

  Anette: Ja det er altså en fantastisk verden det her, også velkommen tilbage til os fra mig :)

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

Status på mit Christel Seyfert sjal :)

På fem dage mellem jul og nytår nåede jeg faktisk hele 43 cm på mit sjal (minus den nederste blomst, som jeg jo strikkede i sommer). Det er jeg faktisk helt tilfreds med, og jeg er HELT VILD med farverne :) Men som I kan se på midten, har jeg haft lidt problemer med, at jeg strammer tråden på bagsiden lidt for meget. Det er gået op for mig, at det sker, når jeg bør skifte til en længere rundpind, hvilket også er årsagen til, at jeg ikke er kommet videre. Men nu har "min Pia" skaffet mig en rundpind på 100 cm, så nu er der faktisk ingen undskyldning for ikke at komme videre.... ....så det må jeg hellere komme snart, pt. har jeg bare liiiige gang i et par småprojekter, som jeg gerne vil have færdige :)

Tilbage som aktiv blogger :)

Sådan en blog her gør én (læs: MIG) voldsomt opmærksom på, at tiden til tider bare racer afsted, uden at jeg så meget som når at få sat en fod ned. Og jo længere tid bloggen ligger stille, jo sværere er det at få gang i den igen - det problem tror jeg mange bloggere kender til. Men nu må det være slut, og jeg melder mig hermed tilbage under blogger-fanen :) Jeg har faktisk ikke været helt væk, for jeg har fulgt med hos jer andre, og til tider er det da også blevet til en kommentar. Nu håber jeg bare, at der stadig er nogen der læser med her hos mig. Jeg kan sagtens forstå, hvis nogen er blevet trætte af vente på et pip, så derfor er jeg også så meget mere taknemmelig for, at jeg på forunderligvis har fået flere læsere, mens jeg har ligget brak. Tak for det :) For brak var vel egentlig nærmest det der skete i januar og februar. J og jeg har nemlig endelig meldt os ind i de voksnes rækker, og venter vores første barn til august. Og nu tør jeg endelig råbe ud til verden, at jeg skal