Gå videre til hovedindholdet

Får det her døgn da ikke snart en ende!

Kender I det, når der bare er for mange ting på et døgn der kikser ? Hverken store eller katastrofale ting, men bare nok små, til at man overvejer, om man bare skulle være blevet under dynen :) Det startede i går aftes...

Jeg skulle ned og vaske mit hår (ned, fordi jeg bor i andelsbolig med baderum i kælderen). Da jeg tar' i bagdøren opdager jeg, at den har stået ulåst hele dagen. Virkelig flot! Halvt nede ad trappen kommer jeg i tanke om, at det nok er meget smart at tage et håndklæde med. Nå, op igen og så ned igen. Da jeg står under bruseren og har fået håret gjort godt vådt, kommer jeg til at kigge over på hylden, hvor jeg har sat min bodyshampoo - der står den og er helt ensom! Ja hva' f... skal man nu også med shampoo og balsam; totalt opreklameret - siger konen der har hår ned til lænden! Men hva', det måtte altså være som det var og jeg skyndte mig op og gik i seng. (Det gik utroligt nok helt fint med at rede håret ud, da det blev tid til det :)

Nå, men her til morgen skal jeg som de fleste have børstet tænder. Hvad gør jeg så ? Ja, jeg taber da tandpastaen ned i toiletbørsten. Ej det er kraft edme for ulækkert! Så i skraldespanden med den - altså tandpastaen - og så ellers på jagt efter en ny i skuffer og skabe.

Da jeg skal have fundet mine nøgler i min taske, kaster jeg naturligvis tasken på gulvet, så størstedelen af indholdet rasler ud over stuegulvet (Note to self: Den trænger til at blive rOdet op!). Heldigvis kunne indholdet "skrabes" tilbage uden den store ståhej.

Tid til at komme på cyklen, som ellers har haft lidt karantæne pga. brun sæbe på cykelstierne. Men det var cyklen så også bitter over, for i hvert fald var det meget begrænset, hvad der var af luft i dækkene, og turen på arbejde tog næsten den dobbelte tid af, hvad den plejer.

Hmm, arbejdsdagen fik en ende og humøret var egentlig ikke lige helt så meget i top som det burde. Jeg besluttede mig for at cykle en omvej hjem, da frisk luft hjælper til at cleare hjernen og få humøret i vejret. Det kunne også ha' været tilfældet, hvis det altså ikke liiiiige var fordi jeg skulle koncentrere mig om 1) ikke at blive kørt ned af en venstresvingende bilist i et lyskryds. 2) manøvrere uden om en bedstemor, der trak sit barnebarn med ud midt på cykelstien, for at stå først i køen til en bus der åbenbart kom 100 meter længere nede af vejen - faktisk ganske køligt af hende, at træde ud foran 8 cyklister i to lag på en smal cykelsti og forvente ikke at blive ramt! Men okay, det blev hun jo heller ikke, der var højst et par cyklister der fik krydset cykelskærme, og det var da virkelig ikke hendes problem! 3) undvige cyklist der mente at vink til veninden, var det samme som at give tegn til at stoppe - ja den regel kendte jeg altså ikke lige.
Da jeg i et roligt øjeblik kører der på min cykel, beslutter jeg mig for at være lidt god ved mig selv, og smutte hen til min søde thai-kogemor og få en dejlig portion phat thai med hjem. Så jeg kører endnu en lille omvej (med stivfrosne fingre og ører), bare for at finde ud af, at stedet er lukket! Hurra!

Nå, endelig hjemme foran min opgang, bare for lige at kaste op til flere ejendele ud på fortorvet i mit forsøg på at finde min nøgler.... Men jeg kom da godt ind og har de sidste par timer været indstalleret på sofaen med computer, bog og strikketøj. Hvis jeg nu forholder mig helt i ro, kan det være, at jeg ikke får slået noget i stykker, inden det bliver sent nok til, at jeg kan gå i seng og lade dette døgn få en ende :) Og så kan jeg bare håbe, at mine mega irriterende underboer kommer til at tabe deres anlæg på gulvet inden!

Kommentarer

 1. Sikke dog en fantastisk lortedag, da har haft!! Forhåbentligt kan du grine af det, engang når det er kommer lidt mere på afstand. Sidst jeg havde sådan en dag, smadrede jeg glasset i en billedramme, som jeg er virkelig glad for, tabte en smuk vase jeg har arvet ned i toilettet. Da den uerstattelige vase gik i stykker, løb jeg ud fra toilettet og var på grådens rand. Efter nogle timer hvor jeg næsten var faldt til ro igen, fortalte min kæreste mig, at da jeg tabte vasen gik toiletkommen også i stykker!!! Havde han fortalt det tidligere var jeg gået fuldstændig bananas!! Meget taktisk tænkning :-)
  Håber du får en dejlig aften og nat, og at de næste mange dage vil forløbe uden de store problemer :-) Pøj Pøj med det!

  SvarSlet
 2. Sådan en dag har jeg også haft.. Jeg er glad for at jeg ikke er alene, og at jeg ikke er nødt til at slukke en masse ildebrande i morgen på job, og kan få bare lidt fra hånden.. Jeg flygtede hen i sofaen, fik en laang telefonsnak med moar, fandt strikketøjet og stenede med det til 90210 ( de nye afsnit). Nu vil jeg gemme mig under dynen og vente på at det bliver i morgen..
  Jeg håber, at du får en god dag i morgen.

  SvarSlet
 3. HA HA...hvor led kan en dag egentlig være. Jeg kender dem godt. Det er heldigvis meget sjældent at de er så gennemført rædselsfulde som den du har haft i dag. Hjemme hos os kan vi finde på at sige hvis vi har haft en dårlig dag "nu gider jeg ikke at leve denne her dag længere" hvorefter man simpelthen går i seng....også selvom klokken kun er 19.
  Håber det bliver bedre i morgen :-)

  Mange hilsner Camilla

  SvarSlet
 4. Jamen Clemme dog, sikke en totalt hidsig dag. Hvad er det lige der gør, at uheldene altid samler sig sammen til, at komme væltende SÅ massivt ???
  Du har SÅ meget fortjent tonsvis af bedre dage, for det skal der da mindst til for at rette op på den du har haft i dag.
  Rigtig god dag imorgen.

  Kh Anette

  SvarSlet
 5. Efter sådan en dag er det bare helt legalt at udslynge mit værste (og sjældent brugte) bande-udtryk: "pik og patter"....

  Håber at weekenden bli'r god!

  SvarSlet
 6. Clemme, jeg har en kreativ award til dig på min blog :-)

  SvarSlet
 7. Zette - Strikketing20. januar 2010 kl. 18.15

  Det var dog en rædsom dag.
  Hermed nogle hamrende fede positive tanker afsted til dig i fluks fart.
  Ha´ en fed forrygende festlig aften.

  SvarSlet
 8. Hej alle sammen. TAK for jeres medfølelse :) Heldigvis hjalp det med en nats søvn, min fredag var forrygende :)

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Nem broccoli/sellerisuppe med lakridsrapsolie (opskrift)

Her til aften fik jeg pludselig lyst til at prøve noget nyt til aftensmad, så jeg gik på jagt i køleskabet, og resultatet blev denne ret vellykkede suppe (hvis jeg selv skal sige det!). Den gled nu også fint ned hos både manden og den lille baryler :)


Ingredienser:
- 2 store løg
- rapsolie til stegning
- 1 knoldsellerihoved
- 1,5 L vand
- 1 broccolihoved
- 1 grøntsagsbouillonterning
- urtesalt (jeg sværger til den grønne Herbamare, det har jeg lært af min søde stedmor :)
- muskat, salt  & peber efter smag
- evt. lakridsrapsolie (eller trøffelolie som min mand er vild med, men som jeg ikke kan fordrage)
- evt. kød og/eller melboller

Fremgangsmåde:
Løgene skæres i grove stykker og svitses i en stor gryde. Knoldsellerien renses og skæres i tern og svitses kort sammen med løget. Vandet hældes over og bringes i kog. Broccolien skæres i stykker og tilsættes sammen med en grøntsagsboillonterning. Det hele koges godt mørt, hvorefter det blendes med en stavblender direkte i gryden. Herefte…

Zái jian Danmark ni hao Kina

Nej det er ikke bare en ferie... d. 4/3-2016 rykkede vi vores firkløver fra lille trygge Smørum op ved rødderne og rykkede til det uendeligt store, utroligt anderledes, vildt spændende, voldsomt komplicerede og ufatteligt støvede Kina. Mere præcis til industribyen Tianjin, syd-øst for Beijing, der indeholder så mange mennesker, at jeg bliver helt forpustet bare ved tanken. Hele 13 mio. mennesker!

Årsagen til hele balladen var et spændende jobtilbud til J, og da vi efter blot et halvt år med to fuldtidsjobs og to fuldtidsinstitutionsbørn allerede var ved at få nok at altid at have travlt og aldrig have tid til hinanden eller noget som helst, så var det en oplevelse vi simpelthen ikke havde lyst til at lade vores næser gå forbi.

Siden jeg for alvor aktivt brugte min blog er 'Hjemme hos Clemme' jo mere blevet til 'Hjemme hos hende der laver mad og vasker tøj!'. Først blev jeg gift med manden i mit liv, så fik vi Emil august '12 og efterfølgende kom Felix til juni …

Min nye lækre strikkede hue (og opskriften var gratis:)

Jeg måtte have J til at tage et billede af mig, selvom jeg er træt og har sværet makeup efter en hel weekend i perleværkstedet :)
For huen uden hoved i ser altså noget sær ud:
Men den er faktisk det mest vellykkede projekt jeg længe har lavet, jeg er helt vild med den :)
Opskrift: Hentet gratis på garn.dk lige her Garn: Tweed og Cocoon fra Rowan - dyrt men godt :) Er ikke det opskriften foreskriver, men det var det Katrine anbefalede som alternativ, da Uldstedet i København ikke forhandler Hamelton Tweed 1 & 2, som opskriften er lavet til.  Nål: 4,5 og 7 Størrelse: One size, men med min strikkefasthed er den faktisk lidt stor. Ny teknik: Nej Bemærkninger: Jeg løb tør for tweed, så brugte Cocoon i toppen i stedet. Det virker rigtig godt, da det giver lidt tyngde i spidsen. Jeg strikkede huen frem og tilbage, det var der for så vidt ikke nogen grund til. OBS! Husk ved sammensyning, at sætte syningen på huens opslag på ydersiden, så det ikke ses, når det er foldet op.