Gå videre til hovedindholdet

Hvor sejt er det lige :)

Jeg har fået den her af Søhesten OG Tulle's klædeskab [tilføjelse d. 28. januar: OG fra Kamillas verden, hvor er det vildt, tusind tak Kamilla] :

Søhesten skrev: Hjemme hos Clemme. Fordi hun har den hyggeligste, mest sympatiske blog og altid skriver de sødeste kommentarer på Søhesten. Tusind tak Trine, hvor er du sød. Din blog er jo faktisk en af mine favoritter, så jeg er meget stolt af, at du også gider følge med hos mig :)

Tulle's klædeskab skrev: Den anden skal Clemme have, fordi du er som du er. Tusind tak Camilla. Der er da faktisk ikke noget federe, end at få en award, for at være lige præcis den man er :) Jeg holder meget af, at følge med i de ting du laver, og jeg er imponeret, over alt det du når :)

Jeg har allerede opfyldt de to første af awardens krav. 1. Jeg har vist den frem her på min blog, og 2. jeg har linket til Trines blog - tjek den lige, den er fin - OG til Camillas blog - tjek også lige den, hun laver de fineste ting :)

Jeg skal skrive syv ting om mig selv, hmm, bum bum:

1) Jeg er det jeg vil kalde all round-dansker! Jeg er født i Århus. Boede som barn i Roskilde, Svogerslev, Vejen, Esbjerg og Svogerslev igen. Da jeg flyttede hjemmefra, flyttede jeg til Amager. Har siden boet på Nørrebro, i Vanløse, i Karlslunde og bor nu på Frederiksberg, hvor jeg har 12-15 min. på cykel til mit arbejde - alt efter antallet af røde lys!

2) Jeg er opvokset med håndarbejde. Både min mor og min mormor havde hænderne skruet helt rigtigt på, så jeg er gennem min barndom blevet præsenteret for mange typer håndarbejde. Dog har jeg aldrig lært at kniple, og jeg drømmer om en gang af få gjort noget mere ved mine tegnekundskaber (eller mangel på samme) og at blive rigtig dygtig til at dreje ler. Og få en stor gulvvæv, og puste glas, og lære at lodde og og og og....

3) På mange områder er jeg ret tålmodig, på andre kan jeg være totalt hys og utålmodig - især når det drejer sig om it og andet teknologi. Jeg truer jævnligt med at kyle computere og især kopimaskiner/printere ud af vinduer, det skal k... e... bare virke det lort! (fornemmer man en vis frustration :)

4) Jeg mistede min mor til kræft da jeg var 20, efter hun første gang blev syg, to uger før jeg skulle konfirmeres. Det er en forbandet lortesygdom, som min familie i øjeblikket igen har alt alt alt for tæt inde på livet.

5) Jeg elsker at lave mad. Jeg har flere hylde-meter med kogebøger og ynder at købe bøger med hjem fra de lande jeg rejser i. Men den der har lært mig mest om at lave mad - og som i min verden sparker røv til alle restauranter jeg nogensinde har været på - er min stedmor gennem snart 12 år. Hun har lært mig, at opskrifter er gode til inspiration, men at man først bliver rigtig god til at lave mad, når man kan få ting til at smage godt ved liiiiige at tilføje lidt af dét, et nip af dét, en skvat af dét og måske liiiiige en aaaanelse af dét :)

6) Jeg elsker min familie over alt på jorden og glæder mig over, at den sidste år blev udvidet med to medlemmer, hvor den ellers bare er skrumpet ind, siden jeg var barn. Men at min familie er så lille gør bare, at mine venner er endnu vigtigere for mig. Jeg har en gang læst et sted, at venner er den familie man selv vælger, og de der familie-venner er jeg så priviligeret at have nogle stykker af i mit liv :)

7) Jeg er udstyrs-junkie. Derfor indeholder min forholdsvis lille lejlighed forholdsvis meget køkkenudstyr, kogebøger, bagebøger, strikke-, hækle- og sybøger, strikkeudstyr, syudstyr, kagedekorationsudstyr og især smykkeudstyr. Ja og så har jeg ikke nævnt garnet, for det er jo en livsnødvendighed :)

Det var syv ting af meget blandet karakter. Nu skal jeg egentlig give awarden videre til 7 andre bloggere, men jeg kan se, at rigtig mange i blogland allerede har modtaget den, så jeg vil lade den stoppe her - jeg ville i øvrigt heller ikke kunne begrænse mig til at give den til syv, alle de blogs jeg regelmæssigt følger med i, har fortjent den på den ene eller anden måde :)

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Weekenden der gik i kage!

Ja altså rigtig kage :) Til min lækre nevø, der blev døbt i går: Det er chocolatemudcake, med appelsin-passionsmousse med italiensk marengssmørcreme, sugarpasteovertræk og hjemmefiflede sugarpastefigurer. Den blev mums, så det var alle anstrengelserne værd :)

Håber ikke han bliver bange...

Jeg har endelig fået monteret ham her til min (stadig ufødte - sagde hun noget utålmodigt!) nevø. Her er han nymonteret og uvasket, lidt spids i hovedet og med lånehalstørklæde: Og her er han så vasket og sød og rund og blød og meget slasket. Men hvis han nu får et rødt halstørklæde, mon så ikke han bliver lidt mere rank i nakken :) Jeg har faktisk allerede knyttet mig til ham, så må vist hellere snart få ham afleveret til de kommende forældre, så separationen ikke bliver for hård for mig, hehe. Jeg håber dog ikke nevøen bliver bange for bamse, for han er faktisk 2-3 gange større end en baby! Meeeen, mon ikke der snarere bliver tale om en bedstebamse :) Opskrift: Bamse fra Britta WilfertGarn: Et eller andet dyrt og lækkert fra Wilferts - har pt. fjumset mærket væk! Pind: 7 Størrelse: Han findes kun i stor :) Ny teknik: Tja, hvis det tæller at skulle "brodere" øjne, næse og mund! Bemærkninger: Super at han kan tåle at ryge i maskinen, når han forventeligt kommer til at funger

Give away hos Fruens Syslerier

Se lige en lækker taske man kan vinde ved at kigge forbi Fruens Syslerier :)